Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Tökéletesen elégedett vagyok az időmérővel.
Kyle #1, Hamlin #3 8)

negatívum, hogy Habi emberei is jó helyen vannak.shawnka
😀 😀
jó kis verseny lesz, remek időpontban 😊Habi
olyan izgatott lettem most az időmérő után, hogy kifejezetten sajnálom, hogy vasárnap este lesz a verseny, és nem hajnalban 😕 😀

a pálya is király, olyasmi, mint Dover, azt meg ugye szeretjük.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kyle #1, Hamlin #3 8)

negatívum, hogy Habi emberei is jó helyen vannak.shawnka
😀 😀
jó kis verseny lesz, remek időpontban 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kyle #1, Hamlin #3 8)

negatívum, hogy Habi emberei is jó helyen vannak.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Amugy ezek az allohelyek mennyire gazosak? Marmint, hogy erdemes-e egyaltalan kimenni ra, ha botorkalssz a porban gondolom. Gondolom bufe es wc-k vannak ott? Meg ha mar erdemes, akkor melyik reszre? Soha nem voltam, ezert kerdezem. Legyszi ha valaki volt mar kint es latta, hogy mi a helyzet jelezzen vissza! Koszi! 😊

endorphyn
Én voltam többször is és annyira nem vészes az álló ha nem egy helyben nézed végig. Az én túrám kb. az S8 tribünnél kezdődött és a verseny folyamán szépen haladtam bal oldalt az S3 irányába. A nyolcas és tízes kanyarok elég érdekes látványt nyújtanak hátulról nézve mert nagyon látszik az autók csúszkálása, majd a tízes kanyarnál oldalról elég közel kerülhetsz a pálya széléhez. Menet közben sem maradhatsz le semmiről mert a hatalmas kivetítőkön (amiből elég sok van) nyomon követheted a pálya más részein zajló eseményeket. A verseny leintését nagyjából már az utolsó kanyarnál néztem végig ahol a tömeggel együtt már csak arra vártunk, hogy mikor lehet berontani a pályára. Persze a régi szép időkben egészen be lehetett menni a díjátadó emelvény alá...sajnos az újkori F1-ben már lezárják a boxutcát (amit nem is csodálok mert a szurkolók visznek mindent ami mozdítható 😀 ), de ennek ellenére felejthetetlen élményt nyújtott mindegyik verseny amin eddig kint voltam. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Amugy ezek az allohelyek mennyire gazosak? Marmint, hogy erdemes-e egyaltalan kimenni ra, ha botorkalssz a porban gondolom. Gondolom bufe es wc-k vannak ott? Meg ha mar erdemes, akkor melyik reszre? Soha nem voltam, ezert kerdezem. Legyszi ha valaki volt mar kint es latta, hogy mi a helyzet jelezzen vissza! Koszi! 😊

endorphyn
Én két éve álló jeggyel nyomultam. Gáz, de az élmény még így is kárpótol. Az álló jegy az gyakorlatilag az hogy beengednek a pálya közelébe de még véletlenül sem úgy van kialakítva hogy te 2-3 másodpercnél tovább lássál egy autót. Van pár jobb rész (pl a célegyenes előtti visszafordító) de ott heringparti van. Kivetítők mérnöki pontosággal bevannak úgy lőve hogy ne láthasd csak tribünről. Viszont simán be lehet mászkálni brozn tribünökre ha van hely, nem nagyon ugrottak érte az egyébként láncként egymsától másfél méterre álló biztik. Van azért pozitívum is, könnyebb leintés után a dobogohóz jutni bár kell spritelni rendesen 😊 Egyébként meg ezek ellenére mindnt pénzt megér még egy álló jegy is😊
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Ez tok jo, de az oldalakon semmi info, hogy hol es mikent vehetem meg ennyiert, mert mindenhol a majd 300 euros ar van a Gold5-re. Ti vagjatok a dolgot?

