Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
király, köszi. első és szerintem utolsó kérdés: melyik pactheket kell felrakni?elindítod a madden telepítőjét és ott felpatcheled 4.0-ra.
offlineban az alappal játszom, gondolom ti felpatchelve.winston
kaszo: fogalmam sincs, vmi .dll hibát ír ki indításkor. majd nyomok neki egy reinstallt, de Pocs azóta sem jelentkezett, szóval ráérek.
több mint 12 éve
király, köszi. első és szerintem utolsó kérdés: melyik pactheket kell felrakni?akkor jöhetek? zöldfülű leszek, viszont biztos, hogy aktív. 😊winstonszerintem persze, az aktivitás a lényeg, mindenki így kezdte 😊
shawnka meg Rata tényleg jó lenne még ha jönne 😀
lol, mi baja lett a maddenednek megint? :/kaszo
offlineban az alappal játszom, gondolom ti felpatchelve.
több mint 12 éve
akkor jöhetek? zöldfülű leszek, viszont biztos, hogy aktív. 😊winstonszerintem persze, az aktivitás a lényeg, mindenki így kezdte 😊
shawnka meg Rata tényleg jó lenne még ha jönne 😀
lol, mi baja lett a maddenednek megint? :/
több mint 12 éve
Mi ligánkba a le nem játszott meccsek hogy állnak, kinek mehet majd a 30-0-s siker?
több mint 12 éve
ha tényleg aktív lesz a liga és a másikra se szarnak rá az emberek, akkor jövök, úgy sem árt a gyakorlás
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
.brk
1 890
te se sokra mennél, ha harapófogóval kéne maszturbálnod először.ellened már az ip bepötyögésénél, az a szomorú helyzet.brkNew Orleans Saints(1-0) 42-8 Houston Texans(0-1)
hát ja 😕lol
rendes körülmények közt sajna nem mertél kiállni, így objektív (mindent elsöprő pack győzelem) eredmény nem született még.
több mint 12 éve
ellened már az ip bepötyögésénél, az a szomorú helyzet.brkNew Orleans Saints(1-0) 42-8 Houston Texans(0-1)
hát ja 😕
több mint 12 éve
.brk
1 890
de brk, te nem vagy ellenfél 😕 loltudom, én is unom, hogy egy negyed után már eldől a meccs a javamra 😕
ellened már az ip bepötyögésénél, az a szomorú helyzet
több mint 12 éve
akkor jöhetek? zöldfülű leszek, viszont biztos, hogy aktív. 😊
több mint 12 éve
de brk, te nem vagy ellenfél 😕 az én madden-em pedig már megint befosott, szóval már ezért se jelentkezem.. idegölés kezd lenni számomra, nem szórakozás.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Én még nem döntöttem az ügyben... Egyébként mi a biztosíték hogy ennek az új ligának nem lesz ugyanaz a sorsa? 😊Rataxesaz h 3 nap a jelentkezési határidő (ezt most kitaláltam kész pont 😀) így azok jelentkeznek akik aktívak.
előzőben is a probléma, a lecsökkent morál mellett az volt, hogy kb 20-an jelentkeztek nagy lelkesen, de a maradék 12-t össze kellett kb vadászni. nyilván ha az embert nem érdekli csak úgy beböfögi h oké én is, úgy nehéz zökkenőmentesen tolni. na de gyere, meg akarlak ismét verni 😀
több mint 12 éve
Én még nem döntöttem az ügyben... Egyébként mi a biztosíték hogy ennek az új ligának nem lesz ugyanaz a sorsa? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
sonkáék amúgy nem akarnak csatlakozni? csak mert ez nem az A liga bojkottja, és hát megtisztelő lenne a regnáló bajnokot is soraink közt tudni. vagy azok az arcok, akik régi ligában benne voltak?
