Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
4 órája
www.youtube.com/watch?v=wpRyRB0e1VA'2DIE4': a Le Mans racing film
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 órája
Egyre inkább alakul, hogy a hétvégi Clasht átviszik Daytonába, mert hétvégére Winston-Salembe is nagy havazást mondanak.Természetesen nem a nagy oválon rendeznék meg a versenyt, és nem is a road course-on, hanem a backstretchen kialakított rövid oválon.
Mondjuk két nap alatt ezt hogy oldják meg, nem tudom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
19 órája
valószínűleg egy ékes és ritka példája annak amikor a korlátlan pénz és kapcsolati rendszer inkább káros, mint hasznosCsalódott lennék ha ez lenne, de felvetik a lehetőségét a nagy titkolózással ennek.Mennek magyar oldalakon, nemzetisport, híradó olyan hírek, hogy Michael Schumacher jobban van. Nekem személyes kedvencem volt a sportágban. Tudom hülye kérdés, de hát itt a fórumon bármi lehet, tud valaki annál többet az állapotáról, mint ami eddig megjelent?Még pár éve olvastam, hogy neki már orvosilag vége, nincs mit gyógyítani, csak mindenféle anyagi érdekek miatt még "működtetik" a testét.
KeyG
Így nem tud "jobban" lenni, mert gyakorlatilag már halott, csak bizonyos életfunkcióinak működtetésével el lehet kerülni a halottá nyilvánítást.
Őszentsége Sobri Jóska
Én ahogy Schumit ismerem, ha képes lenne kommunikálni akkor kommunikálva innentől kezdve meg, hogy 10+ év kellett neki, hogy toloszékbe tudják fekvés helyezni ( mert ez a mai hír ) nehéz egy élet lehet, ha ez élet.
KeyG
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
20 órája
Csalódott lennék ha ez lenne, de felvetik a lehetőségét a nagy titkolózással ennek.Mennek magyar oldalakon, nemzetisport, híradó olyan hírek, hogy Michael Schumacher jobban van. Nekem személyes kedvencem volt a sportágban. Tudom hülye kérdés, de hát itt a fórumon bármi lehet, tud valaki annál többet az állapotáról, mint ami eddig megjelent?Még pár éve olvastam, hogy neki már orvosilag vége, nincs mit gyógyítani, csak mindenféle anyagi érdekek miatt még "működtetik" a testét.
KeyG
Így nem tud "jobban" lenni, mert gyakorlatilag már halott, csak bizonyos életfunkcióinak működtetésével el lehet kerülni a halottá nyilvánítást.
Őszentsége Sobri Jóska
Én ahogy Schumit ismerem, ha képes lenne kommunikálni akkor kommunikálva innentől kezdve meg, hogy 10+ év kellett neki, hogy toloszékbe tudják fekvés helyezni ( mert ez a mai hír ) nehéz egy élet lehet, ha ez élet.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Mennek magyar oldalakon, nemzetisport, híradó olyan hírek, hogy Michael Schumacher jobban van. Nekem személyes kedvencem volt a sportágban. Tudom hülye kérdés, de hát itt a fórumon bármi lehet, tud valaki annál többet az állapotáról, mint ami eddig megjelent?Még pár éve olvastam, hogy neki már orvosilag vége, nincs mit gyógyítani, csak mindenféle anyagi érdekek miatt még "működtetik" a testét.
KeyG
1 napja
Mennek magyar oldalakon, nemzetisport, híradó olyan hírek, hogy Michael Schumacher jobban van. Nekem személyes kedvencem volt a sportágban. Tudom hülye kérdés, de hát itt a fórumon bármi lehet, tud valaki annál többet az állapotáról, mint ami eddig megjelent?Sokan tudnak de valahogy semmi sem kerult ki olyantol akinek valoban hinni lehet. Felesege mondott olyat hogy ittvan veluk, mas de itt van. Ez az egyetlen hiteles informacio.
KeyG
1 napja
Mennek magyar oldalakon, nemzetisport, híradó olyan hírek, hogy Michael Schumacher jobban van. Nekem személyes kedvencem volt a sportágban. Tudom hülye kérdés, de hát itt a fórumon bármi lehet, tud valaki annál többet az állapotáról, mint ami eddig megjelent?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Újra oválon rendezik az őszi NASCAR versenyt Charlotte-ban. Helyes.
2 napja
Oliver Solberg rajt-cél győzelmet aratott a Monte-Carlo ralin.Hiába 24 éves így is a valaha volt legfiatalabb győztes.
3 napja
Ez a playoff rendszerben is előfordult. Igaz nem a Cup Seriesben, de előfordult.Simán.Ami biztosnak tűnik hogy a win and you're in az meg fog szűnni.Ha jól értem, innentől előfordulhat, hogy nem az utolsó versenyen dől el a bajnoki cím?
BTW, ezzel a szabályrendszerrel is Larson lett volna idén a bajnok. 😊
Mikey
Kampman
Ahogy extrém esetben az is, hogy olyan pilóta nyer, aki egész évben egyetlen versenyt se nyert meg.
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Elméletben igen, a gyakorlatban minimális az esélye.Ha jól értem, innentől előfordulhat, hogy nem az utolsó versenyen dől el a bajnoki cím?A legvalószínűbbnek az első fajta Chase rendszer visszahozatalát tartom, az utolsó tíz versenyen az addigi Top 12-16 mehet a bajnoki címért.Ez így pont bejött.
Ami biztosnak tűnik hogy a win and you're in az meg fog szűnni.