Kedvezményekkel és Bruce Willisszel mozgósítanak a Magyar Nagydíj szervezői
http://www.f1hirek.hu/f1/20120710-kedvezmenyekkel-es-bruce-willisszel-mozgositanak-a-magyar-nagydij-szervezoi.htmlendorphyn
gpticketshop.huJayB
Aham, koszi, kozben frissitettek az oldalt, mert este meg nem ez volt. Mindenesetre felhivtam az Osterman Kft.-t reggel es akkor jott a klasszik erdekesseg, hogy a meghirdetett helyett nem a G5-be szol a jegy, hanem valahol hatul az alloba a fuvon kb. Mondtam emberunknek, hogy azert ez igy mar nem ugyan az, mert ott kb nem latsz sokat, es jelezte is, hogy most problajak ketsegbeesetten leszedetni az info ezen reszet, mert nem igaz. Igy se rossz azert a deal.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Ez tok jo, de az oldalakon semmi info, hogy hol es mikent vehetem meg ennyiert, mert mindenhol a majd 300 euros ar van a Gold5-re. Ti vagjatok a dolgot?

http://www.f1hirek.hu/f1/20120710-kedvezmenyekkel-es-bruce-willisszel-mozgositanak-a-magyar-nagydij-szervezoi.htmlendorphyn
gpticketshop.hu
több mint 13 éve

http://www.f1hirek.hu/f1/20120710-kedvezmenyekkel-es-bruce-willisszel-mozgositanak-a-magyar-nagydij-szervezoi.html

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Webber marad a csapatánál, aláírt 2013-ra a Red Bull-hoz. Körülbelül 6 millió fontról szólnak a források, szerintem jó döntés volt a részéről. Valóban tárgyalt a Ferrari-val is, de nem lett volna jobb helyzetben ott sem. A mostani csapatot tökéletesen ismeri, ráadásul, ha Vettel tényleg megy majd a Ferrari-hoz 2014-től Fernando mellé (nekem ez máig nagyon meredek elképzelés), akkor Mark-nak jóval több esélye lesz továbbra is élcsapatnál versenyezni.N-Drew
2014-ben Webber már 38 éves lesz, nem tudom kap-e akkor még élcsapattól szerződést. Bár ha világbajnok lesz, ki tudja?
Alonso és Vettel együtt? Addigra lehet, hogy egyiküknek (esetleg mindkettőnek) 3 vb címe lenne és csapaton belül gyilkolnák egymást a negyedikért, szép gondolat. Szerintem megfojtanák egymást a boxban..... 😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Webber marad a csapatánál, aláírt 2013-ra a Red Bull-hoz. Körülbelül 6 millió fontról szólnak a források, szerintem jó döntés volt a részéről. Valóban tárgyalt a Ferrari-val is, de nem lett volna jobb helyzetben ott sem. A mostani csapatot tökéletesen ismeri, ráadásul, ha Vettel tényleg megy majd a Ferrari-hoz 2014-től Fernando mellé (nekem ez máig nagyon meredek elképzelés), akkor Mark-nak jóval több esélye lesz továbbra is élcsapatnál versenyezni.

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
2015-ig biztosan lesz F1-es verseny Spában

http://www.f1hirek.hu/f1/20120709-f1-2015ig-biztosan-lesz-f1es-verseny-spaban.html

:cool:gamerkr
legjobb pálya! örülünk vincent 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
2015-ig biztosan lesz F1-es verseny Spában

http://www.f1hirek.hu/f1/20120709-f1-2015ig-biztosan-lesz-f1es-verseny-spaban.html

:cool:

