Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
nincs meg
több mint 1 éve
huhh
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Tiszta MÁV-csatlakozás 😀20 perc csúszást általában be szoktak vállalni, többet nem.Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Megvarjak
Kampman
casaubon
Kampman
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
itt vakulnak a nap miatt, faszért nem raknak fel normális eyeshieldet?
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Még nem biztosazt valószínű buktadMit csinál a Bills???Elbasszák a mixemet. Min 5 pontos vezetés kéne a félidőben
Szipeter
Henderson
Szesze
több mint 1 éve
lehet a sikeres 2 pontoson fog múlni 😊Csak nyerjünk a Vikingek ellen, többit leszarom!azt valószínű buktadMit csinál a Bills???Elbasszák a mixemet. Min 5 pontos vezetés kéne a félidőben
Szipeter
Henderson
Szesze
Henderson
több mint 1 éve
arranged engagementTippszmix
Tegnap óta tudom, mindegyikről
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Kampman
28 290
20 perc csúszást általában be szoktak vállalni, többet nem.Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Megvarjak
Kampman
casaubon
több mint 1 éve
zero futás mindkét csapattólNagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Én college-hoz szoktam, szóval fel se tűnt, de hogy volt ez 2 órás első félidő?!
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nekem 2014 óta kb. minden playoff egy összefolyó massza.Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Nekem eddig ez a meccs is ilyen összefolyó massza, egy katyvasz, de lehet, h csak sokat ittam
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Én college-hoz szoktam, szóval fel se tűnt, de hogy volt ez 2 órás első félidő?!
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Megvarjak
Kampman
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Csak nyerjünk a Vikingek ellen, többit leszarom!azt valószínű buktadMit csinál a Bills???Elbasszák a mixemet. Min 5 pontos vezetés kéne a félidőben
Szipeter
Henderson
Szesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.Nekem eddig ez a meccs is ilyen összefolyó massza, egy katyvasz, de lehet, h csak sokat ittam
Kampman
több mint 1 éve
azért ez már tényleg a totál hihetetlen kategória, h ez a 17 pont el tudott fogyni a félidőre.. ettől még sima lesz a vége, de akkor is durva
több mint 1 éve
Hihetetlen, tényleg egy pro qb-val már floridai vezetés lenneés Skylar helyett lehetett volna vinni Brock Purdy-t is akár
Stoki
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
Hihetetlen, tényleg egy pro qb-val már floridai vezetés lenneAkkor lehet komolyan játszanának.
Stoki
több mint 1 éve
gesicki <3
több mint 1 éve
meme
2 102
Hihetetlen, tényleg egy pro qb-val már floridai vezetés lenneElég lett volna hozzá ha az elkapók csak fele ennyit droppolnak!
Stoki
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nagyon hosszú félidő, a Vikings-Giants és ez össze fognak csúszni.