Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 903
még mindig nem készült el...nemFarkya Heismann 12 multiban jó lenne, csak csinálnák meg normálisanFarkyte már próbáltad a 12-t?Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nema Heismann 12 multiban jó lenne, csak csinálnák meg normálisanFarkyte már próbáltad a 12-t?Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 903
a Heismann 12 multiban jó lenne, csak csinálnák meg normálisanFarkyte már próbáltad a 12-t?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Este leszek meccsre
több mint 12 éve
a Heismann 12 multiban jó lenne, csak csinálnák meg normálisan
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 903
á az nem jó...inkább akkor nézzük meg, hogy a Heismann 12 készen van-e már és azt próbálni multizni.Van hát 😀Ja, én azért nem megyek újba, mert a régiben is azért maradok, hogy ne legyek köcsög. Lefosom a Maddent, csináljunk 2K12 bajnokságot 😀Denyaz van PC-n?Amadeus91
Mármint NBADeny
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Ha játszol velem 2 meccset hogy kipróbáljak 2 csapatot, akkor utána azonnal mondom 😀Csípem ezt a sorrendet 😀MOST! 😀
Mikorra mondjam az 1/1-et?kovi470
Zorddd: mindkét liga fut, a "kicsi" is meg a nagy is.
szerk: látom közben megvan 😊kaszo
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Van hát 😀Ja, én azért nem megyek újba, mert a régiben is azért maradok, hogy ne legyek köcsög. Lefosom a Maddent, csináljunk 2K12 bajnokságot 😀Denyaz van PC-n?Amadeus91
Mármint NBA
több mint 12 éve
ha van kedved játszhatunk egy gyors meccsetJelentkeznék én is, ha valaki segít! Online-ban még nem játszottam, fogalmam sincs mit, s hogyan! 4.0 van és ha az eredetiséget akarnák vizsgálni a játékon akkor vakarnám a fejem..., de rooster is kell nekem, mert nem tudom, hogy Ti mivel játszotok! Draftos az olyan, mint a frachiseben a fatasy draft? Ha esetleg stipispopis lenne akkor Vikings... + kell hozzá még valami egyéb? Xfire stb.?Pinginem meccselünk? jó lenne olyannal játszani, aki szintén új az online játékban. vagy majd max a ligában összekerülünk, lesz egy meccs, ahol talán esélyem is lesz 😀winston
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 903
Ja, én azért nem megyek újba, mert a régiben is azért maradok, hogy ne legyek köcsög. Lefosom a Maddent, csináljunk 2K12 bajnokságot 😀Denyaz van PC-n?
több mint 12 éve
szerintem még nincs új hamachi szoba a 32-es bajnoksághoz tartozók meg szerinte mind tele vannak, így majd csinálni kell újat
több mint 12 éve
minden kész, utolsó kérdés: hamachi szobák hol érhetők el? mi a hálózat neve, vagy hogy? 😊winstonAz még nem került kialakításra 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
minden kész, utolsó kérdés: hamachi szobák hol érhetők el? mi a hálózat neve, vagy hogy? 😊
több mint 12 éve
1/3 ez tetszik.jobbat úgy sem találsz 😀
Bye-bye Peyton, jó volt veled. 😀laby
több mint 12 éve
1/3 ez tetszik. Bye-bye Peyton, jó volt veled. 😀
több mint 12 éve
Jelentkeznék én is, ha valaki segít! Online-ban még nem játszottam, fogalmam sincs mit, s hogyan! 4.0 van és ha az eredetiséget akarnák vizsgálni a játékon akkor vakarnám a fejem..., de rooster is kell nekem, mert nem tudom, hogy Ti mivel játszotok! Draftos az olyan, mint a frachiseben a fatasy draft? Ha esetleg stipispopis lenne akkor Vikings... + kell hozzá még valami egyéb? Xfire stb.?Pinginem meccselünk? jó lenne olyannal játszani, aki szintén új az online játékban. vagy majd max a ligában összekerülünk, lesz egy meccs, ahol talán esélyem is lesz 😀
több mint 12 éve
Tényleg, mikor lesz a draft pontosan?
több mint 12 éve
9. vagyok, most megyek vissza pestre. gondolom este 9-10ig nem maradok le semmiről, ugye?
több mint 12 éve
Csípem ezt a sorrendet 😀MOST! 😀
Mikorra mondjam az 1/1-et?kovi470
Zorddd: mindkét liga fut, a "kicsi" is meg a nagy is.
szerk: látom közben megvan 😊
több mint 12 éve
Zorddd is jön játszani.16. PingiPingihttp://kepfeltoltes.hu/120304/547163661N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png15. Farky
Itt a draft sorrend,remélem senkit nem hagytam ki a listáról, lehet kezdeni!
1. Kovi470
2. PakoGabi
3. laby
4. Duff
5. Rataxes
6. Jack Zoltán
7. Kiss
8. eaglesmcnabb
9. winston
10. kaszo
11. brk
12. Raven
13. Awesome
14. LanceJack Zoltán
akkor csak azért is jövök, meg a másikat is letolom a Rams-szel 😀Farky
több mint 12 éve
na ha már ilyen előkelő helyet kaptam menjen az a kurva draft 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elhalasztva estére... addig ha van jelentkező szívesen játszom...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meccs valaki? Megcsináltam mindent, szeretném kipróbálni magam, hogy tudja mekkora zakókra számítsak 😊 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
16. Pingihttp://kepfeltoltes.hu/120304/547163661N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png15. Farky
1. Kovi470
2. PakoGabi
3. laby
4. Duff
5. Rataxes
6. Jack Zoltán
7. Kiss
8. eaglesmcnabb
9. winston
10. kaszo
11. brk
12. Raven
13. Awesome
14. LanceJack Zoltán
akkor csak azért is jövök, meg a másikat is letolom a Rams-szel 😀Farky
több mint 12 éve
http://kepfeltoltes.hu/120304/547163661N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png15. Farky
1. Kovi470
2. PakoGabi
3. laby
4. Duff
5. Rataxes
6. Jack Zoltán
7. Kiss
8. eaglesmcnabb
9. winston
10. kaszo
11. brk
12. Raven
13. Awesome
14. LanceJack Zoltán
akkor csak azért is jövök, meg a másikat is letolom a Rams-szel 😀