több mint 13 éve
Csalóka volt a futam 90% a más gumitaktika miatt. Webber ezerszer jobb volt az első etapban is, Alonso csak öt másodpercet tudott kiépíteni és összesen 1 körrel maradt kint tovább. A live timing-on ez jól mutatott de valszeg mindkét csapatnál tudták már ekkor is hogy a vége több mint necces lesz. Webber lágyon is 5 másodpercen környékén tudta tartani Alonsot, fordítva ez nem működött. Most Kanadával ellentétben nem gondolom hogy egy megnyert versenyt basztak el, ha ennyire szar az autó lágyon azzal nem lehet mit kezdeni. Más kérdés hogy vicc ez a Pirelli, a lágy közel annyi kört kibír ellenben lassabb, wtf? Hamilton 7 szar kör lágyon? wtf?
több mint 13 éve
Most sikerült megnéznem Daytonát. Ez egy kurvajó futam volt számunkra az utolsó 8 körig. Biffle(háhá, de örültem, hogy a szopóroller rossz végére került az utolsó körben) nem is értem mit csinált Hamlin előtt ott, mert Denny nem önszántából ment le a belső ívre, ahol meg pont kisBusch ment...áh, már nem is húzom ezen fel magamat 😀 Logano meg természetesen benne volt a Truex-JJ afférban. Az lett volna a furcsa, ha nem. Azért annak örülök, hogy valahogy odakerült a 4. helyre.

Hihetetlen, hogy milyen peches szériában vagyunk az elmúlt 4-5 futamon.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kimi 5. nem is rossz, bár titkon arra számítottam, hogy meg lesz neki a dobogó. Versenytempóban kurva jó ez a Lotus, de időmérőn szarok még mindig. Hiába mennek futamon jól, ha mindig maximum 5-6 helyről tudnak csak indulni, és ha nem jó a rajt akkor pápá dobogó. Ezen javítani kell.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Én egyet nem értek, miért volt öt kör után 1 másodperccel rosszabb a lágy keveréken Alonso, mint Webber?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Én nem értem mért volt jó Alonsot keményen kezdetni...

Ferrarinak Alonso megint megköszönheti, a hogyan basszunk el egy kurva sima versenyt könyv újabb részletét...
Schumit sajnálom ez a Merci borzasztó így is 6.
Maldonadot én eltiltanám már lassacskán egy futamtól.
Lotusok meg baszott gyorsak,de megint akkor amikor már tök8...Toca
A kemény kezdéssel semmi baj nem lett volna, ha nem akkor hívják ki, mint a lágyon indulókat, az egy vicc döntés volt... Simán lehetett volna 5-6 körrel később, és akkor a végén simán megtartja az első helyet, de ez a Ferrari kurva sokadszor is bebizonyította, hogy taktikailag egy nagy kalap szar. Hihetetlen, mennyi versenyt képesek elcseszni, és hogy még így is vezeti a vb-t Alonso...Wyatt
Nem volt sehogy jó ha 4-5 körrel tovább kint marad akkor a boxban előzik meg. Ugyanazzal simán el lehetett volna jönni mint a többi. Bár lehet akkro az 1.etap lett volna kicsit szopósabb ,deaz jobban belefér.
több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Nem is rossz egy kettes számú pilótától 😉 :cool:

Domenicali-ék zseniális taktikai érzéke kellett hozzá, de ettől még szép volt!

Go Mark!!!

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Ferrarinak Alonso megint megköszönheti, a hogyan basszunk el egy kurva sima versenyt könyv újabb részletét...
Lotusok meg baszott gyorsak,de megint akkor amikor már tök8...Toca
A kemény kezdéssel semmi baj nem lett volna, ha nem akkor hívják ki, mint a lágyon indulókat, az egy vicc döntés volt... Simán lehetett volna 5-6 körrel később, és akkor a végén simán megtartja az első helyet, de ez a Ferrari kurva sokadszor is bebizonyította, hogy taktikailag egy nagy kalap szar. Hihetetlen, mennyi versenyt képesek elcseszni, és hogy még így is vezeti a vb-t Alonso...

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mezei néha Gyulánkat is alulmúlja...Bazzani
Ha így folytatja Vitár Róbertet is...

Do your job
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
még jó, hogy az a japán gumimérnök odament a Ferrarihoz, tényleg kurvára látszik ám a munkája!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Lotusnak időmérőre kéne gyúrnia, versenytempóval nem volt gond. Grosjean nagyot ment.

Kimi agresszív a rajtoknál, most rajtavesztett sajnos, de jó lesz ez.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Mezei néha Gyulánkat is alulmúlja...

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan

Lotusok meg baszott gyorsak,de megint akkor amikor már tök8...