Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 15 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
De szurkolok én.. Az F1-nek. 😛 Kényelmesebb is, mert amíg Ti egy pilótának -vagy csapatnak- szurkoltok mindenki más ellen, addig nekem mindegy ki nyer, csak a Red Bull ne... Nagyon régóta nézem az F1-et, akinek utoljára szurkoltam az Senna volt. Olyan pilóta meg nincs jelenleg az együléses kategóriákban. Igaz a többiben sem nagyon....apeszos
Olyan nem is lesz soha. Az egyik első f1 emlékem ami meg is maradt az Senna halála, ő a legnagyobb all time.

Én viszont minden sportban szurkolok valakinek, és utálok valakit. Sőt pont azért nézem, hogy szurkoljak valakinek vagy valaki ellen. Anélkül nem az igazi, nincs elég adrenalin, nem lehet anyázni senkit, nem lehet kifejezetten örülni senki sikerének se, stb.Black_Adder
Ezt adom. Csak úgy lehet nézni a mai F1et, hogy szurkolsz valakinek vagy valaki ellen 😀FViktor93
Nekem kulonosen jo. 😀😀

Schumacher kivonulasaval kicsit megszunt nekem a forma 1 azon resze, hogy egy pilotanak szurkoljak. (Visszajott, szurkoltam is neki, de mar nem ugyanaz) Pl. en nem utalom Vettelt, mert amiota az F1-ben van, azota kedvelem, Webbert detto. Alonsoert nem kulonosebben voltam oda, de elismerem es mivel a Ferrarit vezeti, orulok, ha eredmenyes, Hamiltont meg orom nezni, mert egy allat. Akit igazan utalok az Button meg Rosberg (mert naluk talan csak a parlamenti kozvetitesek unalmasabbak es semmitmondobbak), de Rubens is beszel eleg baromsagot. De pl. Kedvelem Sutilt, Hulkenberget (valahogy a nemetek a gyengeim 😀 )stb. Valahol en is inkabb a jo versenyert szurkolok, mint egy-egy pilotaert.

De pl. varom, hogy Kimi visszajojjon, de a regi, ne a vilagbajnok.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
De ilyen nincs hogy nem szurkolsz senkinek 😀 Egyszerűen lehetetlen.JayB
De szurkolok én.. Az F1-nek. 😛 Kényelmesebb is, mert amíg Ti egy pilótának -vagy csapatnak- szurkoltok mindenki más ellen, addig nekem mindegy ki nyer, csak a Red Bull ne... Nagyon régóta nézem az F1-et, akinek utoljára szurkoltam az Senna volt. Olyan pilóta meg nincs jelenleg az együléses kategóriákban. Igaz a többiben sem nagyon....apeszos
Olyan nem is lesz soha. Az egyik első f1 emlékem ami meg is maradt az Senna halála, ő a legnagyobb all time.

Én viszont minden sportban szurkolok valakinek, és utálok valakit. Sőt pont azért nézem, hogy szurkoljak valakinek vagy valaki ellen. Anélkül nem az igazi, nincs elég adrenalin, nem lehet anyázni senkit, nem lehet kifejezetten örülni senki sikerének se, stb.Black_Adder
Ezt adom. Csak úgy lehet nézni a mai F1et, hogy szurkolsz valakinek vagy valaki ellen 😀
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

A sportért rajongó emberek, mondjuk 85%-a ilyen, igen. Én imádtam sportolni, kb. 1972-ben kezdtem.... volt minden amiben mozogni lehet. Érdekel a sport, de úgy ülök le a TV elé, hogy teljesítményeket szeretnék látni, és a kiváló munkát, teljesítményt megsüvegelem, akárki nyújtja.... Vannak sportolók, akiknek az emberi magatartása nem üt meg egy bizonyos szintet, de én azért nézem, mert az adott sportban kiválót nyújt. Nem érdekel hogy kivel hányszor, és azonos neművel vagy nem.... Sportolókat látok.
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 303 — we almost always almost win
Nem volt nehéz észrevenni 😛 Én megpróbálok semleges maradni, mert magát a versenyt szeretem, nem húzok sehová sem. De Czollner kihozza belőlem az állatot, pedig amúgy elég türelmes természetű vagyok, nem nagyon szeretek bántani senkit. De a Red Bull szóvivő túl ment a határon. Aljasság, mert nem Vettel tehet erről, de Gyulám miatt őt sem csípem...apeszos

