Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
ennek a fele vallalhatatlan, Jozsef.MMMSPedig vállalom.
Bár az tény, néhányuknál a több kupát és bajnokságot nyerő gombfoci-világválogatottamban nyújtott kiemelkedő teljesítmény is belejátszott.
De ezt ugye nem tudhattad.
több mint 11 éve
Remélem a bírókkal is megnézetik ezt a videót:egy kis érdekesség:
ulloi129.info/2013/05/16/igy-harcoltak-leonardo-ellen/#more-88761
BMLSZSinisa
EL 2012/2013
A legtöbb elszenvedett szabálytalanság: Diego Capel (Sporting) 29, Huszti Szabolcs (Hannover) 28(12 meccs), Enzo Pérez (Benfica), Vedad Ibisevic (Stuttgart), Jucilei (Anzsi) 21-21
A Magyar Labdarúgó-szövetség és az UEFA által is használt InStat Football elemzőrendszer statisztikái szerint Leonardo kilenc mérkőzésen összesen 681 percet töltött a pályán az NB I-ben, és ezeken a találkozókon 35-ször szabálytalankodtak ellene, ami azt jelenti, hogy 19.5 percenként állították meg szabálytalanul a tavasszal.
strestik anyuka pedig:
aztán be is fejezem a témát, mert már elég sokat lovagoltunk rajta(mondjuk ha csökkentik az eltiltását még jövök... 😊 )
|
több mint 11 éve
Megkönnyebbüléssel fogadta a román sajtó, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem tiltotta ki a nézőket a román válogatott következő, Magyarország elleni világbajnoki selejtezőmérkőzéséről.Nem a kettős mércével van gond, hanem az állítólagosan létező magyar sportdiplomáciával. Nem csak fociban, más sportokban is nagyon gyenge az érdekképviseletünk.
meglepődik ezen bárki is?? végül is kettős mérce itt se létezik...Divat
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Megkönnyebbüléssel fogadta a román sajtó, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem tiltotta ki a nézőket a román válogatott következő, Magyarország elleni világbajnoki selejtezőmérkőzéséről.meglepődik ezen bárki is?? végül is kettős mérce itt se létezik...
|
több mint 11 éve
az EB, amire gondolsz, az nem a legutolsó, hanem az azelőtti, amikor még Lehmann volt a német kapus. az aktuális EB-n legyakták a taljánokat nagyon cúnyán, bár azon meg rúgott gólt, és rúgatott egyett Matával is.most tényleg nekem kell megvédenem egy Pool-ostól szegényt? 😛Az milyen kemény, hogy Torres most egyszerre VB, EB, BL és EL címvédő. 😊BazzaniVan, amelyik győzelemhez hozzá is adott valamit a játékával?Mikey
szóval azért azt ne felejtsük el hogy például az EB-n még igen jó volt, a döntő egyetlen gólját ő lőtte.
BL-ben nem sokat tett hozzá de azért a Barca elleni gólja adta meg a kegyelemdöfést az ellennek.
Ha jól tudom ebben az EL-kiírásban már egész szépen termelt, a döntőben ő lőtte az első (nem kell ecsetelni milyen fontos ez egy döntőben) gólt.
Szerintem ez azért nem kevés. Nem vitte egyik csapatot se a hátán, de azért nem is szellem volt.davemayer
több mint 11 éve
Remélem a bírókkal is megnézetik ezt a videót:ulloi129.info/2013/05/16/igy-harcoltak-leonardo-ellen/#more-88761
BMLSZ
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
és hol marad Döme? Talán az utolsó magyar focista, akit a gyerekek (mi is) utánoztunk, ha fociztunk..... 😊És akkor mit mondjak én ezzel a névsorral:a kedvenc manager, a kedvenc játékos, és a második is: Beckham is visszavonul.Ő volt az 1. kedvenc focistám.
kezd sok lenni 😕gabtsi
Szomorú, hogy lassan mindegyik gyerekkori kedvencem visszavonul. 😕Raven17
Byan Robson, Lineker, Rummenigge, Augenthaler, Matthaus, Kirsten, Pflipsen, Basler, R.Koeman, Stam, Altobelli, R. Baggio, Vialli, "Pixi" Sztojkovics, Pfaff, Scifo, Lerby, Dziekanowski, Hierro, Michel, Maradona ...Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
igazából 1+1 volt, szal most is simán leléphetett volna, és jó páran figyelték...Mume pedig marad!!!!De akkor jövőre több mint valószínű hogy ingyen távozik.(hacsak nem hosszabbítja meg a szerződését,amit szerintem csak egy BL szerepléskor tenne meg)Kenny
www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/a-fradiban-bizonyitani-/20130516/c/3829
ejj ha lenne még pár hozzá hasonló játékosunk...Divat
BL szereplés pedig meg lesz a huszonkilencedikkel együtt, így akkor Mume is maradhat! 😛
|
több mint 11 éve
ennek a fele vallalhatatlan, Jozsef.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
így van, a nagy gyerekkori kedvenc(ek) visszavonulásakor kell újra- és átértékelni a sporttal való viszonyt 😊És akkor mit mondjak én ezzel a névsorral:a kedvenc manager, a kedvenc játékos, és a második is: Beckham is visszavonul.Ő volt az 1. kedvenc focistám.
