GM Javaslatok
8 feliratkozó
több mint 11 éve
A szavazás elég későn volt, bár még bevezethetőek a dolgok 😊 de az RFA árak és a cut penaltyk nekem nem tiszták most egyáltalán.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4Shgebe_fvo#t=201sSzegecsfélreértés elkerülése végett fetomy fog megverniakkor jobb, ha te is elkezdesz keszulodni, mert amit fetomy rajtam fog leverni, az altalam a te megcipozesedben fog materializalodni.MMMS
O_oSzegecs
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Jo, en pont leszarom a rozi dolgot, csak rakerdeztem, lesz-e vele plusz melom, ugy keszuljek-e. Fake meg legalabb jofej lesz, amiert tavaly toltam helyette es felnyomtam mindenkit, es lehuzza a playaim. 😀 azt a kemeny talan kettot, akivel hosszabbitok majd.
több mint 11 éve
félreértés elkerülése végett fetomy fog megverniakkor jobb, ha te is elkezdesz keszulodni, mert amit fetomy rajtam fog leverni, az altalam a te megcipozesedben fog materializalodni.MMMS
O_oSzegecs
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
félreértés elkerülése végett fetomy fog megverniakkor jobb, ha te is elkezdesz keszulodni, mert amit fetomy rajtam fog leverni, az altalam a te megcipozesedben fog materializalodni.
O_oSzegecs
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
félreértés elkerülése végett fetomy fog megverniO_o
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
😀 Vigyázz még a végén túlfeszíted a húrt 😀fetomyja eltudom kepzelni h a szarragyurt vikes toca, a 60 kilos izomjani faszadeus meg kaszo nekem rontanak es addig olvasnak fel a janos vitezbol, mig fel nem adom 😀
több mint 11 éve
😀 Vigyázz még a végén túlfeszíted a húrt 😀
több mint 11 éve
ahhoz embernek kene lenniuk h igy hivhassuk azokat a kis buzikat 😀szóvá teszik de csak a kisemberek 😀fetomyIGENIS !Most rákérdezek, mert pár napig nem leszek:Fake maradHöri
Most Fake és fetomy akkor maradnak Rózik, vagy hogyan lesz az egész?Stez
bar nemtom h miert, mast ilyen stilussal mar reg kibasztak vna a gecibe, nekem meg szova sem teszi senki 😀 MMMS
több mint 11 éve
szóvá teszik de csak a kisemberek 😀IGENIS !Most rákérdezek, mert pár napig nem leszek:Fake maradHöri
bar nemtom h miert, mast ilyen stilussal mar reg kibasztak vna a gecibe, nekem meg szova sem teszi senki 😀 MMMS
több mint 11 éve
IGENIS !Most rákérdezek, mert pár napig nem leszek:Fake maradHöri
bar nemtom h miert, mast ilyen stilussal mar reg kibasztak vna a gecibe, nekem meg szova sem teszi senki 😀
több mint 11 éve
Most rákérdezek, mert pár napig nem leszek:Fake marad
több mint 11 éve
Ok, kösz!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Írhattam volna X és Y posztot is, csak egyszerűen sorba szedtem, hogy senki ne maradjon ki, de ezen lehet variálni, a napok adottak.
több mint 11 éve
Jó, csak ezt a "nem mindegy?" dolgot nem értem, ha mindegy lenne nyilván nem kérdezném 😀QB: március 17-19.Félve kérdezem, de a posztonkénti sorrend nem random volt eddig?
RB: március 20-22.
