NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Azt. A. Mindenit.

www.youtube.com/watch?v=4nYyvYNvdq0

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Vale, Vale, Vale !!!
Dovi meg a Q2-ig sem jutott..
több mint 9 éve
Igaz ez csak szabadedzés de a gyári Ducati tesztpilóta Michele Pirro a 3. helyen végzett..Az szép!
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Na meg is van..
Vinales-->Yamaha
Iannone-->Suzuki
Hmm
Coolearie
Pont most láttam én is faszbukon 😊 Kíváncsi leszek rájuk jövőre.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Na meg is van..
Vinales-->Yamaha
Iannone-->Suzuki
Hmm
több mint 9 éve
Szerintem ha van esze a Pramacnak akkor Petrccit, ill. Reddinget megtartják még vagy 2 évig. Teljesen jól teljesítenek, ezzel a Ducatival ami alattuk van. Az mondjuk érdekes hogy akkor Iannone hova fog menni, illetve ha megy is valahova valaki helyett akkor ő hova fog menni..Körkörös igazolás lesz itt, vagy munkanélküli valakinek.
Coolearie
Iannone elvileg megy a Suzukihoz Vińales helyére. Sőt a pletykák szerint az Aprillia is komolyan pedálozik érte mert Lowes mellé mindenképpen akarnának egy olasz versenyzőt. Szóval Iannone biztos nem marad munka nélkül 😊
Reddingel és Petruccival kapcsolatban egyetértek veled, maradnak szerintem a két fehér Ducatin.

Az is igaz amugy hogy a Suzikival is kb már összeboronáltak boldog boldogtalant. A legujabb pl Zarco 😊 de olvastam már olyat is aki Rinset vizionálta debutálni jövőre a kékekkel 😊
Amare
Hát ha a Yamahának van esze akkor Vinales-re már licitálnak is most..Lassan Rossi helyére is kell nézegetni, pedig még vagy 10 évig elnézném az öreget..😊
Iannone ha a Suzukihoz megy, háát nem tudom..Érdekes lesz.
Amit még nagyon kíváncsian várok az Crutchlow LCR Hondája. Szerintem a szezon végezetével nem fog ott maradni, mert egyszerűen nem fekszik ez a vas neki. Szeretném még látni itt a király kategóriában.
Érdekes és izgalmas lesz a következő szezon, de egyenlőre még drukkoljunk ennek a szezonnak. 😊
több mint 9 éve
Szerintem ha van esze a Pramacnak akkor Petrccit, ill. Reddinget megtartják még vagy 2 évig. Teljesen jól teljesítenek, ezzel a Ducatival ami alattuk van. Az mondjuk érdekes hogy akkor Iannone hova fog menni, illetve ha megy is valahova valaki helyett akkor ő hova fog menni..Körkörös igazolás lesz itt, vagy munkanélküli valakinek.
Coolearie
Iannone elvileg megy a Suzukihoz Vińales helyére. Sőt a pletykák szerint az Aprillia is komolyan pedálozik érte mert Lowes mellé mindenképpen akarnának egy olasz versenyzőt. Szóval Iannone biztos nem marad munka nélkül 😊
Reddingel és Petruccival kapcsolatban egyetértek veled, maradnak szerintem a két fehér Ducatin.

Az is igaz amugy hogy a Suzikival is kb már összeboronáltak boldog boldogtalant. A legujabb pl Zarco 😊 de olvastam már olyat is aki Rinset vizionálta debutálni jövőre a kékekkel 😊

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Lorenzot lehetett már tudni régen. Dovi viszont nekem furi, én akár Iannonet vagy pl Petruccit is nagyobb potenciájú motorosnak tartom.
Persze lehet pont ez volt velük a baj, Doviziosoval nem sok gondja lesz Jorgenak.

több mint 9 éve
Hivatalos: 2017-től Lorenzo megy a Ducatihoz és Dovi marad vele.
több mint 9 éve
Larson és Elliott mit versenyzett a végén!!!

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Végreeee! Kenseth behúzta. Nagy verseny volt . : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
27/40. csak ennyi autó tört meg ma -- egyelőre. 😊

több mint 9 éve
Harvick 40 kör alatt 7 mp előnyt autózott ki, az anyját. 😲
Mikey
majd danica kiteszi
gaben
szerencsére megoldja a saját pit crewja, hogy ne vezessen. 😊

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
Ha jól emlékszem mondta Wéber Gabi is hogy muszáj volt meghúzniuk nem tudhatták hogy ennyire nem jön be. Vettelnél is ugyanez volt a helyzet ahogy a Ferrarinak mennie kellett Ricciardo után. Egyébként pont Verstappen stratégiája tűnt inkább az "állatorvosi ló" taktikának akkor, ilyen szempontból szerencséje volt hogy végül pont ez a stratégia volt ami jobban ült.
Amare
Ha elolvastad volna a cikket, tudnád, hogy a 2 kiállás volt az alap taktik, arról állították át 3-ra teljesen értelmetlenül. azért, hogy az új házi kedvenccel megnyeressék

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mikey
majd danica kiteszi
gaben
A mellét?
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 824 — Deion Sanders for president!
Mikey
majd danica kiteszi

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Ha jól emlékszem mondta Wéber Gabi is hogy muszáj volt meghúzniuk nem tudhatták hogy ennyire nem jön be. Vettelnél is ugyanez volt a helyzet ahogy a Ferrarinak mennie kellett Ricciardo után. Egyébként pont Verstappen stratégiája tűnt inkább az "állatorvosi ló" taktikának akkor, ilyen szempontból szerencséje volt hogy végül pont ez a stratégia volt ami jobban ült.

több mint 9 éve
Ricciardo is levehetné a torzító lencsét...

m.nemzetisport.hu/f1/f1-ricciardo-nem-erti-miert-az-o-strategiajan-valtoztattak-2501441

több mint 9 éve
Verstappen Vettel analógia fennáll: Tehetséges gyerek, máker, és még a csapattársát is kicsinálja a Red Bull taktikai okokból.
Geeri
Okádni tudnék a red bull-tól. Ilyen aljadék banda még nem volt az f1ben, ismét bebizonyították.
peach
Nyilván a Ferrari is Vettelt akarta megszivatni...azért ti is torzítólencse mögül követitek az eseményeket 😉
clbass
Lehet. Bár a tények makacs dolgok. 1-2 ből sikerült csinálni egy 4-1et. Csak taktikával.

több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Verstappen Vettel analógia fennáll: Tehetséges gyerek, máker, és még a csapattársát is kicsinálja a Red Bull taktikai okokból.
Geeri
Okádni tudnék a red bull-tól. Ilyen aljadék banda még nem volt az f1ben, ismét bebizonyították.
peach
Nyilván a Ferrari is Vettelt akarta megszivatni...azért ti is torzítólencse mögül követitek az eseményeket 😉
több mint 9 éve
Geeri

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 564 — Dolphins fan
Nagy grat Verstappennek. Ilkyen jó spanyol nagydíjat régen láttam, általában elég unalmas futam szokott lenni. Apu büszke lehet. Nagy közönség kedvenc volt az öreg, most már a fiának jön a Fan Club.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Verstappen valami 20 körön keresztül tartotta Raikkonent? Emberes... Tettszik nekem, most már sajnálom hogy nem a Ferrari szerzte meg anno.