Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Fúj de utálom amikor el kell ismernem, hogy Alonso zseniális volt 😀 Innen van egy olyan érzésem, hogy megfogja nyerni a VB-t, de még sok van hátra. Kimitől meg fantasztikus ez a második hely, de azért az zavaró, hogy Grosjean simán lenyomta volna ha nem esik ki. Ennél több kell mert ekkora mázlija nem mindig lesz.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
az utolsó két kört azért csak láttuk. ennél izgalmasabb nehezen lehetett volna 😊
több mint 13 éve
és megcsinálják megint. nem hiszem el.

most megint írhatok értelmetlenül a fészbukcsoportjukba, szánalmas.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mekkora egy szánalom ez a Sportklub... egy élő épkézláb közvetítésük nincs az Indycaron meg a Nascaron kívül a nyáron, erre berakják ezt az idióta betelefonálós műsort a verseny vége előtt (nem követem annyira a Nascart, de így vasárnap este jól el szoktam nézegetni jobb híján).Dub
EEEEEZ MIIIIII ? 😂 😂 😂 TE-ATYA-ÚR-ISTEN !
Még Clint Eastwood se viseli jól: https://lh4.googleusercontent.com/-wXCd6Ra5EHs/T79bsvzzqYI/AAAAAAAABqY/Rsuv6_WitBY/s232/clint.gif
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Mekkora egy szánalom ez a Sportklub... egy élő épkézláb közvetítésük nincs az Indycaron meg a Nascaron kívül a nyáron, erre berakják ezt az idióta betelefonálós műsort a verseny vége előtt (nem követem annyira a Nascart, de így vasárnap este jól el szoktam nézegetni jobb híján).
több mint 13 éve
Jeff Gordon has now led 23,000 laps in his career.

Az kemény. 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Itt nem lesz "kötelező sárga"?
több mint 13 éve
Jó verseny volt, Alonso előtt is le a kalappal, de azért túlzásokba sem kell esni...ezt megint nem (ön)erőből nyerte meg. A verseny alakulását tekintve is 4. max 3. hely lett volna a realitás, ami persze ugyanúgy megsüvegelendő lett volna a 11. helyről.clbass
Nyílván kellett SC. Meghogy a McLaren szerelők hozzák a formájukat és Vettel kiesése, de hát végre nem ő szopik és amilyeneket előzött ezen a pályán simán meg is érdemelte
több mint 13 éve
tessék 😊

http://www.thefirstrow.eu/watch/127920/1/watch-nascar-sprint-cup-:-toyota-save-mart-350---race.html

azért itt a magyar is, hátha valakinek kell: http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1
több mint 13 éve
zöld zászló, elindultunk Sonomában 😊shawnka
Ú jó hogy mondod 😀
Tudsz esetleg angol streamet a SK-s akadozik és lusta vagyok keresni 😀
több mint 13 éve
zöld zászló, elindultunk Sonomában 😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Cöhh, és rámlinkel Sport Gézát... 😛

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
No, a Schumacher-fanok örülhetnek 😊Wyatt
http://sportgeza.hu/forma1/2012/06/24/veszelyben_schumacher_3._helye/

több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Jó verseny volt, Alonso előtt is le a kalappal, de azért túlzásokba sem kell esni...ezt megint nem (ön)erőből nyerte meg. A verseny alakulását tekintve is 4. max 3. hely lett volna a realitás, ami persze ugyanúgy megsüvegelendő lett volna a 11. helyről.
több mint 13 éve
No, a Schumacher-fanok örülhetnek 😊

