NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 14 éve
de persze lehet ilyen is 😊egy napon belül sikerült mindkettőt megvásárolni? 😛 ha igen, hogy a csudába?
Ork
nekem végre összejött a pénzem egy ultimate csomagra, az NFL szezonnál a Bearsnél tartok, a Skins meglett elsőre 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Na ezért megérte várni: az öt napos bónuszként Karlos Dansby jött (Dolphins LB), 90-es ultimate playa 😊
több mint 14 éve
Ez a t.tves Redskins hogy már 5. próbálkozásra sem nyerek ... :/Lakinekem is 6-odjára sikerült... viszont utána elsőre meglett a Bears meg a Titans.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nyugi Szobi, érzem, Woodson-Rodgers-Matthews kombó lesz benne a packban 😀a Packers 175k, megvan, mire gyűjtök 😀Szobi22ott kezdődik h Lvl 50 😀FarkyÉn se láttam, ezért tippeltem vmit 😀kobalu91
több mint 14 éve
Ez a t.tves Redskins hogy már 5. próbálkozásra sem nyerek ... :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
azért ne örüljetek annyira mert pl egy ilyet kifogni annyiértkicsit megtévesztő, hogy az van a leírásnál, hogy "all ... players" 😕
Ork
több mint 14 éve
azért ne örüljetek annyira mert pl egy ilyet kifogni annyiérttöbb mint 14 éve
a Packers 175k, megvan, mire gyűjtök 😀Én se láttam, ezért tippeltem vmit 😀kobalu91Biztos kerül majd vagy 200 kilóba 😀kobalu91ott kezdődik h Lvl 50 😀Farky
több mint 14 éve
Én se láttam, ezért tippeltem vmit 😀ott kezdődik h Lvl 50 😀FarkyCsak sajnos a Colts packhoz még "kicsi" vagyok 😀FarkyBiztos kerül majd vagy 200 kilóba 😀kobalu91
több mint 14 éve
ott kezdődik h Lvl 50 😀Biztos kerül majd vagy 200 kilóba 😀kobalu91Megjöttek a csapat kártyapakkok 😛kobalu91Csak sajnos a Colts packhoz még "kicsi" vagyok 😀Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Biztos kerül majd vagy 200 kilóba 😀Megjöttek a csapat kártyapakkok 😛kobalu91Csak sajnos a Colts packhoz még "kicsi" vagyok 😀Farky
több mint 14 éve
Keress egy focis képet 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Off: Farky te melyik Farkas Ádám vagy a sok közül? 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Megjöttek a csapat kártyapakkok 😛kobalu91Csak sajnos a Colts packhoz még "kicsi" vagyok 😀
több mint 14 éve
Megjöttek a csapat kártyapakkok 😛
több mint 14 éve
Értem köszi 😊Ezekkel a pontokkal mit lehet csinálni?habibA szezon végén az elért pontok alapján kapsz jutalmat. Game ticket, kártya, game changer, plusz pénz természetesen 😊Bálesz
több mint 14 éve
a predictor pontokat mikor írják már be? 7,500 coin és 15,000 xp lesz a jutalmam 😊
több mint 14 éve
Ezekkel a pontokkal mit lehet csinálni?habibA szezon végén az elért pontok alapján kapsz jutalmat. Game ticket, kártya, game changer, plusz pénz természetesen 😊
több mint 14 éve
Ezekkel a pontokkal mit lehet csinálni?Predictor: Wk 11: 114 pont 😊Laki117 pont 😛Farky
több mint 14 éve
Predictor: Wk 11: 114 pont 😊Laki117 pont 😛
több mint 14 éve
Predictor: Wk 11: 114 pont 😊LakiNekem 113 lett, de ennél is jobban örülök, hogy 15-ös szintre fordulva végre vehettem Platinum Packot 😊 Matt Forte és Chris Gamble (Ultimate) elég szépet lendített a csapaton 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
silver csomagban sikerült behúznom woodheadet 😊 ugyan csak 60as de így is előrelépés nekem
több mint 14 éve
Predictor: Wk 11: 114 pont 😊
több mint 14 éve
nekem 92 és Carr-el szopok aki 65ös 😀hát arra én is. 93 ovr a csapatom, és van egy 66os QB-m, Feeley 😛Szobi22nekem legalább QB jött, 76-os, eddigi legjobbom 65-ös volt szóval nem olyan rossz 😊Hát egy normális QB-ra még mindig várokFarky
szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)eaglesmcnabb