NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 14 éve
hát arra én is. 93 ovr a csapatom, és van egy 66os QB-m, Feeley 😛Hát egy normális QB-ra még mindig várokFarkyhát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre BrownFarkynekem legalább QB jött, 76-os, eddigi legjobbom 65-ös volt szóval nem olyan rossz 😊
szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Hát egy normális QB-ra még mindig várokhát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre BrownFarkynekem legalább QB jött, 76-os, eddigi legjobbom 65-ös volt szóval nem olyan rossz 😊
szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
hát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre BrownFarkynekem legalább QB jött, 76-os, eddigi legjobbom 65-ös volt szóval nem olyan rossz 😊
szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Engem is nyugodtan fel vehettek, a nevem ott van a profilomba 😊
több mint 14 éve
Hát elkezdtem én is ezt a csodát, elűzi a munkahelyi unalmas perceket 😀Akinek plusz ismerős az jelöljön nyugodtan, Kovács Ádám Bálint nincs valami sok facebookon szóval megtaláltaok :cool:
több mint 14 éve
Megvolt, ezer köszi. 😊Valakinek nincs kedve felvenni ismerősnek? Nincs még meg a 8 ismerősöm, nem tudom a maradék kártyáimat berakni a collectionbe...😊kobalu91engem bejelölhetsz, a nevem ott van a profilomban, ez mindenkinek szól am aki még nem az ismerősöm 😀kristof
több mint 14 éve
hát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre Brown
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valakinek nincs kedve felvenni ismerősnek? Nincs még meg a 8 ismerősöm, nem tudom a maradék kártyáimat berakni a collectionbe...😊kobalu91engem bejelölhetsz, a nevem ott van a profilomban, ez mindenkinek szól am aki még nem az ismerősöm 😀
több mint 14 éve
Valakinek nincs kedve felvenni ismerősnek? Nincs még meg a 8 ismerősöm, nem tudom a maradék kártyáimat berakni a collectionbe...😊
több mint 14 éve
Igen.
több mint 14 éve
óóóóó értem 😊 köszönöm Bence 😊 szóval ezek azok bizonyos plusz 1es playák?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
olyan játékos, akinek 4 napig van egy bizonyos OVR-e, utána viszont drasztikusan lecsökken. ezen kívül a csapat összértékét is növelik egyel (már amíg tart a 4 nap). a 4 nap lejárta után ezzel tudod újabb 4 napra meghosszabbítani.a kékeket? 😀 lehet nagyon tudatlan vagyok de az mi?LakiLimited Edition PlayerekFarky
több mint 14 éve
a kékeket? 😀 lehet nagyon tudatlan vagyok de az mi?LakiLimited Edition Playerek
több mint 14 éve
a kékeket? 😀 lehet nagyon tudatlan vagyok de az mi?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Mit csinál a contract card? mielőtt még elszórom vmi hülyeségre. 😀Laki4 napja meghosszabbítja a kékeket.
több mint 14 éve
Mit csinál a contract card? mielőtt még elszórom vmi hülyeségre. 😀
több mint 14 éve
ha elfogyott a game ticket honnan tudok szerezni?kristofkapsz 2 óránként egyet, meg tudsz kérni ismerősöktől, illetve ha scrimmaget játszol, néha ott is kapsz.
szerk: küldtem is 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha elfogyott a game ticket honnan tudok szerezni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na én is csináltam így gyorsba egy csapatot kiváncsi vagyok mennyire jó, ha már ennyien szeretitek
több mint 14 éve
Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?kobalu91Tamme (Colts TE), 68-as 😊
több mint 14 éve
ja, a scrimmage kicsit random módon megy 😛Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?kobalu91Arnaz Battle 😀 de muszáj eldicsekednem vele, hogy bár csak a héten kezdtem a játékot, a haverok közti játékban egyszer valahogy megvertem Szobi csapatát :cool: 😊JJ Tiller
nekem most van egy Vilma limited 86-os OVR (még Jets-playaként)
több mint 14 éve
Nekem is Carr jutott.Nekem a kezdésnél David Carr volt 😀 Azóta esett egy Asante Samuel is lejárósnak. Lakótársam alapból Sexy Rexyt kapta 😀tenorxazt hittem kezdésként mindenki Rexyt kapja, mert az jutott nekem meg Hurkának is 😀JJ Tiller
több mint 14 éve
Nekem a kezdésnél David Carr volt 😀 Azóta esett egy Asante Samuel is lejárósnak. Lakótársam alapból Sexy Rexyt kapta 😀tenorxazt hittem kezdésként mindenki Rexyt kapja, mert az jutott nekem meg Hurkának is 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nekem a kezdésnél David Carr volt 😀 Azóta esett egy Asante Samuel is lejárósnak. Lakótársam alapból Sexy Rexyt kapta 😀