NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Verstappen kiMAXolta ezt a csapatváltást.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Verstappen Vettel analógia fennáll: Tehetséges gyerek, máker, és még a csapattársát is kicsinálja a Red Bull taktikai okokból.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Szép volt Verstappen, hamár nincs nekem Hamilton akkor ő nyer

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
hollywood-i story😊
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Verstappen megcsinálta!!! 😀
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Hamilton mehetsz vissza gyapototszedni te vadparaszt..Ha valaki látja hogy ott nem fog beférni, minek erőlködik?..
Coolearie
félve jegyzem meg, hogy egy pár évvel ezelőtti monzai verseny óta mintha lenne olyan előírás, hogy nem lehet leszorítani a pályáról a mögötted jövő, előzni készülő ellenfelet.
slowmotion
Hamilton nem hogy nem volt a német mellett, de talán még az ő első tengelye se nagyon érte el Rosberg hátsójáét. Ez a nem szoríthatod le a támadni készülőt szabály pedig csak akkor áll fenn. Személy szerint közelebb állok a versenybalesethez, de ha valakit hibáztatni kell akkor szerintem az inkább Hamilton lehet.
Amare
Oké hibáztak mindketten, de ha már látod hogy lent vagy a füvön akkor te neked nem az a gondolkodásod hogy még jobban rálépsz a gázpedálra hanem hagyod a gépet, nehogy megcsússzon..De Hamilton nem ezt csinálta hanem ugyanúgy nyomta a gázt, ami állítólag szabálytalan ha úgy akarod megelőzni hogyha a vonalat meg elhagytad/vagy a pályát és ez vezetett szerintem a kicsúszásra hogy a füvön kipörgött a kereke..Meg is érdemli, remélem leváltja a Mercedes, keres helyette más versenyzőt, Hamilton nem fog kelleni senkinek és örökre eltűnik a motorsportból. 😀
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Hamilton mehetsz vissza gyapototszedni te vadparaszt..Ha valaki látja hogy ott nem fog beférni, minek erőlködik?..
Coolearie
félve jegyzem meg, hogy egy pár évvel ezelőtti monzai verseny óta mintha lenne olyan előírás, hogy nem lehet leszorítani a pályáról a mögötted jövő, előzni készülő ellenfelet.
slowmotion
Hamilton nem hogy nem volt a német mellett, de talán még az ő első tengelye se nagyon érte el Rosberg hátsójáét. Ez a nem szoríthatod le a támadni készülőt szabály pedig csak akkor áll fenn. Személy szerint közelebb állok a versenybalesethez, de ha valakit hibáztani kell akkor szerintem az inkább Hamilton lehet.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lauda Hamiltont hibáztatja..
JayB
Monacóra lecserélik Pascal Wehrleinre. 😊 😊 😊
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Lauda Hamiltont hibáztatja..
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Coolearie
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Jó hangulatú csevegés lesz abban a kamionban most. 😀 Ez Rosbergnek tulajdonképpen nem rossz, bár ő úgy gondolkodik hogy eldobott 7 pontot Hamiltonnal szemben. Kezdődik a háború, ezt szeretem!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 564 — Dolphins fan
Hamilton így akarta kizökkenteni Rosberget a nyerő szériából. Egy 0 pontos verseny belefér neki, és nyeri a vb-ét megint. Persze ez baromság, csak véres szájú vagyok és nem szeretem Hamiltont.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Baszki Hamilton, legalább Rosbergeg is kicsapta, lesz verseny és Rosberg sem növeli az előnyét. Hajrá Verstappen, lesz verseny

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
így lesz jó a verseny😀
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 824 — Deion Sanders for president!
Na megint beleszaladtam az amcsi forma 1-be. Komolyan kijelző van a rakétákon? Alig várom a digitális glória bevezetését, esetleg különböző színben a helyezéshez. A többinek meg jöhet egy kibaszott nagy L a homloka elé.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Pletykák szerint egyre valószínűbb, hogy Romain Grosjean indulni fog a június 26-ai sonomai Sprint Cup Series versenyen a Stewart-Haas Racing támogatását élvező HScott Motorsports színeiben.

