Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Én is játszanék egy barátságosat.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
valamit tényleg kitalálhatnánk ami felrázza a ligát.Vagy újrakezdeni kevesebb fővel, vagy csapatokat cserélni vagy valami.. :/
Apropó, Lol a meccsünket esetleg? Vagy ha Ő nem valaki most? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
khm.úgy sem kell senkinek 😀Farkyszerintem meg ne draft legyen hanem stipistop 😀Saints is! 😀Kiss
úgyh Packers stipistop 😀.brk
több mint 12 éve
úgy sem kell senkinek 😀szerintem meg ne draft legyen hanem stipistop 😀Saints is! 😀Kiss
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
szelim
61
Esetleg van valakinek eladó Madden 12-je? NTSC verziós érdekelne.
több mint 12 éve
szerintem meg ne draft legyen hanem stipistop 😀Saints is! 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
szerintem meg ne draft legyen hanem stipistop 😀😀 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
szerintem meg ne draft legyen hanem stipistop 😀úgyh Packers stipistop 😀
több mint 12 éve
mivel alig kaptam ki tőled én elvállalom az 1/2 szerepét :/ 😊adom Laby gondolatát aki már régebb óta játszik itt a Bowl.hus maddenbe az tudja hogy ki a megbízható GM és ki az aki nem,viszont sztem a draftnál egy random draftot kéne csinálni mivel most ha új ligát indítunk akkor mi alapján lenne a draft sorrend?KissSzerintem úgy a legkorrektebb ha Én vagyok az 1/1 a többit meg eldöntitek egymás között. 😀laby
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
adom Laby gondolatát aki már régebb óta játszik itt a Bowl.hus maddenbe az tudja hogy ki a megbízható GM és ki az aki nem,viszont sztem a draftnál egy random draftot kéne csinálni mivel most ha új ligát indítunk akkor mi alapján lenne a draft sorrend?KissSzerintem úgy a legkorrektebb ha Én vagyok az 1/1 a többit meg eldöntitek egymás között. 😀
több mint 12 éve
adom Laby gondolatát aki már régebb óta játszik itt a Bowl.hus maddenbe az tudja hogy ki a megbízható GM és ki az aki nem,viszont sztem a draftnál egy random draftot kéne csinálni mivel most ha új ligát indítunk akkor mi alapján lenne a draft sorrend?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Én nem ismerem itt a játékosokat mivel relatív új vagyok, de sokan ismeritek egymást és tudjátok hogy ki aktív és ki nem. Valamint nagyon egyszerű, mert ránézünk a lejátszott meccsekre és már is kiderül hogy az adott játékos aktív-e.Viszont akkor cselekedni kellene minél előbb. Valamint akkor lehetne újra draftolni nem? Lenne 15-20 aktív GM aki tényleg vállalná a meccseket, nem úgy mint eddig és akkor egy gyors draft és kezdhetnénk is újra szerintem.labyÉs mi alapján gyűjtjük ki az aktív gm-eket? Mert pl. én nem sokat írok ide, de lejátszom a meccseim. (ez a week 4 azért nem megy, mert egyikőnk se tud hostolni)Duff
több mint 12 éve
Duff
3 133
Viszont akkor cselekedni kellene minél előbb. Valamint akkor lehetne újra draftolni nem? Lenne 15-20 aktív GM aki tényleg vállalná a meccseket, nem úgy mint eddig és akkor egy gyors draft és kezdhetnénk is újra szerintem.labyÉs mi alapján gyűjtjük ki az aktív gm-eket? Mert pl. én nem sokat írok ide, de lejátszom a meccseim. (ez a week 4 azért nem megy, mert egyikőnk se tud hostolni)
több mint 12 éve
Viszont akkor cselekedni kellene minél előbb. Valamint akkor lehetne újra draftolni nem? Lenne 15-20 aktív GM aki tényleg vállalná a meccseket, nem úgy mint eddig és akkor egy gyors draft és kezdhetnénk is újra szerintem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek ,így nagyon unalmas lett az egész....
több mint 12 éve
.brk
1 890
nem kell időlimit ha olyanok játszanánk akik tényleg részt vesznek a ligában. tavalyi szezon is pörgött rendesenMegfeleznénk a taglistát és már is pörögne minden.labyAdom. Fele lista, 3 naponta meccs. Max 7kovi470
több mint 12 éve
Megfeleznénk a taglistát és már is pörögne minden.labyEzt ajánlotta brk is pár hete, ha jól emlékszem, aztán le lett hurrogva 😊 Pedig már akkor is látszott, hogy ennek így soha nem lesz vége.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Megfeleznénk a taglistát és már is pörögne minden.labyAdom. Fele lista, 3 naponta meccs. Max 7
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Megfeleznénk a taglistát és már is pörögne minden.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Őszinte leszek: már semmi kedvem ehhez. Amilyen jó volt az előző szezon, ez pont az ellentéte.BáleszÉnis ugyanígy érzek.
több mint 12 éve
Bears emberke, most kérdezem harmadszor vagy negyedszer, mikor játsszunk?Lehet, csak eredmény beírásával kell várni!leálltunk megint :/Kissmárcius első hetéig ugye nem lehet továbbmenni.Amadeus91
több mint 12 éve
Őszinte leszek: már semmi kedvem ehhez. Amilyen jó volt az előző szezon, ez pont az ellentéte.
több mint 12 éve
leálltunk megint :/Kissbe se indultunk, a határidő bevezetése óta 2 meccs ment le összesen a hiányzó 14-ből.
mondjuk így belegondolva ez pont kétszer annyi, mint a határidő előtti 9 napban összesen lejátszott meccsek száma, szóval legalább haladtunk egy pöttyet.
több mint 12 éve
nem álltunk le csak várjuk a többieket 😊leálltunk megint :/Kissmárcius első hetéig ugye nem lehet továbbmenni.Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 908
leálltunk megint :/Kissmárcius első hetéig ugye nem lehet továbbmenni.
criminal lawyer or criminal lawyer?