NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?kobalu91
Brohm 65... de így is kezdő 😂 frencsájz Kjúbí lesz belőle, érzem, mert sosincs QB az 5 lap között.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 421 — no es importante
A season 25 befejezéséért az achievementen kívül ad valamit? csak mert a 23 végén járok... 😊kobalu91
csak ugyanazt, mint akármelyik szezon végén 😊Szobi22
Ja... Csak azt hittem, hogy az az utolsó szezon, aztán vége... 😊
Asszem jobb lesz elkezdenem a pro league-t mert már annyit nem ér 😊
Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?kobalu91
Arnaz Battle 😀 de muszáj eldicsekednem vele, hogy bár csak a héten kezdtem a játékot, a haverok közti játékban egyszer valahogy megvertem Szobi csapatát :cool: 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
A season 25 befejezéséért az achievementen kívül ad valamit? csak mert a 23 végén járok... 😊kobalu91
csak ugyanazt, mint akármelyik szezon végén 😊Szobi22
Ja... Csak azt hittem, hogy az az utolsó szezon, aztán vége... 😊
Asszem jobb lesz elkezdenem a pro league-t mert már annyit nem ér 😊
Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
csak ugyanazt, mint akármelyik szezon végén 😊

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Jó ez a double coin weekend 😀 Össze is jött a következő Ultimate pack. És elég jó játékosok is voltak benn (Mankins, Hines Ward, Urlacher, Vernon Carey és Michael Griffin)

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Double Coins-hétvége van, minden győzelemért dupla zseton jár még cirka 45 órán át 😊

több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
A season 25 befejezéséért az achievementen kívül ad valamit? csak mert a 23 végén járok... 😊
több mint 14 éve
Én az első két körömet elcsesztem. Lusta voltam elolvasni a leírást és azt hittem, hogy a számok azt jelölik, hogy miben vagy a legbiztosabb 😀 Így csupa 1-2-3-as tippek jöttek be 😂Bálesz
én első körben nem is tudtam hogy be kell rakosgatni oda a számokat 😀 pedig ott 80% fölött találtam el :/ 😀eaglesmcnabb
Én is így voltam 😀 Nem értettem minek a számok. Meg, hogy miért nem kapok én pontokat 😀visi_b
ezért olvasom én el a dolgokat 😛

több mint 14 éve
Én az első két körömet elcsesztem. Lusta voltam elolvasni a leírást és azt hittem, hogy a számok azt jelölik, hogy miben vagy a legbiztosabb 😀 Így csupa 1-2-3-as tippek jöttek be 😂Bálesz
én első körben nem is tudtam hogy be kell rakosgatni oda a számokat 😀 pedig ott 80% fölött találtam el :/ 😀eaglesmcnabb
Én is így voltam 😀 Nem értettem minek a számok. Meg, hogy miért nem kapok én pontokat 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
én első körben nem is tudtam hogy be kell rakosgatni oda a számokat 😀 pedig ott 80% fölött találtam el :/ 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én az első két körömet elcsesztem. Lusta voltam elolvasni a leírást és azt hittem, hogy a számok azt jelölik, hogy miben vagy a legbiztosabb 😀 Így csupa 1-2-3-as tippek jöttek be 😂

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
akkor eddig 8 pont 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Ha jól emlékszem nem. Ha eltalálod, akkor annyi pont, amilyen számot húztál mellé.

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Predictorban: Egy meccs eltalálása 2xa rárakott tét?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én is mindig három pontosat edzzek, ingyen van 😊
több mint 14 éve
Én csak tegnap kezdtem el és át is értem a season 3-be.
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen edzés kifizetődőbb, illetve egyéb praktikákat?adyno12
edzésből szerintem tökéletes a 3xp, a lényeg tényleg annyi, hogy 100 körül legyen mindig az edzettséged. ha egyszer feledzed addig (ott érdemes lehet másikat használni), akkor viszont ingyen és gyorsan megvan ez. Persze ha kikapsz, az 5 TP-t vesz le, úgyhogy akkor 2 kell, hogy feledződj. de én pl mindig ezt használom.

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Wáááá megérte várni a Platinumra 😀
Volt 4 platina meg 1 ultimate kártya.
Az ultimate: Heath Miller, aki Matt Spaethet cseréli re, Steelers ftw 😊
Emellé: Flacco!, Anthony Spencer, Jason Brown, Jay Feeley.tenorx
Flacco cut!!! 😊 Nekem még a 2 card packból van a QBm McGhee,azóta egyet sem sorsolt 😕

több mint 14 éve
Szerintem az edzés mindegy, csak tartsd 100 környékén a practice-pontjaidat 😊

több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Én csak tegnap kezdtem el és át is értem a season 3-be.
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen edzés kifizetődőbb, illetve egyéb praktikákat?

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Wáááá megérte várni a Platinumra 😀
Volt 4 platina meg 1 ultimate kártya.
Az ultimate: Heath Miller, aki Matt Spaethet cseréli re, Steelers ftw 😊
Emellé: Flacco!, Anthony Spencer, Jason Brown, Jay Feeley.
több mint 14 éve
Nyisd meg a collection-t, menj bele egy adott csapatba, lent elérhető lesz az, akit át tudsz tenni. Keresd meg a fekete-fehér képét és húzd rá lentről a kártyát 😊

Amúgy szerintem is csak azokkal működik, akik nincsenek a csapatodban.Bálesz
Igen csak a cserékkel működik, mert után ha megnézed el is tűnnek a Team-ből akiket beraksz. De ha jól láttam Limited Card-okat nem lehet betenni a Collectionbe.Farky
Azokat szerintem se, mert azok egy adott év játékosai. Amikor adja őket akkor írja, hogy melyik évben volt. (Nekem a Jetses Vilma van meg)

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Nyisd meg a collection-t, menj bele egy adott csapatba, lent elérhető lesz az, akit át tudsz tenni. Keresd meg a fekete-fehér képét és húzd rá lentről a kártyát 😊

Amúgy szerintem is csak azokkal működik, akik nincsenek a csapatodban.Bálesz
Igen csak a cserékkel működik, mert után ha megnézed el is tűnnek a Team-ből akiket beraksz. De ha jól láttam Limited Card-okat nem lehet betenni a Collectionbe.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve

Amúgy szerintem is csak azokkal működik, akik nincsenek a csapatodban.

több mint 14 éve
hogyan tudok amúgy kártyákat a kollekciómba rakni? tehát hogy owned státuszról collected-re váltson?JJ Tiller
Szerintem a csere embereid tudod csak. Vagy lehet csak azokat akiből kettő van. Nekem két Sidney Riceom volt és akkor ott volt a kép és rá lehetett nyomni, hogy put to the collection, vagy valami hasonló.visi_b
én is a cserékre gondoltam, de sajnos azzal se megy...JJ Tiller
Megnéztem. Bemész a collectionbe, aztán a csapatra, utána a játékos kártyáját ráhúzod a kártyára, ami még fekete fehér és akkor alatta átállítod collectedre.

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 421 — no es importante
hogyan tudok amúgy kártyákat a kollekciómba rakni? tehát hogy owned státuszról collected-re váltson?JJ Tiller
Szerintem a csere embereid tudod csak. Vagy lehet csak azokat akiből kettő van. Nekem két Sidney Riceom volt és akkor ott volt a kép és rá lehetett nyomni, hogy put to the collection, vagy valami hasonló.visi_b
én is a cserékre gondoltam, de sajnos azzal se megy...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal