Prospect ismertetők


Roberto Aguayo 4. kör

Roberto Aguayo
Egyetem
Florida State
Életkor
29 (1994-05-17)
Magasság
6 ft 0 in (1.83 m)
Tömeg
208 lb (94 kg)

Erősségek

2013-14-ben alig rontott rúgást. A három év alatt 88,5%-os pontossággal rúgta a mezőnygólokat. 39 yardon belülről sosem hibázott, 46/46 volt a mérlege. Nem ijed meg, ha szerelni kell, a pálya széle felé tereli a visszahordót, a sebessége és az atletikussága is adott, hogy megcsinálja a tackle-t. Lábának ereje évről évre javult a kirúgásoknál. Kickoffoknál több, mint négy másodpercig van a labda a levegőben. Clutch rúgó, nem lehetett zavarba hozni.

Gyengeségek

Pontossága tavaly csökkent, 40 yardon túlról kilenc próbálkozásból csak ötöt értékesített. Kickoffoknál néha kirúgja oldalra a labdát. 50-nél hosszabb mezőnygól próbálkozása alig volt. Kirúgásai hiába fejlődtek, még mindig nem az igaziak.

Megjegyzések

Floridában született, spanyol ajkú szülők gyermekeként. Eleinte labdarúgó volt, de középiskolában már focizott, többek közt Jonathan Harrison vagy Nick Waisome társaságában. Akkori edzője dolgozott Caleb Sturgis-szal is előtte. Három csillagos recruit volt, sok powerhouse hívta, a legtöbb scouting szervezet top5-ös kickernek tartotta, punterként 69. volt. Redshirted freshmanként azonnal megnyerte a Lou Groza díjat, mint legjobb rúgó és bajnoki címnek is örülhetett. Deion Sanders óta az első Seminole, aki háromszoros all-American. 2013-ban megdöntötte a pontrekordot az NCAA első osztályában. Touchback százaléka így emelkedett az évek során: 37.5% majd 51% és 56%. Janikowski, Gano és Dustin Hopkins után a negyedik FSU rúgó lehet az aktív NFL keretekben. Előélete és tulajdonságai alapján nem csak megküzdhet a profi szerződésért, hanem könnyen lehet, hogy draftolni is fogják a posztjához képest korán, eleve megalapozva, hogy ő lesz leendő csapatának rúgója az első fordulóban.

Ka'iminoeauloameka'ikeokekumupa'a Fairbairn 7. kör

Ka'iminoeauloameka'ikeokekumupa'a Fairbairn
Egyetem
UCLA
Életkor
30 (1994-01-29)
Magasság
5 ft 11 in (1.80 m)
Tömeg
183 lbs (83 kg)

Erősségek

Elképesztően pontos rúgójátékos. Mind a 16 rúgását pontokra váltotta 40 yardról vagy közelebbről. 35 yardon belülről sorozatban 41 sikeres rúgással büszkélkedhet. Megkapta a legjobb egyetemi rúgójátékosnak járó Lou Groza díjat és azt is elmondhatja magáról, hogy minden idők legpontgazdagabb Pac-12 játékosa. Erős lába van, a California ellen egy 60 yardos mezőnygólt is bevágott. Sikeres kirúgás specialista, a kickoffjai 70%-a repült touchbackre. A kezdőrúgásai nem szállnak az oldalvonalon túlra. Jó íve van a rúgásainak.

Gyengeségek

Négy kihagyott mezőnygóljából hármat a negyedik negyedben produkált. A kirúgásai hangtime-ja NFL mértékkel csak átlagos.

Megjegyzések

Hawaiiról származik. A neve azt jelenti, hogy tudást gyűjtő. A Punahou HS-be járt, csak úgy mint DeForest Buckner vagy korábban Manti Te'o, és Obama elnök úr. A foci mellett középső védőként soccerben is sikeres volt, vizilabdában kevésbé. Kedvenc rúgója Billy Cundiff. Négy évig volt a UCLA rúgója, statok fentebb. Tökéletes alany rá, hogy rá bízzák egy NFL csapat rúgó posztját, papíron minden adott, hogy hosszú karrierje legyen a profik között, még draftpicket is érdemes rászánni.