NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Draft 2025
853
41
02:00, NET4+
Alkoholok, italok
11 feliratkozó
8 napja
Az a baj hogy ezeknek kisebb a cukor tartalma,így nem igazán élvezhető kategória.Legalábbis olyan értelembe véve,mint a többi,zamatosabb gyümölcspálinkánál.Hát ez nem jó jel, főleg hogy nem olcsó.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Be akarnék egyre ruházni, de elég drága mert 15000 Ft egy fél liter. Szóval ha valaki ivott már ilyet, megoszthatná az élményeit vele kapcsolatban.
Bruce
kittli
És akkor az ilyen különlegesebb gyümölcsökből készült pálinkák közül melyik jött be? (pl. Berkenye, Som, Kökény stb.)
Bruce
Én ittam berkenyét,kökényt,és talán még somot is,de ezeknek fanyar íze volt.Szóval ehhez azért kell bizonyos mértékű ínyencség is.
8 napja
😛Nah, a fő alkesz is idetalált.aszittem az én vagyok 😊
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 napja
Nah, a fő alkesz is idetalált.aszittem az én vagyok 😊
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 napja
Nah, a fő alkesz is idetalált.Mecsoda hiánypótló topics, nem is láttam eddig. 😀Whiskyvel én is így vagyok. Vagy 25 éve nem ittam. Nem ízlett.Ízlések és pofonok.Én speciel whiskyt nem tudnám meginni.Életemben összesen vagy ötször ha ittam,de engem egyik sem nyűgözött le.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Be akarnék egyre ruházni, de elég drága mert 15000 Ft egy fél liter. Szóval ha valaki ivott már ilyet, megoszthatná az élményeit vele kapcsolatban.
Bruce
kittli
Érdekességként írom le,hogy ugye régen a pálinkát mindig étkezés előtt itták,aperitífként.Viszont az utóbbi években megváltozott róla a nézet,mert most már inkább digestive italnak tekintik,mivel magas a cukor tartalma.
Foresz
Lenyűgöz ahogy itt egyesek írnak róla, olyankor kvázi megkívánom, meg kellene próbálni ezt vagy azt a whiskyt, de eddig mindig elengedtem.
A pálinkát nem tudtam aperitifként értelmezni sosem.
Családi esemény, 4-5 féle kaja, kóstolnám mindet, de a pálinka összerántotta a gyomrom. 😀
Itt az eredeti felvetés a Naspolya pálinka volt, na az nem jött be.
kittli
---
Whiskeyvel az a baj, hogy 20 ezer alatt nem érdemes. 😛 Ilyen Glenfiddich meg Benriach már faszányos ízvilágú, a többi ehh.
Mondjuk igaz, hogy cognacból is Courvoisier meg Hennessy van azért a polcon..
kishaszi
😀

8 napja
Mecsoda hiánypótló topics, nem is láttam eddig. 😀Whiskyvel én is így vagyok. Vagy 25 éve nem ittam. Nem ízlett.Ízlések és pofonok.Én speciel whiskyt nem tudnám meginni.Életemben összesen vagy ötször ha ittam,de engem egyik sem nyűgözött le.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Bruce
kittli
Érdekességként írom le,hogy ugye régen a pálinkát mindig étkezés előtt itták,aperitífként.Viszont az utóbbi években megváltozott róla a nézet,mert most már inkább digestive italnak tekintik,mivel magas a cukor tartalma.
Foresz
Lenyűgöz ahogy itt egyesek írnak róla, olyankor kvázi megkívánom, meg kellene próbálni ezt vagy azt a whiskyt, de eddig mindig elengedtem.
Családi esemény, 4-5 féle kaja, kóstolnám mindet, de a pálinka összerántotta a gyomrom. 😀
kittli
---
Whiskeyvel az a baj, hogy 20 ezer alatt nem érdemes. 😛 Ilyen Glenfiddich meg Benriach már faszányos ízvilágú, a többi ehh.
Mondjuk igaz, hogy cognacból is Courvoisier meg Hennessy van azért a polcon..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
8 napja
házi kökényt ittamHát ez nem jó jel, főleg hogy nem olcsó.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Bruce
kittli
És akkor az ilyen különlegesebb gyümölcsökből készült pálinkák közül melyik jött be? (pl. Berkenye, Som, Kökény stb.)
