Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
gabor25
5 144
közben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
ha nem lett volna 250 pont megint, felhőtlen lenne az örömöm
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
közben Bulls win baby! 😀ha nem lett volna 250 pont megint, felhőtlen lenne az örömöm
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Okosan beengedték hogy legyen idő visszatámadni 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ezt benéztük...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
á, sajnos középen nincs emberünk.. oda kell valaki jövőre az fix
több mint 1 éve
RZ D összeállhatna megint, mint egész évben
több mint 1 éve
istenem ezek a bundesliga sérók a TE-knél, rettenet bazdmeg
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Ez is tizedmásodperc hogy nem értek oda kuzinra
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
sokat ittam a 3. félidőben Nyíregyházán, de 4.-ről még nem hallottamDe mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Magacska talan soforhogy mindig vezetni akar?nem baj, csak vezessünk végig 😊 mi kezdjük a második félidőta D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
Szesze
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Stabil a falHát, nem irigylem a cenyátokat, hosszú kihagyás után Dexy ellen visszatérni...
Toca
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Kampman
28 290
nem volt ottHonnan tudod hogy nem fosta?A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
de ez most nagyon tetszik, nekem amúgy a mi Jones-unknál ez a futójáték hiányzik, de nagyon
NB2
vpi
Toca
több mint 1 éve
Mustot ivott?Honnan tudod hogy nem fosta?A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
de ez most nagyon tetszik, nekem amúgy a mi Jones-unknál ez a futójáték hiányzik, de nagyon
NB2
vpi
Toca
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
több mint 1 éve
nem baj, csak vezessünk végig 😊 mi kezdjük a második félidőta D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
több mint 1 éve
Saints nincs bent a POban 😃A Sanna Marin fanboy club elő sem került 🤣és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
warr_b
több mint 1 éve
Honnan tudod hogy nem fosta?A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
NB2
vpi
több mint 1 éve
nekem van 1-2 jelöltem. vasvillával. fejbe. 😀és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
több mint 1 éve
A mi Jonesunk már sajna összefosta volna magát.Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
NB2
több mint 1 éve
Stabil a fal
több mint 1 éve
A Sanna Marin fanboy club elő sem került 🤣és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Az mar volt. De ha lemaradtal rola akkor... 😀és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
több mint 1 éve
1.05 alatt lezavartak 28 percet, eddig tetszik, remélem az utolsó 2 perc nem fog fél órát tartani
több mint 1 éve
Dexi kompenzált.. jó lenne megállítani őket