Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
ilyenkor mi van?
az ötből már harmadjára történik meg, hogy kivárom az 5 napos bónuszkártyát, erre nem kapok semmit 😕
és nem, nincs a Team menüpont alatt sem új ember, szóval nem csak itt nem jelenik meg, hanem nem kapok egyáltalán kártyát...
több mint 13 éve
Hűű ezt kipróbálom, pedig nem szoktam facebook alkalmazásokkal nyomulni 😀 biztos lesznek kérdéseim 😀
több mint 13 éve
Ha van olyan aki nem bánja, felvenném ismerősnek, majd küldjön egy PM-et.
több mint 13 éve
közben látom megjelentek a bónusz cuccok az első stadionhozFarkymilyen cuccok?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
közben látom megjelentek a bónusz cuccok az első stadionhoz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Most találtam meg a játékot, nagy fasza.Igen
Ha azt karom hogy legyen friendsek, akkor csak annyi hogy felveszem ismerősök közé aki játszik vele és ezután megjlenik játékon belül?EasyGhost
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Most találtam meg a játékot, nagy fasza.Ha azt karom hogy legyen friendsek, akkor csak annyi hogy felveszem ismerősök közé aki játszik vele és ezután megjlenik játékon belül?
több mint 13 éve
1000 kösz 😀 Neked gondolom mistery, nagyon nincs már szükséged fanokra 😀hogyne, persze, holnaptól azt küldök 😊Szobi22nem tudom mennyi idő alatt töltődik fel, de kevesebb,m int 8 óra, eddig jutottam 😊. nekem a második után is 750 jön😛 Gazdag vagyok 😀
szerk: kb 40 mp-enként kapsz egy coint 😉Szobi22
Ja, majd kérhetek annyit, hogy fanokat küldj nekem ezután? Elég keményen le vagyok maradva belőlük 😀
A kis "költségvetés" miatt meg nem jut még rá 😀kobalu91
több mint 13 éve
hogyne, persze, holnaptól azt küldök 😊😛 Gazdag vagyok 😀Az első stadionból sima 750et, a másodikból 250-et... nem sok 😊nem tudom mennyi idő alatt töltődik fel, de kevesebb,m int 8 óra, eddig jutottam 😊. nekem a második után is 750 jön
amúgy mennyi idő alatt töltődik fel teljesen? még nem jöttem rá... :Skobalu91
Ja, majd kérhetek annyit, hogy fanokat küldj nekem ezután? Elég keményen le vagyok maradva belőlük 😀
A kis "költségvetés" miatt meg nem jut még rá 😀kobalu91
több mint 13 éve
😛 Gazdag vagyok 😀nem tudom mennyi idő alatt töltődik fel, de kevesebb,m int 8 óra, eddig jutottam 😊. nekem a második után is 750 jönti mennyit kaptok a Vendding Revenue-ra?LakiAz első stadionból sima 750et, a másodikból 250-et... nem sok 😊
A kis "költségvetés" miatt meg nem jut még rá 😀
több mint 13 éve
nem tudom mennyi idő alatt töltődik fel, de kevesebb,m int 8 óra, eddig jutottam 😊. nekem a második után is 750 jönti mennyit kaptok a Vendding Revenue-ra?LakiAz első stadionból sima 750et, a másodikból 250-et... nem sok 😊
szerk: kb 40 mp-enként kapsz egy coint 😉
több mint 13 éve
ti mennyit kaptok a Vendding Revenue-ra?LakiAz első stadionból sima 750et, a másodikból 250-et... nem sok 😊
amúgy mennyi idő alatt töltődik fel teljesen? még nem jöttem rá... :S
több mint 13 éve
ti mennyit kaptok a Vendding Revenue-ra?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
az utolsó 2 csoportnál én is vásároltam bőven, ami bejött pénz már ment is el 😀
több mint 13 éve
hát ez a 2. szezonban kevés lesz önmagábanFarkyönmagában kevés, de én elég sok game changerrel csináltam végig (bár én inkább 22k-ért vettem 10 kickoff ret TDt), mert jobban megéri, mint kétszer nekifutni egy meccsnek, és pl egy 99es Steelers ellen ezek nélkül elég necces.
na végre egy értelmes pack: Mankins(93), Atogwe(92), és Palmer (87). van kúbém, juhéj 😀
több mint 13 éve
hát ez a 2. szezonban kevés lesz önmagában
több mint 13 éve
Gold csomagban 1 Platinum Card - Reggie Wayne
több mint 13 éve
Arra én nem gyúrtam 😀 7 ezerért game changer megoldotta 😀egészen a legvégéig megoldható úgy is. amúgy meg ha nem vagy időn belül, nincs semmi, csak attól függ, hogy milyen szintű lesz a játékos, akit a SB megnyerése után kapsz. divíziónként van bizonyos időkorlát, és ha azon belül megcsinálod, +4 megy az OVR-jére. Abban viszont egyetértek kobaluval, hogy nem árt, hogy ha annak a szezonnak a végére elég jó vagy. Mondjuk nem árt a 99-es All-NFL team ellen sem, akit az első szezon végén meg kell verned 😛Szobi22Egy kicsit gyúrj rá előtte, mert brutálisnak néz ki nekem ez a második szezon... 😮Ja, hogy az már időre megy? Az fasza lesz a napi egy facebook-látogatásommal 😀Bálesz
😀 Főleg az idő miatt 😊kobalu91
több mint 13 éve
egészen a legvégéig megoldható úgy is. amúgy meg ha nem vagy időn belül, nincs semmi, csak attól függ, hogy milyen szintű lesz a játékos, akit a SB megnyerése után kapsz. divíziónként van bizonyos időkorlát, és ha azon belül megcsinálod, +4 megy az OVR-jére. Abban viszont egyetértek kobaluval, hogy nem árt, hogy ha annak a szezonnak a végére elég jó vagy. Mondjuk nem árt a 99-es All-NFL team ellen sem, akit az első szezon végén meg kell verned 😛Ja, hogy az már időre megy? Az fasza lesz a napi egy facebook-látogatásommal 😀BáleszA Pro League első szezonja megy csak így erősorrend szerint visszafelé?Egy kicsit gyúrj rá előtte, mert brutálisnak néz ki nekem ez a második szezon... 😮
Most ráfeküdtem a témára, le akarom tudni az első szezont, amint lehet 😊Bálesz
több mint 13 éve
Ja, hogy az már időre megy? Az fasza lesz a napi egy facebook-látogatásommal 😀A Pro League első szezonja megy csak így erősorrend szerint visszafelé?Egy kicsit gyúrj rá előtte, mert brutálisnak néz ki nekem ez a második szezon... 😮
több mint 13 éve
A Pro League első szezonja megy csak így erősorrend szerint visszafelé?Egy kicsit gyúrj rá előtte, mert brutálisnak néz ki nekem ez a második szezon... 😮
😀 Főleg az idő miatt 😊
több mint 13 éve
A Pro League első szezonja megy csak így erősorrend szerint visszafelé?Most ráfeküdtem a témára, le akarom tudni az első szezont, amint lehet 😊
több mint 13 éve
Na, megvan nekem is a 2. gyűrű. Hayneswortht kaptam (99), jó a 84-es Kelly Gregg helyére, de egy QB továbbra se jönne rosszul..
több mint 13 éve
Farky azt a 91-es Roy Williamset mire kaptad? 5 napos cucc?LakiNem, Pro League 2 Free Agnet Card
több mint 13 éve
Farky azt a 91-es Roy Williamset mire kaptad? 5 napos cucc?