NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
111
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
közben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
ha nem lett volna 250 pont megint, felhőtlen lenne az örömöm
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
közben Bulls win baby! 😀ha nem lett volna 250 pont megint, felhőtlen lenne az örömöm
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Okosan beengedték hogy legyen idő visszatámadni 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ezt benéztük...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
á, sajnos középen nincs emberünk.. oda kell valaki jövőre az fix
több mint 2 éve
RZ D összeállhatna megint, mint egész évben
több mint 2 éve
istenem ezek a bundesliga sérók a TE-knél, rettenet bazdmeg
több mint 2 éve
Ez is tizedmásodperc hogy nem értek oda kuzinra
több mint 2 éve
sokat ittam a 3. félidőben Nyíregyházán, de 4.-ről még nem hallottamDe mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Magacska talan soforhogy mindig vezetni akar?nem baj, csak vezessünk végig 😊 mi kezdjük a második félidőta D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
Szesze
több mint 2 éve
Stabil a falHát, nem irigylem a cenyátokat, hosszú kihagyás után Dexy ellen visszatérni...
Toca
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
nem volt ottHonnan tudod hogy nem fosta?A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
de ez most nagyon tetszik, nekem amúgy a mi Jones-unknál ez a futójáték hiányzik, de nagyon
NB2
vpi
Toca
több mint 2 éve
Mustot ivott?Honnan tudod hogy nem fosta?A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
de ez most nagyon tetszik, nekem amúgy a mi Jones-unknál ez a futójáték hiányzik, de nagyon
NB2
vpi
Toca
több mint 2 éve
De mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
több mint 2 éve
nem baj, csak vezessünk végig 😊 mi kezdjük a második félidőta D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
több mint 2 éve
Saints nincs bent a POban 😃A Sanna Marin fanboy club elő sem került 🤣és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
warr_b
több mint 2 éve
Honnan tudod hogy nem fosta?A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
NB2
vpi
több mint 2 éve
nekem van 1-2 jelöltem. vasvillával. fejbe. 😀és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
több mint 2 éve
A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
NB2
több mint 2 éve
Stabil a fal
több mint 2 éve
A Sanna Marin fanboy club elő sem került 🤣és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Az mar volt. De ha lemaradtal rola akkor... 😀és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
több mint 2 éve
a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
több mint 2 éve
1.05 alatt lezavartak 28 percet, eddig tetszik, remélem az utolsó 2 perc nem fog fél órát tartani
több mint 2 éve
Dexi kompenzált.. jó lenne megállítani őket