GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
ha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter TailorAmatőr, nekem 8.500$. 😊
több mint 10 éve
A két hónapja beírt 2015-ös Depth Chartomat véglegesítettem!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Murphy helyére egy maximum 525 000-es játékos kerülne, itt majdnem 300 000 megmaradna. És Landry waivelésével már a limit alá is kerülnél, itt majdnem 400 000 marad meg.Murphy és landry waivvel még van 1 milla, mccoy cutjával nem vagyok előrébb mert majdnem annyi lenne caphit mint a mostani szerződése."1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak."Dehogynem, cut/waive. McCoy, Murphy, Landry, három "sztárjátékos", akik közül ha kettőtől megválsz, már cap limit alatt vagy. Csak egy példa, de majd te eldöntöd, hogyan oldod meg.vassadi
ezt a szabályt most látom... így fogalmam sincs h megyek le a cap alá.. kb sehogy. ezvan.braxa88
leszarombraxa88
Ha jól számoltam persze...
több mint 10 éve
ha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
szintén zenész.de ha glover quin érdekel valakit keressen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Murphy és landry waivvel még van 1 milla, mccoy cutjával nem vagyok előrébb mert majdnem annyi lenne caphit mint a mostani szerződése."1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak."Dehogynem, cut/waive. McCoy, Murphy, Landry, három "sztárjátékos", akik közül ha kettőtől megválsz, már cap limit alatt vagy. Csak egy példa, de majd te eldöntöd, hogyan oldod meg.vassadi
ezt a szabályt most látom... így fogalmam sincs h megyek le a cap alá.. kb sehogy. ezvan.braxa88
leszarom
több mint 10 éve
kapsz egy pm-etEzt pont akartam kérdezni hogy ilyenkor mi van 😊 Negatív cap-rollover? 😊Rataxes2 olyan játékost igy nemtudok kivágni akit már 2 hónapja kivágtam volna, mert mindig is ki akartam. 3milla ragadt be 😀
ha cap alá akarok menni most akkor kb minden vetmines emberemet ki kéne baszni. azt meg nyílván nem fogom.braxa88
több mint 10 éve
Ezt pont akartam kérdezni hogy ilyenkor mi van 😊 Negatív cap-rollover? 😊Rataxes2 olyan játékost igy nemtudok kivágni akit már 2 hónapja kivágtam volna, mert mindig is ki akartam. 3milla ragadt be 😀
ha cap alá akarok menni most akkor kb minden vetmines emberemet ki kéne baszni. azt meg nyílván nem fogom.
több mint 10 éve
"1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak."Dehogynem, cut/waive. McCoy, Murphy, Landry, három "sztárjátékos", akik közül ha kettőtől megválsz, már cap limit alatt vagy. Csak egy példa, de majd te eldöntöd, hogyan oldod meg.
több mint 10 éve
Ezt pont akartam kérdezni hogy ilyenkor mi van 😊 Negatív cap-rollover? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
"1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak."ezt a szabályt most látom... így fogalmam sincs h megyek le a cap alá.. kb sehogy. ezvan.
több mint 10 éve
24 órát nem kell kivárni?
több mint 10 éve
Wilsont tavaly igazoltad, úgyhogy nála másfélszeres a cut büntetés, de cap limit alatt vagy így is.Bocs benéztem, elfelejtettem updatelni a saját táblában a büntiket. Mindjárt eszközölöm a változásokat!DömeDömeElőbb menj le a cap limit alá, és csak utána hirdess keretet.
vassadi
több mint 10 éve
Bocs benéztem, elfelejtettem updatelni a saját táblában a büntiket. Mindjárt eszközölöm a változásokat!DömeElőbb menj le a cap limit alá, és csak utána hirdess keretet.
vassadi
több mint 10 éve
DömeElőbb menj le a cap limit alá, és csak utána hirdess keretet.
gabtsiWaiver claim és egyéb igazolások előtt te is rendezd a cap helyzetedet, most majdnem 2 millióval vagy a limit felett.
több mint 10 éve
Korrigálva lett a hiba.iktriadFlowerst nem teheted PS-re, mert 600 ezer feletti a fizetése. (De egyébként is az év failje lett volna a 3/1-es picket rögtön elajándékozni egy másik csapatnak.)