Bruce
egész jó, de nem akkora extra
8 napja
Hát ez nem jó jel, főleg hogy nem olcsó.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Bruce
kittli
8 napja
Whiskyvel én is így vagyok. Vagy 25 éve nem ittam. Nem ízlett.Ízlések és pofonok.Én speciel whiskyt nem tudnám meginni.Életemben összesen vagy ötször ha ittam,de engem egyik sem nyűgözött le.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Bruce
kittli
Foresz
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
9 napja
Nem tudom,én nem ismerem az etyeki Czimerest.Én rühellem a pálinkát, de ajándékba az etyeki Czimerest javaslom, arról jókat hallottam, egyszer én is azt adtam egy pálinkakedvelőnek, örült neki (legalábbis úgy tett), de nulla saját tapasztalat. Vagy az nem számít jófajtának?Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.Én Szicsek pálinkákat árulok,és egyáltalán nincs rá panasz,sőt....ahogy írták előttem,akár hölgyeknek is lehet kínálni,például a bíborkajszit vagy piros vilmoskörtét.A férfiak inkább a bodzát meg a birset karmolják.
Hanni
Egyébként az Agárdi és a Márton és lányai is kiváló termékek.
Ilyen Bolyhos meg Panyolai,meg Cornus,Rézangyal meg ilyeneket ne vegyél mert ezek szerintem ritka hitvány anyagok.
Még egy titkos tipp,ha kapsz valahol igazi Gönci barackpálinkát,azt ne hagyd ott.Az elmondhatatlanul finom anyag....
Foresz
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk azt el tudom képzelni,hogy a borvidékeken a törköly dominál,elég kézen fekvő lenne.
Ízlések és pofonok.Én speciel whiskyt nem tudnám meginni.Életemben összesen vagy ötször ha ittam,de engem egyik sem nyűgözött le.Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Bruce
kittli
Szerkesztette: Foresz
9 napja
Ivott már valaki naspolya pálinkát?Házit már ittam, most már boltit se innék. Nem adta.
Bruce
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
9 napja
Én rühellem a pálinkát, de ajándékba az etyeki Czimerest javaslom, arról jókat hallottam, egyszer én is azt adtam egy pálinkakedvelőnek, örült neki (legalábbis úgy tett), de nulla saját tapasztalat. Vagy az nem számít jófajtának?Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.Én Szicsek pálinkákat árulok,és egyáltalán nincs rá panasz,sőt....ahogy írták előttem,akár hölgyeknek is lehet kínálni,például a bíborkajszit vagy piros vilmoskörtét.A férfiak inkább a bodzát meg a birset karmolják.
Hanni
Ilyen Bolyhos meg Panyolai,meg Cornus,Rézangyal meg ilyeneket ne vegyél mert ezek szerintem ritka hitvány anyagok.
Még egy titkos tipp,ha kapsz valahol igazi Gönci barackpálinkát,azt ne hagyd ott.Az elmondhatatlanul finom anyag....
Foresz

9 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.A Szicseket ismerem, de régen ittam akkor jó volt.
Hanni
Árpádot kóstoltam mostanában, azt merem és tudom ajánlani.
9 napja
Ivott már valaki naspolya pálinkát? Be akarnék egyre ruházni, de elég drága mert 15000 Ft egy fél liter. Szóval ha valaki ivott már ilyet, megoszthatná az élményeit vele kapcsolatban.
9 napja
Egyébként általában a kisüzemi/háztáji a legjobb pálinka,mert jobban odafigyelnek rá,jobban kiválogatják a cefrének valót hozzá,meg hát ez olyan mint mikor a menzás szakács főz 500 adagot,meg otthon nagymama 4 adagot,nyilván utóbbi lesz valószínűleg jobb,ízesebb.én is jobban szeretem a hazai birset/barackot mint a legjobb amit tudok venni 😊
Van egy maglódi barátom,felénk van nyaralójuk.Akár hányszor jön,mindig hoz ajándékba valami fél lityit.Ő főzi otthon,de rendszeresen jár versenyekre.Saját bevallása szerint még csak gumicsizmából nem főzött pálinkát. 😀
De amiket hoz,azért azok a Szicseket is ütik....
