Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Az az egy bánt, hogy megint a gyökérke van ott, Webber nem zavarna így.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ha megnyernék vele a konstruktőrit szerintem max akkro maradhatna.Azért, ha megnyerné, lehet, hogy maradhatna..... 😊Á kétlem hogy ő már tud akármit is tenni,hogy maradjon.TocaMassa dolgozz meg a péPedig most hosszabbítást érhetne egy jó eredmény...csi77
Nem sikerült... Remélem év végén kivágjukToca
A kis köcsög már megint jó, visszaadta neki az élet a kiesését, remélem a végén a Raikönci megelőzi.
Nem fogja, mert szar......
csi77
Vettel meg ma szépen ment,kár hogy Maldonado kiesett ő tuti rázárta volna és nem ilyen punci lett volna.
több mint 13 éve
Azért, ha megnyerné, lehet, hogy maradhatna..... 😊Á kétlem hogy ő már tud akármit is tenni,hogy maradjon.TocaMassa dolgozz meg a péPedig most hosszabbítást érhetne egy jó eredmény...csi77
A kis köcsög már megint jó, visszaadta neki az élet a kiesését, remélem a végén a Raikönci megelőzi.
Nem fogja, mert szar......
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Schumi és a Merci taktikája megint fura...Schumi badass 😀
több mint 13 éve
Á kétlem hogy ő már tud akármit is tenni,hogy maradjon.Massa dolgozz meg a péPedig most hosszabbítást érhetne egy jó eredmény...csi77
több mint 13 éve
Massa dolgozz meg a pénzedértPedig most hosszabbítást érhetne egy jó eredmény...
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Ez a Mezei egy szégyen.BazzaniAgyvérzést kapok lassan én is tőle. 1 bő kör kellett hogy észrevegye h Massa mellett elment Vettel. Kritikán aluli.
több mint 13 éve
Massa dolgozz meg a pénzedértTocane szidd, ma pl Megelőzi Alonsot 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Massa dolgozz meg a pénzedértNem sikerült... Remélem év végén kivágjuk
több mint 13 éve
Az istenek Alonsoval vannak 😊)JayBBár nem hiszem, hogy erre gondoltál, de végül is igazad lett, mert kábé 50 centiméteren múlott...
Do your job
több mint 13 éve
buzi grozsan takaroggy a büdös picsába innen! Egy rajttól nem tud eljönni, úgy h ne okozna balesetet.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Faszomba áh. 😕 Tudtam, hogy ez lesz. Legalább kiszállt a kocsiból.Grosjean-Hamilton ki mások... Maldonado meg 😀
több mint 13 éve
Köszi az infókat, lehet majd egyszer belenézek, hogy milyen lehet.Valaki leírná pár mondatban ez a Nascar bajnokság hogy épül fel, hány futam van, mettől meddig tart, mik a főbb szabályok (mennyi idő egy futam, pontozás, holt tart most a szezon stb), zavi27Három bajnokság van benne a Sprint Cup, a Nationwide Series és a Camping World Trucks. Én igazából csak a Sprint Cupot követem. Február elejétől, november elejéig majdnem minden héten van futam, egy-két szünettől eltekintve. Egy futam körülbelül 2 óra körül van, persze karambolok miatt sokszor van sárga zászlós megszakítás.
Pontozás az első kap 43 pontot, majd pedig egyesével csökken, és az utlsó kap 1-et. Emellett +1 pont jár vezetett körért és +1 aki a legtöbbet vezette. +3pontot pedig a futamgyőztes tehet zsebre. A versenysorozatból pedig még 12 futam van hátra. Ha szeretnéd követni gyere a fantasy nascaros topikban holnap eredménykövetni és akkor segítünk megérteni a szabályokat.süti
több mint 13 éve
Valaki leírná pár mondatban ez a Nascar bajnokság hogy épül fel, hány futam van, mettől meddig tart, mik a főbb szabályok (mennyi idő egy futam, pontozás, holt tart most a szezon stb), zavi27Három bajnokság van benne a Sprint Cup, a Nationwide Series és a Camping World Trucks. Én igazából csak a Sprint Cupot követem. Február elejétől, november elejéig majdnem minden héten van futam, egy-két szünettől eltekintve. Egy futam körülbelül 2 óra körül van, persze karambolok miatt sokszor van sárga zászlós megszakítás.
Pontozás az első kap 43 pontot, majd pedig egyesével csökken, és az utlsó kap 1-et. Emellett +1 pont jár vezetett körért és +1 aki a legtöbbet vezette. +3pontot pedig a futamgyőztes tehet zsebre. A versenysorozatból pedig még 12 futam van hátra. Ha szeretnéd követni gyere a fantasy nascaros topikban holnap eredménykövetni és akkor segítünk megérteni a szabályokat.
több mint 13 éve
Az istenek Alonsoval vannak 😊)
több mint 13 éve
Ez vicces. Alonsonak még a 6.hely is jó mert csak Kimi van előtte ő is csak 4. Érdekes futam lesz 😊
több mint 13 éve
Valaki leírná pár mondatban ez a Nascar bajnokság hogy épül fel, hány futam van, mettől meddig tart, mik a főbb szabályok (mennyi idő egy futam, pontozás, holt tart most a szezon stb),
több mint 13 éve
jó nagy eső van az első szabadedzésen...5 mért idő 35 perccel a vége előtt

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Valaki tudna nekem felvilágosítást adni a jelenlegi helyzetről a MotoGP-t illetően? Idén még csak három futamot láttam az elején a szezonnak...remélem Dani jól áll 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
„ Skizofrén vagyok. A sztorik mindig Alonsóról, a versenyzőről szólnak. Sohasem Fernandóról, a személyről. Azért, mert nem ismernek. Tudom, hogy Alonso, a versenyző egy hamis világban létezik. Alonso még ott lesz 12-14, vagy ki tudja mennyi évig. Fernando, az egyén, az életem hátralévő részében is ott lesz.”Vajon mikor tanulják már meg az újságírók, hogy a skizofrénia és az, hogy valakiben "több személyiség van" nem ugyanaz? Mondom ezt úgy, hogy Alonsónak nyilván nincs ilyen baja, de azért hülyeséget nem kéne írni.
JayB
több mint 13 éve
„ Skizofrén vagyok. A sztorik mindig Alonsóról, a versenyzőről szólnak. Sohasem Fernandóról, a személyről. Azért, mert nem ismernek. Tudom, hogy Alonso, a versenyző egy hamis világban létezik. Alonso még ott lesz 12-14, vagy ki tudja mennyi évig. Fernando, az egyén, az életem hátralévő részében is ott lesz.”
több mint 13 éve
Stoner brutál volt sérülten
több mint 13 éve
Ok thx. benézek.Nascart nézném...mert kedvenc pályám, de nem találok jó minőségű streamet...beszarááááás! 😊Greengonézz be a Fantasy Nascar-os topikba, ott megy eredménykövetés is. van ott stream linkelve valahol.
shawnka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nascart nézném...mert kedvenc pályám, de nem találok jó minőségű streamet...beszarááááás! 😊Greengonézz be a Fantasy Nascar-os topikba, ott megy eredménykövetés is. van ott stream linkelve valahol.