Egyébként a terv az, hogy több versenyen is fog indulni a jövőben, de oválon egyelőre nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Érdekes koncepció, de tetszik.
 www.youtube.com/watch?v=hRyX_Q88ap4
több mint 9 éve
régen a megboldogult sportklub-on láttam ilyen versenyeket
olyan mint minden sprintverseny: látványos, gyorsan lezajlanak a versenyek és több izgalom van benne, mint egy monotonabb futamon
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Akit esetleg érdekel egy valódi autósport.

World Rallycross Championship/ Hockenheimring:

Elődöntők:
Semi 1: (1:09:30) 1:14:00tól
Semi 2 : 1:22:40tól
Döntő: 1:42:20tól

De az egész hétvége megtalálható a youtubeos videon.

Többek között: Petter Solbert, Sébastien Loeb, Mattias Ekström, Ken Block. Ez nem vonatozás 30-40percen keresztül. 7-8perc kőkemény csata, ahol nem ijednek meg, ha megkarcolódik a kocsi!
alatriste
Oszt mér nem ugyanarra mennek?
Amúgy durva kis versenyek, volt szerencsém "próbálni". Valamiért nincs benne akkora pénz mint sok vicc sorozatban.
gaben
Minden futamban minden résztvevőnek ki kell mennie egyszer a "joker körre". Ez a szabály. Ez a jokerkör alapvetően hosszabb szokott lenni mint a normális nyomvonal 1-2mp-el, de idén Hockenheimbe kicsit elmérték a dolgokat és a joker rövidebb lett egy nyúlfarknyival. (amikor ketté válik az offroad rész a belső, bal-jobbos kombináció a joker rész). A VB-n kötelező. Btw én már régebben is pedzegettem, hogy miért nem ez a módi inkább. 1 körben kicsit gyorsabb lehetnél nem lassabb. Ez a kis elmérés most külön pikantériát adott a német futamnak.

Btw most emelkedik a Rallycross. Ez a 3. év hogy van VB sorozat. Solberg nyerte az első kettőt (Loeb előtti Rallye világbajnok), de idén az audik (Ekström és Heikkinen), valamint a két giga név, Loeb és Ken Block miatt szvsz rengeteg új nézőt fog kapni a sorozat.
Elég 3 ilyen név és jönni fognak a többiek is, mert ez egy istentelenül jó szakág.
(Michelisz is pedzegette már, hogy tetszik neki a dolog, csak hogy egy kis hazait is említsek...)

Liverpool Fc
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 824 — Deion Sanders for president!

Elődöntők:

Többek között: Petter Solbert, Sébastien Loeb, Mattias Ekström, Ken Block. Ez nem vonatozás 30-40percen keresztül. 7-8perc kőkemény csata, ahol nem ijednek meg, ha megkarcolódik a kocsi!
alatriste
Oszt mér nem ugyanarra mennek?
Amúgy durva kis versenyek, volt szerencsém "próbálni". Valamiért nincs benne akkora pénz mint sok vicc sorozatban.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Elődöntők:

www.youtube.com/watch?v=8L5oqB7rJ_k

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jó futam volt, rengeteg eséssel, ebből még lehet a Michelin-nek baja..Lorenzo gyakorlatilag megálhatott volna pihenni is, annyira nem zavarta senki, Rossi-nak volt egy kis mákja is, Vinales-nek meg grat, 2010-óta most jutott a Suzuki dobogóra..😀
több mint 9 éve
Ez milyen páros gyakorlat volt!
Sajnos az egyik pont MM volt😕
több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
A Doktor eddig őrült nagyot megy, sajna Nyalóka már messze van...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.