Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
hát ez nem volt egy kifejezetten izgalmas verseny. nyilván a technika megint ellenünk dolgozott...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Norbika 2. az időmérőn. Remélem lejteni fog a hazai pálya... Ez kellene a beteg lelkemnek!
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Xx7neIAVbxo

itt a londoni F1 pálya, ha jól tudom, akkor Valencia helyére. bizarr.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Egyre jobban fáj a szívem, hogy nem tudok kimenni... 😕
több mint 13 éve
Superstars első szabadedzés végeredménye:

Teljesen rendben van 😀
több mint 13 éve
Hát Habi, fasza kis verseny lesz ez vasárnap. Johnson a pole-ban, mögötte KisBusch és Hamlin 😛shawnka
a tojásrántotta felrakása után elaludtam 😀 pont elkezdtem válaszolni twitteren azt hiszem, és utána lemerült az aksim 😀
1,7,9 eléggé jó, Kahne megint nem alkotott nagyot 😀

ííccaka futamHabi
jaja, elég fasza, hogy nem kell várni holnap estig és még a Beszólás sem fog közbeavatkozni 😀
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hát Habi, fasza kis verseny lesz ez vasárnap. Johnson a pole-ban, mögötte KisBusch és Hamlin 😛shawnka
a tojásrántotta felrakása után elaludtam 😀 pont elkezdtem válaszolni twitteren azt hiszem, és utána lemerült az aksim 😀
1,7,9 eléggé jó, Kahne megint nem alkotott nagyot 😀

ííccaka futam

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hát Habi, fasza kis verseny lesz ez vasárnap. Johnson a pole-ban, mögötte KisBusch és Hamlin 😛
több mint 13 éve
korrekt idő van Kentucky-ban. konkrétan azzal szórakoznak a pitben, hogy az aszfalton sütnek tojásrántottát 😀
több mint 13 éve
A heti Nascar futam, a Quaker State 400 Vasárnap hajnal fél2kor kezdődik, sport klub élőben adja

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Schumi próbál németül nyilatkozni: http://www.youtube.com/watch?v=9f_3QoH2KaA&feature=player_embedded
😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀JayB
emlékeim szerint ezért hamilton keményen meg*aszták, igaz az időmérő volt... most akkor ez miért más? vagy nem ugyanazok a szabályok? :rolleyes:peach
Hamilton autójából kifogyott a benzin ezért leállíttatták. De megvan, hogy mennyivel kell visszaérni a boxba amit így nem teljesített. Gondolom ha Alonsonál is kiderül hasonló vagy hogy más műszaki hibát kamuzott, akkor őt is előveszik.Matthew99
Verseny után egyébként úgy tudom még csak nincs is ilyen ha eljutsz a célig akkor oké. Bár biztos betudott volna menni ha nincs a műszaki hiba a legnagyobb lelátó előtt 😀

Ui.:Tök jó ez a kép a következő oldalra is linkelje be még valaki lécci 😛 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀JayB
emlékeim szerint ezért hamilton keményen meg*aszták, igaz az időmérő volt... most akkor ez miért más? vagy nem ugyanazok a szabályok? :rolleyes:peach
Hamilton autójából kifogyott a benzin ezért leállíttatták. De megvan, hogy mennyivel kell visszaérni a boxba amit így nem teljesített. Gondolom ha Alonsonál is kiderül hasonló vagy hogy más műszaki hibát kamuzott, akkor őt is előveszik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
emlékeim szerint ezért hamilton keményen meg*aszták, igaz az időmérő volt... most akkor ez miért más? vagy nem ugyanazok a szabályok? :rolleyes:

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
még komoly arccal sem tudta előadni a történetet 😀
egy nascaros kerékégetést még eltolhatott volna 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
na az fasza.amugy facebookon is megy ezzel kapcsolatban a szájkarate hát meg van kb a NSO-os,soccer színvonal,jókat lehet mosolyogni 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mindkettőt magkapta...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
amit empty taxi linkelt a szerint meg 10 rajthelyes büntetést fog kapni,szerintem az megfelelőbb lenne.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Maldonadoról tud valaki valamit?Nem bírom elhinni hogy nem büntetik meg.Cowboykarcsi
Utólagos boxutca áthajtásos büntetés, így 10. helyett 12. lett.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
basszus nem tudtam megnézni tegnap a Nascart, pont #24 lelassulását (defekt?) láttam, utána már elkapcsolták a pub-ban...szomorú, hogy csak ennyit tudtam kibulizni magamnak 😀
de azért szépen feljött JJ mögé

JT Daniels fan
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Maldonadoról tud valaki valamit?Nem bírom elhinni hogy nem büntetik meg.Cowboykarcsi
http://hvg.hu/sport/20120624_maldonado_buntetese

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
10 rajthelyes büntetés a következő versenyen ha jól hallottam, de az NS-en csak ennyit találtam:

"„Hamilton megpróbált kitenni a pályáról, és nem hagyott nekem elég helyet, nem tudtam elkerülni a balesetet. Nem tudom, miért vezetett így, nagyon agresszív volt" – mondta Maldonado, aki a tavalyi Monacói Nagydíj hajrájában is ütközött Hamiltonnal, akkor a hatodik helyezéstől esett el az angol hibájából. Ezúttal viszont őt hozták ki bűnösnek, s ezért boxutcai áthajtásos büntetést kapott, ami a verseny után 20 másodperces időbüntetésre változott, ezért a 10. helyről visszacsúszott a 12. pozícióba. Így a 10. helyért járó egy pont csapattársáé, az eredetileg 10. Bruno Sennáé lett."

több mint 13 éve
Maldonadoról tud valaki valamit?Nem bírom elhinni hogy nem büntetik meg.