...
somoskovig
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Őőő... hát igazából nem értem a kérdést 😊 Nem tudom, nem azért van a szavazás hogy döntsünk valamiről? Amiről nem szavazunk arról nyilván döntés se lesz 😀Rataxeslényeg, hogy azok is meg lettek szavazva, 1-2-t tovább kellene gondolni, de baszik rá mindenki. 😉
több mint 11 éve
Őőő... hát igazából nem értem a kérdést 😊 Nem tudom, nem azért van a szavazás hogy döntsünk valamiről? Amiről nem szavazunk arról nyilván döntés se lesz 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
nem mindegy szavazunk-e róla? a többiről szavaztunk és nem nagyon érzékelem, hogy bármi lett volna belőle. btw akkor már az összegzés:1. Kredites FA: 18 igen, 8 igen de nem pont így, 5 nem
2. Cut Penalty: 21 igen, 1 igen de nem pont így, 8 nem
3. Penalty érvényessége: 5 régiekre is, 3 régiekre semmikor, 22 régiekre csak jövőre
4. Hosszabbítás alsó határának csökkentése: 11 igen, 3 igen de nem pont úgy, 17 nem
5. Szerződésátstruktúrálási opció: 21 igen, 10 nem
6. Igor udfája: 14 igen, 6 igen, de nem igor módszere, 10 nem
7. HC igazolás: 8 igen, 2 igen de nem úgy, 21 nem
8. Trade Penalty: 12 igen, 19 nem
9. Változó összegű szerződések szigorítása: 16 igen, 15 nem.
btw szerintem olyan nagy változást nem hozna, amit hozna az is gyakran magasabb szerződés lenne. Főleg azoknál akik nem top5-ök a posztjukon.
több mint 11 éve
Somos hosszabbításos ötletét egyből elvetettük? Csak mert a szavazásba se került bele ha jól látom.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most rákérdezek, mert pár napig nem leszek:Most Fake és fetomy akkor maradnak Rózik, vagy hogyan lesz az egész?
Mert ugye például Fake mikor törölt, akkor Hörivel meg lett beszélve, hogy tolom én a Rózit helyette. De ugye később meg visszajött, de nem beszéltük ezt meg.
Majd a két érintett nyilatkozhatna az ügyben, mert én is úgy számolok akkor például.
több mint 11 éve
Amit még el kell dönteni emlékeim szerint:FA posztonként vagy ömlesztve (én az előbbi mellett lennék).
FA módszer (vaklicit vagy nem vaklicit --> én a vaklicitet támogatnám a kreditrendszer mellett)
több mint 11 éve
No, álmodtam egy kb. időtervet, így nézne ki:Trade admin nyitás: február 4.
Cutok kezdete: február 6.
Hosszabbítási névsor küldése: február 15-20.
Hosszabbítási ajánlatok küldése/elbírálása: február 21-28.
Franchise tag kiosztás: március 1-3.
Franchise tag lopkodás: március 4-6.
RFA tenderezés: március 7-11.
RFA lopkodás: március 12-16.
Free agency: március 17-április 12.
Ebből posztonként:
QB: március 17-19.
RB: március 20-22.
TE: március 23-25.
WR: március 26-28.
offensive line: március 29-31.
defensive line: április 1-3.
linebacker: április 4-6.
secondary: április 7-9.
spec.team: április 10-12.
Roster freeze draft előtt (nincs trade, cut, FA, Höri adminisztrál ezerrel): április 14. 0:00
Draft: április 19-21. között valamikor
Draftoltak szerződtetése: április 22-25.
Free agency 2. kör ömlesztve: április 29-től
UDFA börze: április 29-től
Keretek lezárása: június 1.
PS waiver: június 2-5.
PS feltöltése: június 6-10.
Végleges keret, depth chart: június 15.
Szezon sim indul: július 1.
több mint 11 éve
persze, ezért várunk 😊 lényegében már csak eaglesmcnabb változó összegű szerződések elosztásának szigorításáról szóló ötlete nincs eldöntve 😊
több mint 11 éve
danke schön, így akkor már csak Newman szavazatára várunk, reméljük hamarosan megérkezik, ha nem akkor eredménythirdetek, ő pedig kapja a 9 milla penaltyt természetesen!fetomyLófasz, csapjuk ki piacra Rodgerst a bünti mellé még. 😛
Az ő szavazata utolsóként egyébként befolyásol innentől még valamit?
több mint 11 éve
danke schön, így akkor már csak Newman szavazatára várunk, reméljük hamarosan megérkezik, ha nem akkor eredménythirdetek, ő pedig kapja a 9 milla penaltyt természetesen!