Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Talán idén először egy kényelmesebb győzelem is kisülhetett volna a dologból de 37 pont az 37 pont! Hamiltonnal lesznek itt a gondok szerintem is, bár Button jelenléte azért könnyít a helyzeten. Perez meg kurvan agy versenyző lesz.
több mint 13 éve
ajánlom neked az idei gleni futamot, az olyan pályán zajlott, ami a szemednek követhető talán 😛basszus, amióta NASCAR-t nézek, azóta rohadt unalmas egy F1 verseny.shawnkatúl sok benne a jobbkanyar? 😀 eaglesmcnabb
több mint 13 éve
basszus, amióta NASCAR-t nézek, azóta rohadt unalmas egy F1 verseny.shawnkatúl sok benne a jobbkanyar? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
basszus, amióta NASCAR-t nézek, azóta rohadt unalmas egy F1 verseny.
több mint 13 éve
Ja, csak ezek a rohadék varázslók mindig összekotyvasztanak valamit a RB-nál.... 😊Vettellel annyi a gond, hogy 1 körön gyenge. Lehet előre jönni, de hogy Alonsot megfogja versenyeket kell nyerni. 5-10 hely körülről nehéz.TocaNah hát az RBk kiestek, Hamilton sima, Perez meglepő. Tegnap gondolkoztam, hogy Alonso mért nem keményről startol, mindegy 3.hely így is jó. 37 pontos előny. Azt hiszem McLarennel lesz itt küzdelem.TocaAlonso azt is nyilatkozta, hogy a legnagyobb ellenfele Hamilton, de én továbbra is Vettelt gondolom. A következő pályák karaktere elvileg jobb a Ferrarinak, majd meglátjuk.csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Vettellel annyi a gond, hogy 1 körön gyenge. Lehet előre jönni, de hogy Alonsot megfogja versenyeket kell nyerni. 5-10 hely körülről nehéz.Nah hát az RBk kiestek, Hamilton sima, Perez meglepő. Tegnap gondolkoztam, hogy Alonso mért nem keményről startol, mindegy 3.hely így is jó. 37 pontos előny. Azt hiszem McLarennel lesz itt küzdelem.TocaAlonso azt is nyilatkozta, hogy a legnagyobb ellenfele Hamilton, de én továbbra is Vettelt gondolom. A következő pályák karaktere elvileg jobb a Ferrarinak, majd meglátjuk.csi77
több mint 13 éve
Komolyan, mekkora vicc ez a Massa. A saját csapattársa a 10. helyről utoléri...Matthew99hát nem tudom szerintem kurvajót ment massa, magához mérten meg főleg, hamiltonnal meg perezzel nem lehetett mit kezdeni, alonsot meg elengedte, ennél többet tőle nem is várnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nah hát az RBk kiestek, Hamilton sima, Perez meglepő. Tegnap gondolkoztam, hogy Alonso mért nem keményről startol, mindegy 3.hely így is jó. 37 pontos előny. Azt hiszem McLarennel lesz itt küzdelem.TocaAlonso azt is nyilatkozta, hogy a legnagyobb ellenfele Hamilton, de én továbbra is Vettelt gondolom. A következő pályák karaktere elvileg jobb a Ferrarinak, majd meglátjuk.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Nah hát az RBk kiestek, Hamilton sima, Perez meglepő. Tegnap gondolkoztam, hogy Alonso mért nem keményről startol, mindegy 3.hely így is jó. 36 pontos előny. Azt hiszem McLarennel lesz itt küzdelem.
több mint 13 éve
Button 😕
több mint 13 éve
Vettelkének megint megköszönheti a McLaren a dupla pole után most a versenyt is.
több mint 13 éve
Komolyan, mekkora vicc ez a Massa. A saját csapattársa a 10. helyről utoléri...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
asztakurva Lindbäck 😂
több mint 13 éve
Egy hátsó stabilizátor tört el a kocsiban. Azt mondta hogy a q2-ben laza körrel ment 1:24:1-et ami egy tizeddel lassab mint Hamilton pole ideje... Ja és elvileg még boxból is rajtolhat ha FIA gecizik. JayBKonkrétan azt mondta 23.5re számítottak poleba és hogy a 24.0 sima lett volna.
Na nem baj holnap lesz miért izgulni 😊
több mint 13 éve
Egy hátsó stabilizátor tört el a kocsiban. Azt mondta hogy a q2-ben laza körrel ment 1:24:1-et ami egy tizeddel lassab mint Hamilton pole ideje... Ja és elvileg még boxból is rajtolhat ha FIA gecizik.
több mint 13 éve
Ezért nem szabad olasz autót venni 😊 Csak a negyedik komoly dolog ment tönkre 2 nap alatt. Biztos van köze a múltheti csatthoz és hogy lényegében újra kellet épiteni.
több mint 13 éve
DiRestát le kell rajtolni, mert az ő mercije jó, rajta kívül a 2 McLaren az aki nehéz ügy lesz főleg így.Alonso WTF... Nem hiszem el,hogy Massat kell húzatni...Én csak abban reménykedem, hogy azt tudja majd tenni, mint a gyökérke múlt héten és akkor dobogó.csi77
Tuti 3.helyet eldobtak gyönyörű...Toca
Dobogó kinézhet, márha az autó nem lesz olyan hektikus mint egész hétvégén
több mint 13 éve
állítólag volt vmi baj Fernando kocsijával a q3ban...Habitény hogy elég sokat állt a boxban a két rossz kör után
több mint 13 éve
állítólag volt vmi baj Fernando kocsijával a q3ban...Habitény hogy elég sokat állt a boxban a két rossz kör után
több mint 13 éve
állítólag volt vmi baj Fernando kocsijával a q3ban...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Alonso WTF... Nem hiszem el,hogy Massat kell húzatni...Én csak abban reménykedem, hogy azt tudja majd tenni, mint a gyökérke múlt héten és akkor dobogó.
Tuti 3.helyet eldobtak gyönyörű...Toca
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Alonso WTF... Nem hiszem el,hogy Massat kell húzatni...Tuti 3.helyet eldobtak gyönyörű...
több mint 13 éve
Mezei légyszíves inkább maradj csöndbe.Szánalom amit művelsz.
több mint 13 éve
Vettel kocsija megadta magát a szabadedzés vége előtt, elektronikai hiba, de állítólag nem túl nagy.Alonso pedig 1 ezreddel kapott ki Hamiltontól, úgy hogy keménnyel futotta a legjobbját, míg Lewis a lágyabb keverékkel.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Schumi állítólag visszavonul végleg és Hamilton megy a helyére.