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Random.org aztán a kidobott sorrend szerint draft megoldás lesz 😀Értékelném, ha ebben a bajnokságban végre megmaradna NEKEM az Atlanta 😛kaszoKét megoldás van egyik (amit én is támogatok), hogy mindenkinek megmarad a csapata és ha van üres vagy valakivel szeretnének cserélni akkor cserélnek vagy a másik hogy újra random sorrendben draftolunk?!laby
most vagyunk 12nél ha jól számoltam max 16-20 embernek van hely előreláthatólag
több mint 12 éve
Nos aki úgy gondolja hogy heti 1,2 meccs belefér a szabadidejébe és 'komolyan' gondolja egy új liga indítását az ebbe a hozzászólásba írja be a nevét ( jelentkezzen ) elsősorban az érdekel hogy mennyien lennénk rá, aztán majd a többit..Nekem új lenne a ligás online játék. Gondolom gyenge leszek, de mehetek? Offlineban szoktam csak all-madden ellen..
titanslocker
brk - packers
Raven
laby
PakoGabi
Kovi470
Lance
Kiss
Duff
kaszo
winstonJack Zoltán
több mint 12 éve
Értékelném, ha ebben a bajnokságban végre megmaradna NEKEM az Atlanta 😛kaszoKét megoldás van egyik (amit én is támogatok), hogy mindenkinek megmarad a csapata és ha van üres vagy valakivel szeretnének cserélni akkor cserélnek vagy a másik hogy újra random sorrendben draftolunk?!
több mint 12 éve
Nos aki úgy gondolja hogy heti 1,2 meccs belefér a szabadidejébe és 'komolyan' gondolja egy új liga indítását az ebbe a hozzászólásba írja be a nevét ( jelentkezzen ) elsősorban az érdekel hogy mennyien lennénk rá, aztán majd a többit..Értékelném, ha ebben a bajnokságban végre megmaradna NEKEM az Atlanta 😛
titanslocker
brk - packers
Raven
laby
PakoGabi
Kovi470
Lance
Kiss
Duff
kaszoJack Zoltán
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
Olyat még akkor se tudnánk, ha még maddeneznék, így meg főleg 😛tudom, de annak mond aki írta. 😀
Amúgy off: Az aláírásodban szereplő idézetet rólad írták? Csak mert a zene Mozartja az Beethoven, nem Mozart 😀fetomy
off
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Olyat még akkor se tudnánk, ha még maddeneznék, így meg főleg 😛Amúgy off: Az aláírásodban szereplő idézetet rólad írták? Csak mert a zene Mozartja az Beethoven, nem Mozart 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
csak egyet ahol oda-vissza verhetlek. 😀de nekem a Fetamás kell. 😀Sajnálom drágám, de fetamás csak nevében más ;( Különben is, máris szétmentetek Reginaldal?
egyébként akkor már mi is csinálhatnánk 1 kisebb ligát.Amadeus91
Amúgy még hány ligát akarsz? 😀fetomy
több mint 12 éve
de nekem a Fetamás kell. 😀Sajnálom drágám, de fetamás csak nevében más ;( Különben is, máris szétmentetek Reginaldal?
egyébként akkor már mi is csinálhatnánk 1 kisebb ligát.Amadeus91
Amúgy még hány ligát akarsz? 😀
több mint 12 éve
Duff
3 133
Nos aki úgy gondolja hogy heti 1,2 meccs belefér a szabadidejébe és 'komolyan' gondolja egy új liga indítását az ebbe a hozzászólásba írja be a nevét ( jelentkezzen ) elsősorban az érdekel hogy mennyien lennénk rá, aztán majd a többit..(megint összejövünk 32-en 😀 )
titanslocker
brk - packers
Raven
laby
PakoGabi
Kovi470
Lance
Kiss
DuffJack Zoltán
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
de nekem a Fetamás kell. 😀nem tudom srácok, de ha kisebb liga, akkor én a régi arcokkal akarom magam inkább szét tresselni: fetamás, Rata, Sonka etc... szóval ebből a szerveződőből inkább kimaradok.Amadeus91fetamás kurvára visszavonult, a többieket meg szeretettel várjuk 😊eaglesmcnabb
egyébként akkor már mi is csinálhatnánk 1 kisebb ligát.
több mint 12 éve
nem tudom srácok, de ha kisebb liga, akkor én a régi arcokkal akarom magam inkább szét tresselni: fetamás, Rata, Sonka etc... szóval ebből a szerveződőből inkább kimaradok.Amadeus91fetamás kurvára visszavonult, a többieket meg szeretettel várjuk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nos aki úgy gondolja hogy heti 1,2 meccs belefér a szabadidejébe és 'komolyan' gondolja egy új liga indítását az ebbe a hozzászólásba írja be a nevét ( jelentkezzen ) elsősorban az érdekel hogy mennyien lennénk rá, aztán majd a többit..Lance
titanslocker
brk - packers
Raven
laby
PakoGabi
Kovi470
Lance
KissJack Zoltán
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/