Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
igazad van, ilyenlkor ugy kell visszajönni a pályáról h a másikat kiüssük a gecibe.rühellem Hamiltont, de ezek után lehet, hogy pofánbasznám MaldonadotStezAm értem,h miért Maldonadot hibáztatják. Az egyenesben Hamilton előtt volt, a kanyar után meg Hamilton letolta Maldonadot a pályáról, nem hagyott neki helyet.Duff
több mint 13 éve
Én nem szeretem Alonsot és a Ferrarit, de amit ezen a versenyen toltak az nagyon ott volt, respect.
Do your job
több mint 13 éve
Majd ha Massa is 2 gólt lő az EB-n 😀Ferrari 122p, Alonso 111p 😊ShilkorAztán innen lesz világbajnok Massa. 😂Stez
több mint 13 éve
Ferrari 122p, Alonso 111p 😊ShilkorAztán innen lesz világbajnok Massa. 😂
több mint 13 éve
Ferrari 122p, Alonso 111p 😊
több mint 13 éve
Kissé érdekes az olasz himnusz hangszerelése 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hadd szopkodja már Schumi faszát két percig, amikor ez igenis hatalmas dolog az öreg Schumitól, megérdemelte nagyon is...Jogos, de ő nem csak ma teszi ezt, ráadásul ezen a versenyen különösen idegesített a kommentátor úr.
Azért Alonso nagy arc, a köcsög FIA meg majd jól megbünteti ezért. 😊Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Hadd szopkodja már Schumi faszát két percig, amikor ez igenis hatalmas dolog az öreg Schumitól, megérdemelte nagyon is...Azért Alonso nagy arc, a köcsög FIA meg majd jól megbünteti ezért. 😊
több mint 13 éve
Alonso nagy mágus, tegnap este rendesen böködhette a wodoo babákat......... 😀 Mezei te köcsög, ne szopkodd már a Schumi faszát! Amúgy grat neki!
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
MSC reloaded Kimi dobogón, jó verseny ez, egyedül Kobayashit sajnálom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A gyökér Maldonaldo bazdmeg.....Vettel 0-ázik erre jön ez barom és neki megy Hami-nak. :mad: :mad:
Na Schumi legalább dobogón. 😊
több mint 13 éve
rühellem Hamiltont, de ezek után lehet, hogy pofánbasznám MaldonadotStezAm értem,h miért Maldonadot hibáztatják. Az egyenesben Hamilton előtt volt, a kanyar után meg Hamilton letolta Maldonadot a pályáról, nem hagyott neki helyet.
több mint 13 éve
Imádom, hogy kiesnek százan Button akkor is csak nyolcadik. Mi a fasz lett ezzel az emberrel/kocsival?
több mint 13 éve
Maldonado bunkó volt. RAI-Misa is dobogón :cool:
több mint 13 éve
rühellem Hamiltont, de ezek után lehet, hogy pofánbasznám Maldonadot
több mint 13 éve
Grosjean is leállt! Egész évben nem volt ennyi műszaki hiba mint itt. 😀Hami-Rai dobogón....de nem kéne most oda Alonso. 😊
több mint 13 éve
mi volt Vettellel? lemaradtam
több mint 13 éve
Látom itt sem drukkolnak sokan Vettelnek.... Kicserélték az autójuk 70%-át szezon közepén, gyorsabbak lettek, de lehet, hogy oda a megbízhatóság?
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
gyerünk Kimi! meglehet az a dobogó
több mint 13 éve
jaj de gyönyörű 😀
több mint 13 éve
Nem igaz, hogy a Mclaren már megint elbassza Lewis versenyét.... :mad:Vettel-nek annyi. 😀
több mint 13 éve
hehe, hajrá Grosjean 😀
több mint 13 éve
Nesze, ott a várt safety carod