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Elvileg ma tanulnom kellett volna,meg családi ebéd is volt ezért úgy terveztem hogy kihagyom most ezt a versenyt,de valami azt súgta hogy mégis csak nézem meg,hát nem bántam meg 😊 A Ferrari valami hihetetlen milyen versenyt hozott össze,minden a helyén volt semmit nem hibáztak,persze Alonso nélkül ez nem jöhetett volna össze. Valami földönkívüli mint ment az ember,roppant gyors,agresszív,mégis sebészi precizitás,gyönyörű oktató filmbe való vezetés. Nem is maga a 20 pont,sokkal inkább a lélektani része ami nagyon sokat érhet. Persze korántsem szabad még hátra dőlni. A RBRal megint kell számolni,bár most jól jött a technikai hiba nem hiszem hogy ebből még sok lesz az idén,amúgy meg versenytempóban gyorsabb volt Vettel Nandinál. Szigorúan az autót nézve még mindig a McLarennek van a legkompaktabb csomagja,csak ők minden futamon lábon lövik magukat(helyesebben Hamiltont) most még Maldonado is segített nekik.(szvsz ha nem kap legalább egy 5 rajthelyes büntetés az óriási fail lenne az FIAtól).A Lotus nekem még mindig úgy tűnik hogy csak bizonyos körülmények között képes felvenni a versenyt az élbollyal,Raikkonnen nagyon szépen jött,volt két parádés előzése neki is(a Maldonado elleni különösen tetszett) Grosjean-t nagyon sajnáltam,nagyon megérdemelte volna ő is a másdik helyet,évek óta az első komoly francia tehetség,és érzésem szerint tényleg nagy versenyző lehet még belőle. A Mercedes meg még hátrébb van,Ferrari drukkerként nem kell ecsetelnem hogy melengette a szívemet MSC dobogója,de igazából Rosberg sem képes konstansan dobogóért harcolni ezzel az autoval nem hogy Schumacher. Roppant szoros az élmezőny és én nagyon élvezem az idei bajnokságot,az igazi élboly mégis szerintem 1 Ferrari Alonsoval és a 2 RBR illetve Hamilton,potenciálisan 3 VB aspiránssal. Lehetetlen megmondani mi lesz a vége,én most a legjobban a RedBulltól tartok,mert nekem úgy tűnik hogy a mai hibát leszámítva kezdenek vissza találni a helyes útra. De ha legalább ezt a erős megbízható formát tudja hozni a Ferrari mint csapat,akkor Alonsonak igenis komoly esélye van év végén.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
volt mákostészta rendesen, de amiket előzött Fernando az nem volt mindennapi! Plusz Kimi is berakott pár szépségdíjas előzést, Schumi faszát meg lehet szopni, 6 év után végre ott van a dobogón, megérdemli az öreg. 😊
És még, hogy a Ferrarinak fognak elfogyni a gumijai a verseny végére 😀
Massaval mi lett a 7. helyről az rejtély...Habi
Nem láttad hogy ütközött elég keményen Kobayashival és defektet is kapott, nah meg az autó is elég megrongálódott.Toca
akkor már tízen kívül volt. a SC előtt került hátra, de nem hiszem hogy kerékcserén lett volna közvetlen előtteHabi
Jó helyen volt ott. Megelőzék akik SC alatt nem jöttek ki, de kb Kobayashival az akkori virtuális 6-7-8. hely körül voltak.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
volt mákostészta rendesen, de amiket előzött Fernando az nem volt mindennapi! Plusz Kimi is berakott pár szépségdíjas előzést, Schumi faszát meg lehet szopni, 6 év után végre ott van a dobogón, megérdemli az öreg. 😊
Nem láttad hogy ütközött elég keményen Kobayashival és defektet is kapott, nah meg az autó is elég megrongálódott.Toca
akkor már tízen kívül volt. a SC előtt került hátra, de nem hiszem hogy kerékcserén lett volna közvetlen előtte

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem láttad hogy ütközött elég keményen Kobayashival és defektet is kapott, nah meg az autó is elég megrongálódott.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Massaval mi lett a 7. helyről az rejtély...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Mekkora király futam volt. Alonso úristen mit ment. Milyeneket előzött. Hihetetlen és a Ferrari sem baszta el. Maldonado meg...
Alonso-Kimi-Schumi dobogó álom verseny
több mint 13 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Nem olyan biztos még Suminak az a 3. hely amúgyWyatt
Miért?csi77
Ezért:
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/53253/32/roviden_veszelybe_kerulhet_schumacher_dobogos_helyezese_frissitve/

Maldonaldo nyilatkozata: 😀
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/53254/32/maldonado_szerint_hamilton_a_hibas_a_brit_tul_agressziv_volt/
Legalább ismerné el, hogy mekkora ökör volt, de neeeem, még Hami a hibás. 😂 Remélem kap egy 10 helyes rajtbüntetést, akkor max a Toro Rossoknak intézheti el a versenyét...
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Nem olyan biztos még Suminak az a 3. hely amúgyWyatt
Miért?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Nem olyan biztos még Suminak az a 3. hely amúgy