NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
5-ből egy volt ultimate a 93-as Bironas aki már előző csomagban is benne volt... LÁJK.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
no végre megjött a rég várt QB egy Ultimate packban méghozzá Rivers személyében és hozta magával Welkert is 😛Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Milyen időn belül kell? vagy ez hogy van?Arra figyelj h az SB-hez 72.000 fans kell, amúgy a 91es WR jól jött mert pont befért a kezdőbeFarkyÉs sikerült megnyerni az SB-t és még egy 91-es WR Free Agentet is kaptam Roy Williams személyébenFarkyén holnapután fogom befejezni az NFC Eastet, mert minden csoportnál kivárok az idő végéig, hogy addig gyűjtsek. eddig mindenhol időn belül voltam, attól félek, hogy olyan posztra kapok a végén, ami már jó. mondjuk egy QB a megtestesült álom lenne 😊Szobi22
játszom én is, ha gondoljátok vegyetek fel facebookon.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Én ma kaptam meg a 2 jegyet 😊Ja hogy ez így van 😊 Ha tippelésem 70%-át nem tudom eltalálni akkor nem kapok semmit?habibde, mindig kapsz annyi pontot, amennyit összesen tettél az eltalált meccsekre. ha összegyűlik így 500/1000/1500 pont, akkor kapsz pénzt, kártyát, ilyesmit. amúgy ha bemész predictorba, ott van jobboldalt a súgó.
amúgy én se tudtam a 2 jegyről. mondjuk az előző héten nem fenyegetett ez a veszély, mert csütörtök este jöttem rá, hogy hoppáSzobi22
több mint 13 éve
onnan tudom hogy kaptam ezen a héten. bár voltak akik jobban tippeltek, de jól osztottam el a pontokat 😀Ja hogy ez így van 😊 Ha tippelésem 70%-át nem tudom eltalálni akkor nem kapok semmit?habibde, mindig kapsz annyi pontot, amennyit összesen tettél az eltalált meccsekre. ha összegyűlik így 500/1000/1500 pont, akkor kapsz pénzt, kártyát, ilyesmit. amúgy ha bemész predictorba, ott van jobboldalt a súgó.
amúgy én se tudtam a 2 jegyről. mondjuk az előző héten nem fenyegetett ez a veszély, mert csütörtök este jöttem rá, hogy hoppáSzobi22
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ja hogy ez így van 😊 Ha tippelésem 70%-át nem tudom eltalálni akkor nem kapok semmit?habibde, mindig kapsz annyi pontot, amennyit összesen tettél az eltalált meccsekre. ha összegyűlik így 500/1000/1500 pont, akkor kapsz pénzt, kártyát, ilyesmit. amúgy ha bemész predictorba, ott van jobboldalt a súgó.
amúgy én se tudtam a 2 jegyről. mondjuk az előző héten nem fenyegetett ez a veszély, mert csütörtök este jöttem rá, hogy hoppá
több mint 13 éve
Az nem lett volna olyan rossz hét, ha a Broncos meg a Raiders nem töketlenkedi el a hazai meccseit 😊Itt most több olyan meccset találtam, ami sima két esély, mint az előző héten. Aztán lehet, hogy pont most robbantok bankot 😊
több mint 13 éve
Na, aki ezen a héten nyom egy 80%-os kört, az előtt hatalmas kalapemelés. 😊 Ráadásul nekem még a 70-es acsi sincs meg, rendszeresen olyan meccsek szívatnak, amiket nem is érzek annyira rizikósnak. Tipikus 😊Báleszén már szeptember óta mint az óramű, úgy hozom az 55-65%os mérlegeket. Nem bírom ki, hogy ne tegyek meg néhány hatalmas baromságot.
több mint 13 éve
Na, aki ezen a héten nyom egy 80%-os kört, az előtt hatalmas kalapemelés. 😊 Ráadásul nekem még a 70-es acsi sincs meg, rendszeresen olyan meccsek szívatnak, amiket nem is érzek annyira rizikósnak. Tipikus 😊Báleszhmm, szerintem a múlt hét jóval neccesebb volt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na, aki ezen a héten nyom egy 80%-os kört, az előtt hatalmas kalapemelés. 😊 Ráadásul nekem még a 70-es acsi sincs meg, rendszeresen olyan meccsek szívatnak, amiket nem is érzek annyira rizikósnak. Tipikus 😊
több mint 13 éve
Na hát olyat se fogok kapni 😀Ja hogy ez így van 😊 Ha tippelésem 70%-át nem tudom eltalálni akkor nem kapok semmit?habib+ ha a héten a legjobb vagy az ismerőseid közül kapsz 2 jegyet.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ja hogy ez így van 😊 Ha tippelésem 70%-át nem tudom eltalálni akkor nem kapok semmit?habib+ ha a héten a legjobb vagy az ismerőseid közül kapsz 2 jegyet.
több mint 13 éve
Ja hogy ez így van 😊 Ha tippelésem 70%-át nem tudom eltalálni akkor nem kapok semmit?
több mint 13 éve
amióta bevezették a 70%-os öcsívmentet nem sikerült 70%-ot eltalálnom. A jövőhét pedig elég totógyilkos hét lesz...
több mint 13 éve
Elmentettem rendesen, akkor lehet hogy nem vettem észre 😊A predictori pontokat nem kaptam meg, nem jelezte ki hogy megkaptam volna. Ez miért van?habibha rendesen elmentetted, akkor elméletileg meg kellett, nekem legalábbis már a 70%-os bónuszt is jóváírtaJJ Tiller
több mint 13 éve
A predictori pontokat nem kaptam meg, nem jelezte ki hogy megkaptam volna. Ez miért van?habibha rendesen elmentetted, akkor elméletileg meg kellett, nekem legalábbis már a 70%-os bónuszt is jóváírta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A predictori pontokat nem kaptam meg, nem jelezte ki hogy megkaptam volna. Ez miért van?
több mint 13 éve
5 nap után: 71es DE jól jött 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
62-es random card után most egy 61-es, platinum csomagban két gold, ráadásul 3 DL és 2 OL játékos, akikre nagyon nem volt szükségem... áhh, szemétség
---
több mint 13 éve
4 platinum kártya volt az ultimate packomban...tenorxnekem volt már 5 is
több mint 13 éve
4 platinum kártya volt az ultimate packomban...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha mnf bejön akkor is csak 12/16 lesz 😕 de az jól jönne mert az is 15k xp meg 7,5k coins
több mint 13 éve
Pfff. A tippjáték is csúszott, emellé az 5 napos kártyám a szaros 70es Luke McCown lett...Remélem ma legalább az ultimate packra összejön a pénz.
több mint 13 éve
A Colts (sajnos) bejött, de a Denver-Oakland duó hazai szerencsétlenkedése miatt ez a hetem is elúszott 😕De legalább jó kis Platinum packot nyitottam az este 😊
több mint 13 éve
15/12 (még a Colts és a Raiders sikerében bíztam, hiába), az MNF-en, az Arizonán múlik a 80%-om 😊szemét Redskins, ha nem kapnak ki akkor 9/9 lenne az eddigi tippsorom... 😊JJ TillerAz a meccs nekem is elúszott, így 9/7-nél tartok, de a most futó meccsekből több is bukó, így megint nem leszek sehol se...Bálesz
---