Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀
több mint 12 éve
És a nézőtéren tapsoltak! 😀Mikor romlott el utoljára a Red Bull?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Baszki Toca, ezt te csináltad! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
hogy tapsol mindenki annak, hogy Vettel kiszáll 😀
több mint 12 éve
" mèg jó , hogy a Pirelli nem gyárt óvszert ..."
több mint 12 éve
Button-nak jól jött, hogy kiállt a SC, mert még azt sem tudná megelőzni... Tragédia.BazzaniHamilton volt a csapat, vitte magával. 😀
több mint 12 éve
Button-nak jól jött, hogy kiállt a SC, mert még azt sem tudná megelőzni... Tragédia.
több mint 12 éve
Na akkor eddig volt érdekes a futam, innentől Vettel nyert is.ekkora mákja volt Vettelnek:
Nincs akkora szerencsém, hogy a gumi, vagy az autó meghaljon alatta.Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na akkor eddig volt érdekes a futam, innentől Vettel nyert is.Nincs akkora szerencsém, hogy a gumi, vagy az autó meghaljon alatta.
több mint 12 éve
ha valakinek a SC mögött durran szét a gumija és úgy előzik meg, akkor az szabályos?Amadeus91Nem, majd beáll mögé 20 autó, de követik a boxba is, nehogy megelőzzék.
több mint 12 éve
ha valakinek a SC mögött durran szét a gumija és úgy előzik meg, akkor az szabályos?Amadeus91Igen. Ugyanaz a szitu, mintha elromolna valami más a kocsin.
több mint 12 éve
ha valakinek a SC mögött durran szét a gumija és úgy előzik meg, akkor az szabályos?
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.zavi27Legalább valami történik is. 😊
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.zavi27hogy lehet tönkretenni, ami alapból gané? 😊 én most kapcsoltam oda, ezek az igazi izgalmak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.zavi27Itt nem csak a gumihelyzet szánalmas. Már egy jó ideje...
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.
több mint 12 éve
Mindjárt kihozzák, hogy a Safety Car mögött mennek végig és Vettel nyer.GeeriFeltéve, hogy a biztonsági autón nem Pirelli gumi van.
Do your job
több mint 12 éve
Mindjárt kihozzák, hogy a Safety Car mögött mennek végig és Vettel nyer.Geerivagy az SC kerekei is eldurrannak mindjárt és rögtön vége a futamnak

---
több mint 12 éve
Mindjárt kihozzák, hogy a Safety Car mögött mennek végig és Vettel nyer.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
van streamed hozzá? 😀angol Sky-t nézem, ott most mondták be Vettel rádiójában, hogy az ő gumija is megsérültAmadeus91Nem a német RTLn nézed? Ejnye-bejnye Amadeus. 😀iktriad
több mint 12 éve
nyilván nem tudom, hogy mit mondanak be és mit nem.angol Sky-t nézem, ott most mondták be Vettel rádiójában, hogy az ő gumija is megsérültAmadeus91A magyar mtv-n is bemondták.Schleck
több mint 12 éve
angol Sky-t nézem, ott most mondták be Vettel rádiójában, hogy az ő gumija is megsérültAmadeus91Nem a német RTLn nézed? Ejnye-bejnye Amadeus. 😀
több mint 12 éve
angol Sky-t nézem, ott most mondták be Vettel rádiójában, hogy az ő gumija is megsérültAmadeus91A magyar mtv-n is bemondták.
több mint 12 éve
angol Sky-t nézem, ott most mondták be Vettel rádiójában, hogy az ő gumija is megsérült
több mint 12 éve
Nana... de Vettel is lehet kap a Pirreliből?
Mindig jövőre!