Másnak is mondom, hogy figyeljetek oda, ki jogosult PS-tagságra és ki nem, a szabálykönyvben le vannak írva a követelmények.vassadi
több mint 10 éve
iktriadFlowerst nem teheted PS-re, mert 600 ezer feletti a fizetése. (De egyébként is az év failje lett volna a 3/1-es picket rögtön elajándékozni egy másik csapatnak.)
Másnak is mondom, hogy figyeljetek oda, ki jogosult PS-tagságra és ki nem, a szabálykönyvben le vannak írva a követelmények.
több mint 10 éve
muszáj 10 hurkát találnom a PS-be vagy mehet kevesebbel is ?gabtsiNem muszáj, mert ha nem lesz meg a 10 ember a kerethirdetési határidőkor, akkor nekem kell feltölteni. 😊 De amúgy igen, 10 játékos kell a PS-be.
több mint 10 éve
muszáj 10 hurkát találnom a PS-be vagy mehet kevesebbel is ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Pfffffffff.... brutábills, kösz rég röhögtem ilyen jót! 😀😀elottem van 1 kepMajd átmegyek valamikor Ratához aztán kipicsázlak én 😀BaltimoreDefenseHa meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...Rataxesmegint elkenem a szadat 😀MMMS
ketten kezenfogva fejest ugrotok a turultol miutan 200000000000-0 osszkulonbseggel kiszoptatok a brutalbillz ellen. es ossz 10 playt fogok hivni, kaptok ennyi hendikepet 😀MMMS
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
kicsit barnás, kicsit ütött-kopott, de azt hiszem lezártnak tekinthető a Browns DC is
több mint 10 éve
Szerda 20 óráig mindenki igyekezzen lezárni a keretét.Mivel tavaly ebből probléma volt, külön felhívom a figyelmet arra, hogy PS-ben csak az idei 5-7. körös pickek és UDFA-k élveznek védettséget, a korábban draftolt játékosok "lophatóak".
több mint 10 éve
Igen. A hiányzó játékosok létrehozásához elég a Madden, ezt én is ott csináltam, illetve a ratingelés egy részét (talán csak a Player Weaponöket nem lehet ott kiosztani) és az átigazolásokat is meg lehet ott oldani, csak körülményesebb, mint editorral. De az editor kezelése sem bonyolult. Szóval ha esetleg akadnak önkéntesek, akik úgy gondolják, hogy besegítenének ezekkel, azt megköszönöm. Hátrány, hogy egyszerre csak egy ember tud dolgozni a roster fájlon.tudunk segíteni?briareosHa meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...RataxesHa már felhoztad ezt, ami azt illeti, nem tudom, mikorra lesz kész a roster és mikor tudjuk elkezdeni a simet. Egyszer már elkezdtem frissíteni a roster fájlt, de nem jutottam vele sokáig, az utóbbi hetekben valahogy sose jutott rá idő, most pedig nyakamon a vizsgaidőszak. Tavaly június végén indult a sim, most kb. akkor tudok majd elkezdeni komolyabban foglalkozni a roster fájl elkészítésével. Szóval nem marad el a szezon leszimulálása, előbb-utóbb sor kerül rá, csak bizonytalan, hogy mikor.vassadi
több mint 10 éve
elottem van 1 kepMajd átmegyek valamikor Ratához aztán kipicsázlak én 😀BaltimoreDefenseHa meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...Rataxesmegint elkenem a szadat 😀MMMS
ketten kezenfogva fejest ugrotok a turultol miutan 200000000000-0 osszkulonbseggel kiszoptatok a brutalbillz ellen. es ossz 10 playt fogok hivni, kaptok ennyi hendikepet 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.