Foresz
mondjuk fateréknak ugye szőregen van főzdéjük (szegediek előnyben)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
9 napja
Egyébként általában a kisüzemi/háztáji a legjobb pálinka,mert jobban odafigyelnek rá,jobban kiválogatják a cefrének valót hozzá,meg hát ez olyan mint mikor a menzás szakács főz 500 adagot,meg otthon nagymama 4 adagot,nyilván utóbbi lesz valószínűleg jobb,ízesebb.Van egy maglódi barátom,felénk van nyaralójuk.Akár hányszor jön,mindig hoz ajándékba valami fél lityit.Ő főzi otthon,de rendszeresen jár versenyekre.Saját bevallása szerint még csak gumicsizmából nem főzött pálinkát. 😀
De amiket hoz,azért azok a Szicseket is ütik....
9 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.igazán jófélét normális áron valszeg vmi helyi főzdénél tudsz szerezni
Hanni
panyolai sztem is fos
rézangyal az pálinka egyáltalán?
bolyhos szintén felejtős
ha jól emlékszem a szatmári nem rossz, csak ne ágyast vegyél
szicsek se rossz
karikás-agárdi-árpád nemtom milyen
(én kübekit szoktam inni 😊)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
9 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.Én Szicsek pálinkákat árulok,és egyáltalán nincs rá panasz,sőt....ahogy írták előttem,akár hölgyeknek is lehet kínálni,például a bíborkajszit vagy piros vilmoskörtét.A férfiak inkább a bodzát meg a birset karmolják.
Hanni
9 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.Agárdi
Hanni
10 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.Nem vagyok pálinkás, de abból inkább csak a házi 😀
Hanni
Amúgy a boltiak közül Szicsek jó szerintem is.

10 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.Márton és Lányai (gurulós málna az tényleg op, az ára is xd); Szicsek bodzát ajánlanám, de elég jó mindegyik amit ittam (az asszonybosszantó nevű vegyes meglepően jó és 10k alatt van a 0.7es üveg, az ismerősi körömben a nem fullalkesz lányok is élvezettel lebírták nyelni és kértek repetát)
Hanni
szerk. szvsz a panyolai egy fos. lehet, hogy van épp olyan, ami élvezettel fogyasztható, de amiket én ittam az mind pusztulat volt. pedig az sem vmi pancsolt vacak szar nyilván, de nekem nem jöttek be egyáltalán
Szerkesztette: fake.id
10 napja
Na múltkori whiskys segítségkérésem után itt a következő kör. Húsvétkor vinnék sógoromnak valami igazán jóféle pálinkát. Az ilyen Panyolai és társai mennyire élvezhetőek? Ugyanitt elfogadok ajánlást, mert elmondhatatlanul gyűlölöm a pálinkát.
10 napja
Ha valaki Jamesont kortyolgatna húsvétkor, a mralkohol.hu-nál minden 0,7-es és literes Jamesonra van 15% kedvezmény (15e ft vásárlás felett, ápr. 31-ig) a | THELASTOFUS | kuponkóddal. 😊Ingyenes szállítás: | RED15 | kuponkód.
Szerkesztette: warr_b

19 napja
Alcoholism by Country 2025 erre gondolhatott a "költő".
worldpopulationreview.com/country-rankings/alcoholism-by-country?fbclid=IwAR0y8Iqk2esc_gr-OLGigAbFfn6VWQ9Kwbu8uI1GcijM-U4Tl1_esS02Fjw
Szerkesztette: ozibozi
27 napja
The Singleton-ról van valakinek tapasztalat, vélemény?12-es ről vagy melyik évjárat?
warr_b
Pár éve ittam, nekem annyira nem jött be, mondjuk én jobban szeretem a füstös mint ezt a nagyon gyümülcsös ízvilágot. Aki Glenlivet 12-est szereti az fogja ezt is.
27 napja
Faternak születésnapra vennék valami újat a gyűjteményébe. Régóta fent van a listán a Lagavulin 16, egyelőre az az első célpont, de ha tudtok valami mást ajánlani, ami korszakalkotó, jöhet._kommersz_
Ez kicsivel több mint egey éves kép, van már némi változás, de ezen a kommersz vonalon mozog az öreg nagyrészt.
Hanni
hát a kép jobb felső sarka biztosan, a bal alsó valószínűleg megsértődött Rád 😛
no nem a Lagavulin helyett, de látom, a Jamesont issza az öreg - van belőle (Reserve Series) Black Barrel, az kb a Stout meg IPA edition duplája árban, akár meg is lehet próbálni egyszer. én nem bántam meg (főleg, hogy Black Friday-en vettem meg jóárasítva), és karácsonyra kaptam tőlem.