Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
legyen már safety car...
több mint 13 éve
Mezei a Forma 1 Deák Horváth Pétere! :o Katasztrófa! Kis Vettelke má' megen jó autót kapott. Eddig volt izgi a vb cím?Alonso viszont jól megy.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Maldonado kösz szépen, csak egy dobogót baszott el Kiminek. Ez a pálya meg valami hihetetlen szar. Remélem megszűnik.FViktor93az F1 2011-ben tök jó rajta vezetni 😀
több mint 13 éve
Maldonado kösz szépen, csak egy dobogót baszott el Kiminek. Ez a pálya meg valami hihetetlen szar. Remélem megszűnik.
több mint 13 éve
Danica Patricket követelem vissza a Sprint Cup Series-be! Istenem, hogy lehet egy ilyen jó nő versenyző? 😀shawnkaMég szerencse, hogy az utolsó előtti és az az előtti szót nem cserélted fel! 😀
több mint 13 éve
Danica Patricket követelem vissza a Sprint Cup Series-be! Istenem, hogy lehet egy ilyen jó nő versenyző? 😀
több mint 13 éve
Alonso jól mondja, az ide év eddigi legjobb teljesítménye és a legrosszabb eredménye. Most vannak legközelebb az első időhöz. Ettől függetlenül óriási meglepetés lenne egy dobogó.
több mint 13 éve
Alonso jó lesz holnap. közel volt a 10hez, spec 7. helyről rajtolhatna a q2es idejével 😀 keményebb gumikon gyors volt, top5be várom holnap egy értelmes taktikával

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kimi 5. 😀 Egyre jobb. Holnap kell egy jó rajt és bármi lehet.
több mint 13 éve
Kicsit szoros ??? 😂gamerkr2 tizeden belül az első 10, durva 😮
több mint 13 éve
Hm. Durva verseny elé néz holnap a Ferrari.
Do your job
több mint 13 éve
Kicsit szoros ??? 😂
több mint 13 éve
mondjuk csodálkoztam volna, ha nem Ambrose nyeri a kvalit. ausztrál V8-as bajnokságból jött, ott végig ilyen pályákon mentek. de azért az a 75.2 nagyon komoly idő 😀Habi dörzsölheti a tenyerét, a Hendricks autóknak megint kurvajó hétvégéje lesz. De Jimmie "YvanMuller" Johnson legalább nem szerezte meg a pole-t 😛shawnkaGordont kell segíteni most 😀 idén amilyen peches szezonja van, remélem végre nyer már egyet
mondjuk már időmérő előtt akartam #24re és #48ra fogadni, de elfelejtettem. Most már "csak" 5.5 és 7.5 volt rájuk
remélem vasárnapra megjönnek a nascart követők, mert nyugodtan becsatlakozhatnának már a fantasy ligába 😀Habi
Montoyától jobb kört vártam, de amennyire ment az F1-ben, annyira nem érzi szegény az Impalát.
fantasybe meg tessék jönni 😀 még Schleck is becsatlakozott, aki nem is néz Nascart 😀
több mint 13 éve
Habi dörzsölheti a tenyerét, a Hendricks autóknak megint kurvajó hétvégéje lesz. De Jimmie "YvanMuller" Johnson legalább nem szerezte meg a pole-t 😛shawnkaGordont kell segíteni most 😀 idén amilyen peches szezonja van, remélem végre nyer már egyet
mondjuk már időmérő előtt akartam #24re és #48ra fogadni, de elfelejtettem. Most már "csak" 5.5 és 7.5 volt rájuk
remélem vasárnapra megjönnek a nascart követők, mert nyugodtan becsatlakozhatnának már a fantasy ligába 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Habi dörzsölheti a tenyerét, a Hendricks autóknak megint kurvajó hétvégéje lesz. De Jimmie "YvanMuller" Johnson legalább nem szerezte meg a pole-t 😛
több mint 13 éve
Bátorkodtam csinálni egy ligát, úgy is hosszú még a szezon. Lehet jönni bátran.
http://fantasygames.nascar.com/live/leagues/18932
1 csapat 5 pilótából áll, az eurofantasyhez hasonlóan itt is "pénzért" lehet megvenni őket. 100 dollárból kell kigazdálkodni az embereidet.
Pontokat lehet kapni az időmérőn elért helyezésért, a versenyen elért helyezésért, a versenyben vezetett körökért, a leggyorsabb körökért, de még a pit teljesítményért is 😀
liganév: Bowl.hu NASCAR
jelszó: bowlhushawnka

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Vasárnap az egyik kedvenc versenyem lesz. Sonomába látogat a mezőny, ami épített pálya, nem ovál. Tele van kanyarokkal, érdekes lesz, hogy fordulnak jobbra is 😀Ez mekkora király pálya 😀
itt a tavalyi verseny: http://www.youtube.com/watch?v=0Rtg3X8hNBI
ősszel majd WTCC futam is lesz ott 😊shawnka
több mint 13 éve
Vasárnap az egyik kedvenc versenyem lesz. Sonomába látogat a mezőny, ami épített pálya, nem ovál. Tele van kanyarokkal, érdekes lesz, hogy fordulnak jobbra is 😀itt a tavalyi verseny: http://www.youtube.com/watch?v=0Rtg3X8hNBI
ősszel majd WTCC futam is lesz ott 😊
több mint 13 éve
Jupi Earnhardt behúzta
több mint 13 éve
Jr. azért stílusosan telefonált egyet, mielőtt kiszállt 😀több, mint 4 év után nyert újra, az azért nem semmi. btw hol a szakáll? 😀
több mint 13 éve
a Sötét Lovag ezt megnyerheti. inkább ő, mint Yvan Mul..izé, Jimmie Johnson 😀shawnkajó is volt 😀
1,5,6 nájsz

JT Daniels fan
több mint 13 éve
A Hendrick Motorsport egész jó versenyt zárt: 1,5,6. Kahne kiesett és sajnos Gordon lett a 6., de soha rosszabbat. The Dark Knight Rises 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
a Sötét Lovag ezt megnyerheti. inkább ő, mint Yvan Mul..izé, Jimmie Johnson 😀
több mint 13 éve

a kép mindent elmond a mai versenyünkről, kifejezetten sikeres 😀