Mikey
NCS: 10 versenyes Chase, Top16 a bejutó.
NOAPS: 9 verseny, Top12 a bejutó.
NCTS: 7 verseny, Top10 a bejutó.
2100 pontról indul az alapszakasz győztese, aztán 2075, 2065 és innentől 5 pontonként lefelé a kiemelés sorrendjében.
Nincs bónusz rájátszás pont, a szakaszokért járó extra pontok viszont maradnak, ahogy a leggyorsabb körért járó bónusz pont is.
A győzelem viszont önmagában 55 pontot ér az eddigi 40 helyett, így 20 ponttal lehet többet szerezni, mint amennyit a második kap.
Kompromisszumnak tökéletes. A győzelmeket jobban díjazzák, de megszabadultak a win-and-you-are-in módszertől, valamint a kiegyensúlyozott teljesítmény is többet fog érni innentől.
Mikey
Kampman
3 napja
Ez nekem is szimpatikusabb megoldás, mint az eddigi playoff.Viszont így 35 szarrá dominált futam utáni picit gyengébb 36. miatt nem fogja senki sem elveszíteni a megérdemelt bajnoki címetHa jól értem, innentől előfordulhat, hogy nem az utolsó versenyen dől el a bajnoki cím?A legvalószínűbbnek az első fajta Chase rendszer visszahozatalát tartom, az utolsó tíz versenyen az addigi Top 12-16 mehet a bajnoki címért.Ez így pont bejött.
Mikey
2100 pontról indul az alapszakasz győztese, aztán 2075, 2065 és innentől 5 pontonként lefelé a kiemelés sorrendjében.
Nincs bónusz rájátszás pont, a szakaszokért járó extra pontok viszont maradnak, ahogy a leggyorsabb körért járó bónusz pont is.
A győzelem viszont önmagában 55 pontot ér az eddigi 40 helyett, így 20 ponttal lehet többet szerezni, mint amennyit a második kap.
Kompromisszumnak tökéletes. A győzelmeket jobban díjazzák, de megszabadultak a win-and-you-are-in módszertől, valamint a kiegyensúlyozott teljesítmény is többet fog érni innentől.
Mikey
Kampman
slowmotion
3 napja
Viszont így 35 szarrá dominált futam utáni picit gyengébb 36. miatt nem fogja senki sem elveszíteni a megérdemelt bajnoki címetHa jól értem, innentől előfordulhat, hogy nem az utolsó versenyen dől el a bajnoki cím?A legvalószínűbbnek az első fajta Chase rendszer visszahozatalát tartom, az utolsó tíz versenyen az addigi Top 12-16 mehet a bajnoki címért.Ez így pont bejött.
Mikey
Mikey
Kampman
3 napja
Simán.Ami biztosnak tűnik hogy a win and you're in az meg fog szűnni.Ha jól értem, innentől előfordulhat, hogy nem az utolsó versenyen dől el a bajnoki cím?
Mikey
Kampman
Ahogy extrém esetben az is, hogy olyan pilóta nyer, aki egész évben egyetlen versenyt se nyert meg.
3 napja
Ha jól értem, innentől előfordulhat, hogy nem az utolsó versenyen dől el a bajnoki cím?A legvalószínűbbnek az első fajta Chase rendszer visszahozatalát tartom, az utolsó tíz versenyen az addigi Top 12-16 mehet a bajnoki címért.Ez így pont bejött.
Mikey
Mikey
4 napja
'25 közepén bemondják h csak a '26 kocsival foglalkoznak 🙃Williams nem lesz ott a barcelonai tesztenszvsz ekkora szart clair williams ámokfutása alatt sikerült összehozniuk legutóbb. annak borzasztó szar vége lett
Heisman nádor
peach
4 napja
Williams nem lesz ott a barcelonai tesztenszvsz ekkora szart clair williams ámokfutása alatt sikerült összehozniuk legutóbb. annak borzasztó szar vége lett
Heisman nádor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 napja
Williams nem lesz ott a barcelonai teszten
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
😀😀Lightning McQueen and Chick Hicks collide in the Mazda MX-5 race at Daytona. pic.twitter.com/oHdakdRbOu
— Only Endurance (@onlyendurance) January 23, 2026
— Gio🏁🐊 (@NASCARPortOPoty) January 23, 2026
Chick Hicks took Lightning McQueen out of the race earlier.
— J 🇲🇽 (@JordiCarSeries) January 23, 2026
Peak Mazda MX-5 Cup ⭐️ pic.twitter.com/mcE6Flgvqy
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
5 napja
We are proud to announce the first go-kart driver to join the A14 family.
— A14 Management (@A14Management) January 23, 2026
This moment marks an important milestone for our company, and we are truly honored to welcome the young and talented driver Roland Nagy into our organization. pic.twitter.com/732UvHOcYU
Poloska vagyok.
5 napja
www.eurosport.hu/wec-le-mans/daytona-24h-2026-teljes-program-es-kozvetitesek_sto23260690/story.shtml
6 napja
Bill McAnally Racing (BMR) announced today that the 11-time ARCA Menards Series West (AMSW) championship-winning organization will welcome Hailie Deegan back to the team’s stable in 2026. Deegan will pilot the No. 16 Chevrolet SS to vie for her first AMSW title and compete in all 13 events.Ó jaj. 😀
Mondjuk ott legalább még nyert versenyt annak idején.
6 napja
Martinnak megint műteni kell a csuklóját, lehet kihagyja idén is a sepangi tesztet.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!