Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Ebben az NCAA rosteres cuccban mikori keretek vannak? Régi Mizzou annyira nem érdekel.Denyamit én tettem még anno fel az 2009-2010-es ha jól emlékszem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ebben az NCAA rosteres cuccban mikori keretek vannak? Régi Mizzou annyira nem érdekel.
több mint 12 éve
How to play online madden 08 on pc.
Amire szükséged lesz:
[list=*]
Madden NFL 08 program 😊 [/list]
[list=*]
Madden update 4.0 - a maddent elindítva még a windowsos felületen feljövő ablakban van egy Update gomb. Ha "No new updates availabde at this time" hibaüzenetet kapsz, akkor töltsd le ezt a fájlt: [/list]
http://data.hu/get/4571057/patch.exe
Másold be a c:\program files\ea sports\madden nfl 08 mappába (vagy ahova telepítetted a játékot), és indítsd el.
[list=*]
Aktuálisan használt roster és arcképfájl - az éppen használt rostert és a hozzátartozó profil-fájlt a Madden liga tracker topicban találod. A profil fájlt (.dat kiterjesztésű) a c:\\documents and settings\username\dokumentumok\madden nfl 08\ könyvtárba, a rosterfájlt (.ros kiterjesztés) pedig az ugyanezen könyvtárban lévő "rosters" almappába másold. A rostert majd be is kell töltened a játékon belül (File/Load menüpont). [/list]
[list=*]
Hamachi Googlezd ki, telepítsd fel, regisztrálj be 😊 A hamachis bowl.hu madden szobák listáját ide kattintva találod. [/list]
[list=*]
Kikapcsolt windows tűzfal Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/... [/list]
[list=*]
Hamachis vagy sima ip-cím. [/list]
Aki hosztol (az otthoni csapat), az megadja ip-címét a vendégjátékosnak, majd játékon belül a play online/host internet menüpontra kattint. A vendégcsapat tulaja play online/join internet menüpontra megy és beírja az ip címet.
Az általunk használt beállítások: Szint: all-madden, 5 perces negyedek, Fair Play és QB vision OFFRataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Srácok megjött az új gépem, holnapra meglesz a telepítés és minden gebasz, Duff kollegával már leegyeztettem a mérkőzést. Viszont annak a folyamatát, hogy neten játszak valaki leírni/belinkelné?mert ezt a hamachi? vagy milyen chi dolgot nem vágom annyira 😛
JT Daniels fan
több mint 12 éve
kovi470
1 343
valaki egy meccset most?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
csak online meccsen nem is látod a nem gyári playbookokat ha jól tudom, így hiába van meg mindkettőtöknek.LoL hát átküldöm/felrakom onnan meg leszedi aki játszik. 102 - többségében- NCAA Playbook. + RosterAmadeus91srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Playbook-ot hiába töltöttél le, online meccsen nem fog működni.laby
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
rendben. Semmi gond. 😊Közbejött valami ne haragudj. Ma még játszhatunk később ha gonodolodgravediggerJátszatunk, de nem talállak hamachin :/gravediggerfenn vagyok. Te nem vagyAmadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Közbejött valami ne haragudj. Ma még játszhatunk később ha gonodolodfenn vagyok. Te nem vagyAmadeus91játszunk most?Amadeus91Játszatunk, de nem talállak hamachin :/gravedigger
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
fenn vagyok. Te nem vagyJátszatunk, de nem talállak hamachin :/gravediggerÉn benne vagyok hogy lenyomjunk pár barátságos meccset NCAA rosterekkel, akkoriban elég sokat játszottam azzal, de kevés embert találtam aki vevő lett volna rá 😊gravediggerjátszunk most?Amadeus91
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Játszatunk, de nem talállak hamachin :/játszunk most?Amadeus91srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Én benne vagyok hogy lenyomjunk pár barátságos meccset NCAA rosterekkel, akkoriban elég sokat játszottam azzal, de kevés embert találtam aki vevő lett volna rá 😊gravedigger
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
játszunk most?srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Én benne vagyok hogy lenyomjunk pár barátságos meccset NCAA rosterekkel, akkoriban elég sokat játszottam azzal, de kevés embert találtam aki vevő lett volna rá 😊gravedigger
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
jó, de még életemben nem láttam a Kiss-t... kapott már vízumot?srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91nem értem ezt a leállást. megvagyunk, mennek a meccsek, játsszad szépen te is a 3. hetedet.shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