kezd sok lenni 😕gabtsi
Byan Robson, Lineker, Rummenigge, Augenthaler, Matthaus, Kirsten, Pflipsen, Basler, R.Koeman, Stam, Altobelli, R. Baggio, Vialli, "Pixi" Sztojkovics, Pfaff, Scifo, Lerby, Dziekanowski, Hierro, Michel, Maradona ...Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
És akkor mit mondjak én ezzel a névsorral:a kedvenc manager, a kedvenc játékos, és a második is: Beckham is visszavonul.Ő volt az 1. kedvenc focistám.
kezd sok lenni 😕gabtsi
Byan Robson, Lineker, Rummenigge, Augenthaler, Matthaus, Kirsten, Pflipsen, Basler, R.Koeman, Stam, Altobelli, R. Baggio, Vialli, "Pixi" Sztojkovics, Pfaff, Scifo, Lerby, Dziekanowski, Hierro, Michel, Maradona ...
több mint 11 éve
Mikey
18 728
Igen.most tényleg nekem kell megvédenem egy Pool-ostól szegényt? 😛davemayerAz milyen kemény, hogy Torres most egyszerre VB, EB, BL és EL címvédő. 😊BazzaniVan, amelyik győzelemhez hozzá is adott valamit a játékával?Mikey
Egyébként csak kérdeztem, semmi kötekedő jelleg nem volt az írásomban. 😛
több mint 11 éve
most tényleg nekem kell megvédenem egy Pool-ostól szegényt? 😛Az milyen kemény, hogy Torres most egyszerre VB, EB, BL és EL címvédő. 😊BazzaniVan, amelyik győzelemhez hozzá is adott valamit a játékával?Mikey
szóval azért azt ne felejtsük el hogy például az EB-n még igen jó volt, a döntő egyetlen gólját ő lőtte.
BL-ben nem sokat tett hozzá de azért a Barca elleni gólja adta meg a kegyelemdöfést az ellennek.
Ha jól tudom ebben az EL-kiírásban már egész szépen termelt, a döntőben ő lőtte az első (nem kell ecsetelni milyen fontos ez egy döntőben) gólt.
Szerintem ez azért nem kevés. Nem vitte egyik csapatot se a hátán, de azért nem is szellem volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mikey
18 728
Az milyen kemény, hogy Torres most egyszerre VB, EB, BL és EL címvédő. 😊BazzaniVan, amelyik győzelemhez hozzá is adott valamit a játékával?
több mint 11 éve
a kedvenc manager, a kedvenc játékos, és a második is: Beckham is visszavonul.Ő volt az 1. kedvenc focistám.
kezd sok lenni 😕gabtsi
Szomorú, hogy lassan mindegyik gyerekkori kedvencem visszavonul. 😕
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Hátbazmeg, az egyenlítő góltól a 92. percig a fejemet fogtam, hogy miért nem cserélt Benitez... Azpi meg Ramires nagyon gyenge volt. A lényeg, hogy perpill a Chelsea a BL és EL címvédő 😀 Torres meg Ivanovics hatalmas, erre a meccsre végre megtanultak gólt lőni 😊 Mondjuk a végén Ivanovics akkora luftot rúgott, azt hittem 2-2 lesz... Nem szerettem Benitezt, de valahogy csak tudtunk vele nyerni egy kupát. Mouval meg előre az UEFA Szuperkupáért (aztán meg a PL-ért)! 😊Dexxter TailorFA Kupa döntő, Community Shield, Klub VB döntő, Európai szuperkupa döntő elvesztése után, kiesés a BL-ből, leszereplés a bajnokságban, Liga Kupából szintén kiesés... de úgy örül az összes Chelseas ennek a sz*r Európa Ligának mint ha az fent említett összes trófeát megnyerték volna
több mint 11 éve
A Real érdeklődik Heynckes iránt állítólag.Amadeus91Le is izzadtak sokan erre a hírre Barcelonában 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Mume pedig marad!!!!De akkor jövőre több mint valószínű hogy ingyen távozik.(hacsak nem hosszabbítja meg a szerződését,amit szerintem csak egy BL szerepléskor tenne meg)
www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/a-fradiban-bizonyitani-/20130516/c/3829
ejj ha lenne még pár hozzá hasonló játékosunk...Divat
több mint 11 éve
Mume pedig marad!!!!www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/a-fradiban-bizonyitani-/20130516/c/3829
ejj ha lenne még pár hozzá hasonló játékosunk...
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 892
egy ilyen öreg harcostársnak csak kérnie kellA Real érdeklődik Heynckes iránt állítólag.Amadeus91nur ungarische? 😮 😕Divat
www.bild.de/sport/fussball/jupp-heynckes/real-madrid-traeumt-von-seiner-rueckkehr-als-trainer-30420000.bild.html
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Na,Valdes megy a Monacoba. Durván nyomják ott a hercegségben.Jöhet Ter Stegen.
több mint 11 éve
a kedvenc manager, a kedvenc játékos, és a második is: Beckham is visszavonul.kezd sok lenni 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
A Real érdeklődik Heynckes iránt állítólag.Amadeus91nur ungarische? 😮 😕
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 892
A Real érdeklődik Heynckes iránt állítólag.
criminal lawyer or criminal lawyer?