Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=2szaba
Sajnálják,de elérték a nézői limitet 😐 köszönöm azért!Joco
Hátha itt:  t-gyuszi.hu/page.php?63 regelj
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Idei szokásos Schumi

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=2szaba
Sajnálják,de elérték a nézői limitet 😐 köszönöm azért!

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=2
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Ilyenkor nem lehet sehol nézni neten az m1 adását?Nem tudtok esetleg linket?

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Esőt akarok! 😀empty taxi
nálunk éjjel/hajnalban durva vihar volt. nem hiszem, hogy megkapják ők is.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Esőt akarok! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kis Pál Tamás 3. lett a 14. helyről rajtolva. Szép volt! 😊

Nyilván mondanom sem kell, hogy esős verseny kellett ehhez, mert ezzel a lószar kocsival máshogy sajnos nem nagyon van esélye.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
'ÚJABB BOTRÁNY VAN KIALAKULÓBAN A RED BULL KÖRÜL?!
Kanadában egy érdekes, és többek szerint tiltott berendezésre „bukkantak”a Red Bull Racing autójában.
A paddockból érkező információk alapján az ellenfeleknek egyre jobban szúrja a szemét a rendszer, mellyel a csapat az autó hasmagasságát tudja állítani.
'
 f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/54866/32/ujabb_botrany_van_kialakuloban_a_red_bull_korul_frissitve/
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Csak meg van a Lotus első sor, szerencsétlen Webber... Kimi meg szarabbat ment mint a q2-ben, nehéz lesz az ötödikről. :/

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Uh, de jó volt ez a Q2.
Egy Red Bullal kevesebb. 😛

több mint 13 éve
deee 290
Vettem 9900 ft-os jegyet, ami állójegy. Van vkinek ötlete, ezzel hova lenne érdemes menni, honnan látnánk legjobban? Volt már vki esetleg a Hungaroringen állójeggyel?diverdoc
Szia! Ugyan nem állójeggyel, hanem ajándék szuper Gold Tribünös belépővel voltam 2004-ben és nem falból mondom, de az a legszarabb hely, mert a gyorsaság miatt semmit nem látsz. Szerintem a legjobb a célegyenes ráfordító és talán az első kanyar mellett. Füldugót vigyél!csi77
Nem ezt mondtam én is 😛deee
De, csak nem vettem észre........😊csi77
Köszi a válaszokatdiverdoc
Szívesen majd írd le esetleg, hogy milyen élmény volt végül honnan nézted.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Vettem 9900 ft-os jegyet, ami állójegy. Van vkinek ötlete, ezzel hova lenne érdemes menni, honnan látnánk legjobban? Volt már vki esetleg a Hungaroringen állójeggyel?diverdoc
Szia! Ugyan nem állójeggyel, hanem ajándék szuper Gold Tribünös belépővel voltam 2004-ben és nem falból mondom, de az a legszarabb hely, mert a gyorsaság miatt semmit nem látsz. Szerintem a legjobb a célegyenes ráfordító és talán az első kanyar mellett. Füldugót vigyél!csi77
De, csak nem vettem észre........😊csi77
Köszi a válaszokat

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
SuperGold a földkerekség legnagyobb átverése, F1-es ugyan még nem ültem ott de jópár más kategóriánál igen, 2 órán át még ezeket a csoda gépeket is meg lehet unni onnan. Jött és ment, kb ennyit látsz. Hangilag is kisebb élmény, csak a csőgázt hallod holott a legszebb zaj az a visszaváltáskor való duroggás majd padló. A célegyenes ráfordító előtti S a legjobb hely szvsz.
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Kimi allitolag nem ivott 😀
 sportgeza.hu/forma1/2012/07/24/kimi_raikkonen_atesett_a_keritesen/

endorphyn
Ott előzött ahol nem lehet 😀Toca
Na ez is igaz 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan

endorphyn
Ott előzött ahol nem lehet 😀
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
De, csak nem vettem észre........😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
deee 290
Nem ezt mondtam én is 😛
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Szia! Ugyan nem állójeggyel, hanem ajándék szuper Gold Tribünös belépővel voltam 2004-ben és nem falból mondom, de az a legszarabb hely, mert a gyorsaság miatt semmit nem látsz. Szerintem a legjobb a célegyenes ráfordító és talán az első kanyar mellett. Füldugót vigyél!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A H'ringen tilos az RBR motorelektronikája
Azért gondolom sikerül nekik megoldani. Ha kicsit szabálytalan az sem baj...
több mint 13 éve
deee 290
Simán tudsz menni a célegyenes bejáratához onnan jól lehet látni a kivetítőt is kommentátort ugyan nem hallod. Érdemes időben kb 1,5 órával korábban kiérni, el lehet nézelődni, esetleg még valahol Mogyoródon a pálya közelében lent parkolni és aztán felsétálsz. De lehet másnak van jobb tippje.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Vettem 9900 ft-os jegyet, ami állójegy. Van vkinek ötlete, ezzel hova lenne érdemes menni, honnan látnánk legjobban? Volt már vki esetleg a Hungaroringen állójeggyel?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nekem az tűnt fel, hogy Button alaposan elszúrja a kigyorsítást, az ominózus jelenetnél. Ha rendesen beveszi a kanyart, kíváncsi lettem volna, ki enged be kit 😀

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
 www.smartsport.hu/forma-1/20120723/hamilton-vettel-beszolasa-az-o-erettsegi-szintjet-mutatja/empty taxi
Azért mondjuk ezt pont ő mondja. Megnézem,hogyha egy lekörözött miatt bukná a 2.helyet sőt végül 5. lenne mennyire lenne megértő. 😀
Amúgy Vettelt én most nem hibáztatom, inkább a csapatnak kellett volna mondania,hogy engedje vissza.