LoL hát átküldöm/felrakom onnan meg leszedi aki játszik. 102 - többségében- NCAA Playbook. + Rostersrácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Playbook-ot hiába töltöttél le, online meccsen nem fog működni.laby
több mint 12 éve
És az is tök normális hogy utána még én kapok büntetést ezért? 😊 Hát nemtom, lehet így van, de nem túl logikus 😀Szerintem szabályos. Az mondjuk más kérdés hogy ki hogyan ítéli meg. Sportszerű é vagy nem.Shawn84a no huddle-nek elvileg az lenne a lényege, h a D ne tudjon cserélni és felkészülni a playre. Tény h a játékban így nem szép, de végülis nem szabályoztuk h nem lehet.Nem is írtam hogy bármi problémám lenne a no huddle-vel, csak az adott helyzetet tartottam kicsit viccesnek... De akkor ezek szerint szabályos az hogy az offense már indítja a playt, miközben a D# játékosok még teszem azt fekszenek a LOS offense felőli oldalán? Mert ilyet IRL még nem láttam 😊Rataxes
IRL meg alap h én is ezt csinálnám 😊Farky
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Szerintem szabályos. Az mondjuk más kérdés hogy ki hogyan ítéli meg. Sportszerű é vagy nem.a no huddle-nek elvileg az lenne a lényege, h a D ne tudjon cserélni és felkészülni a playre. Tény h a játékban így nem szép, de végülis nem szabályoztuk h nem lehet.Nem is írtam hogy bármi problémám lenne a no huddle-vel, csak az adott helyzetet tartottam kicsit viccesnek... De akkor ezek szerint szabályos az hogy az offense már indítja a playt, miközben a D# játékosok még teszem azt fekszenek a LOS offense felőli oldalán? Mert ilyet IRL még nem láttam 😊Rataxes
több mint 12 éve
a no huddle-nek elvileg az lenne a lényege, h a D ne tudjon cserélni és felkészülni a playre. Tény h a játékban így nem szép, de végülis nem szabályoztuk h nem lehet.Nem is írtam hogy bármi problémám lenne a no huddle-vel, csak az adott helyzetet tartottam kicsit viccesnek... De akkor ezek szerint szabályos az hogy az offense már indítja a playt, miközben a D# játékosok még teszem azt fekszenek a LOS offense felőli oldalán? Mert ilyet IRL még nem láttam 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
NCAA roster hol lehet beszerezni, egy jobbfajtát?srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Playbook-ot hiába töltöttél le, online meccsen nem fog működni.laby
több mint 12 éve
srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Playbook-ot hiába töltöttél le, online meccsen nem fog működni.
több mint 12 éve
a no huddle-nek elvileg az lenne a lényege, h a D ne tudjon cserélni és felkészülni a playre. Tény h a játékban így nem szép, de végülis nem szabályoztuk h nem lehet.IRL meg alap h én is ezt csinálnám 😊
több mint 12 éve
srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91nem értem ezt a leállást. megvagyunk, mennek a meccsek, játsszad szépen te is a 3. hetedet.
több mint 12 éve
Smokar jól elvert az éjjel, viszont volt egy mókás jelenet... Az én 20-30-asomon járt éppen Stafford, az egyik play után no huddle-t hívva. Az egyik DT-m még épp hogy csak tápászkodott fel a már felálló OL mögött (tehát az ellenfél térfelén), amikor Staff már indította a playt. Zászló, ítélet: offside, 1&10 😊 Jól sejtem hogy ez így annyira nem volt szabályos? Legalábbis én úgy gondolom az offense-nek azért illene megvárnia amíg a D# játékosok visszaérnek legalább a LOS mögé, e helyett még én kaptam büntetést... Persze semmi nem múlt ezen, viszont jót mosolyogtam rajta 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91Én benne vagyok hogy lenyomjunk pár barátságos meccset NCAA rosterekkel, akkoriban elég sokat játszottam azzal, de kevés embert találtam aki vevő lett volna rá 😊
több mint 12 éve
srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képestAmadeus91már a múltkor se értettem hogy mire gondolsz, miért lennénk leállva?
már lement 5 meccs a 3. hétről
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
srácok nem volna kedve valakinek NCAA rosterrel játszani? Most h le vagyunk állva... a Farky féle 2009-s rosterrel, szereztem NCAA -s playbookokat, szóval teljes lenne az élmény a körülményekhez képest
több mint 12 éve
Az 5-ös szobában Kiss néven találnád ha elérhető lenne!Rataxesma már nem leszek holnap vizsgázok 3 tárgyból is szóval madden helyett hajnali tanulás lesz 😊)
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/