Én viszont minden sportban szurkolok valakinek, és utálok valakit. Sőt pont azért nézem, hogy szurkoljak valakinek vagy valaki ellen. Anélkül nem az igazi, nincs elég adrenalin, nem lehet anyázni senkit, nem lehet kifejezetten örülni senki sikerének se, stb.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 15 éve
Nekem ne mond mióta F1et nézek a Ferrarinak drukkolok 😉Cowboykarcsi
Nem volt nehéz észrevenni 😛 Én megpróbálok semleges maradni, mert magát a versenyt szeretem, nem húzok sehová sem. De Czollner kihozza belőlem az állatot, pedig amúgy elég türelmes természetű vagyok, nem nagyon szeretek bántani senkit. De a Red Bull szóvivő túl ment a határon. Aljasság, mert nem Vettel tehet erről, de Gyulám miatt őt sem csípem...apeszos
De szurkolok én.. Az F1-nek. 😛 Kényelmesebb is, mert amíg Ti egy pilótának -vagy csapatnak- szurkoltok mindenki más ellen, addig nekem mindegy ki nyer, csak a Red Bull ne... Nagyon régóta nézem az F1-et, akinek utoljára szurkoltam az Senna volt. Olyan pilóta meg nincs jelenleg az együléses kategóriákban. Igaz a többiben sem nagyon....
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 693
Miért is titkolták volna? Így volt helyes. A Red Bull azt hitte erőből FÖLÉNYESEN nyerik mindkét VB-t, tehát könnyen hangoztatták a véleményüket. De mivel Alonso X faktor lett a végéig, már közröhely lett volna változtatni. Azért Webber szép lassan "véletlenül" háttérbe szorult a végére....apeszos
De ilyen nincs hogy nem szurkolsz senkinek 😀 Egyszerűen lehetetlen.
több mint 15 éve
ez az év legelső felében volt,de miután lehetett látni hogy Massa idén nem rug labdába egyértelműen az egész csapat Alonos mögé állt,és ezt nem is titkolta senkiCowboykarcsi
Miért is titkolták volna? Így volt helyes. A Red Bull azt hitte erőből FÖLÉNYESEN nyerik mindkét VB-t, tehát könnyen hangoztatták a véleményüket. De mivel Alonso X faktor lett a végéig, már közröhely lett volna változtatni. Azért Webber szép lassan "véletlenül" háttérbe szorult a végére....apeszos
Nem volt nehéz észrevenni 😛 Én megpróbálok semleges maradni, mert magát a versenyt szeretem, nem húzok sehová sem. De Czollner kihozza belőlem az állatot, pedig amúgy elég türelmes természetű vagyok, nem nagyon szeretek bántani senkit. De a Red Bull szóvivő túl ment a határon. Aljasság, mert nem Vettel tehet erről, de Gyulám miatt őt sem csípem...
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
ez az év legelső felében volt,de miután lehetett látni hogy Massa idén nem rug labdába egyértelműen az egész csapat Alonos mögé állt,és ezt nem is titkolta senkiCowboykarcsi
Nekem ne mond mióta F1et nézek a Ferrarinak drukkolok 😉

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Miért is titkolták volna? Így volt helyes. A Red Bull azt hitte erőből FÖLÉNYESEN nyerik mindkét VB-t, tehát könnyen hangoztatták a véleményüket. De mivel Alonso X faktor lett a végéig, már közröhely lett volna változtatni. Azért Webber szép lassan "véletlenül" háttérbe szorult a végére....
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Csak annyira volt első számú idén mint Alonso. Ja még annyira se 😀FViktor93
Alonso első számú pilóta volt. Ki mondta, h nem? Kétlem hogy bárki is, beleértbe a ferrari csapat minden munkatársát...Black_Adder
Hát azért én emlékszem olyan nyilatkozatokra, hogy Massának is megadnak mindent és, hogy náluk nincs első számú pilóta.FViktor93
ez az év legelső felében volt,de miután lehetett látni hogy Massa idén nem rug labdába egyértelműen az egész csapat Alonos mögé állt,és ezt nem is titkolta senki

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Jövőre sem lesz elsőszámú pilóta Vettel:
http://www.nemzetisport.hu/f1/vettel-jovore-sem-lesz-elso-szamu-pilota-2053912/

Ezek szerint idén nem volt az? Biztos rossz VB-t néztem. 😛Black_Adder
Alonso első számú pilóta volt. Ki mondta, h nem? Kétlem hogy bárki is, beleértbe a ferrari csapat minden munkatársát...Black_Adder
Hát azért én emlékszem olyan nyilatkozatokra, hogy Massának is megadnak mindent és, hogy náluk nincs első számú pilóta.
több mint 15 éve

Alonso első számú pilóta volt. Ki mondta, h nem? Kétlem hogy bárki is, beleértbe a ferrari csapat minden munkatársát...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 15 éve

Csak annyira volt első számú idén mint Alonso. Ja még annyira se 😀
több mint 15 éve

Ezek szerint idén nem volt az? Biztos rossz VB-t néztem. 😛

több mint 15 éve
1. Az érdekszerelemnél nincs szebb dolog a világon! 😂
http://www.blikk.hu/blikk_sport/beegett-lewis-hamilton-2035054

2. Ekkor nagyképű f.szkalapot:

"Még mindig nem gratulált nekem"- jelentette ki az AFP hírügynökség által idézett Vettel.catattack
Vigyázz. A Red Bull és szebasztián fetteeeel Magyarországi el nem (vagy igen?) ismert pápája Czolnner "Red Bull" Gyula mindent hall, és mindent lát. És megtalál. Hogy beszélhetsz így a kedves, aranyos, szép, okos, daliás szőke hercegről? Gyulaaaaa! Bocsáss meg nekünk boldogtalan tudatlanoknak, esengve kérlek..... Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa....
több mint 15 éve
catattack 3 520
1. Az érdekszerelemnél nincs szebb dolog a világon! 😂
http://www.blikk.hu/blikk_sport/beegett-lewis-hamilton-2035054

2. Ekkor nagyképű f.szkalapot:

"Még mindig nem gratulált nekem"- jelentette ki az AFP hírügynökség által idézett Vettel.
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
http://f1.blog.hu/2010/11/22/ez_vagyok_en_ez_meg_itt_michael
Már akkor is nagyképűnek tartották 😀 😀
több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Michelisz Norbi ismét villant: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/turaauto-michelisz-norbert-fantasztikus-gyozelemmel-zarta-a-vb-t-2053588Matthew99
nagy eredmény, büszke vagyok rá!

JT Daniels fan
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
http://www.f1hirek.hu/hir/Todt__Elozesre_alkalmas_palyak_kellenek_a_Forma-1-be_201011201050
végre feltűnt vkinek h Tilke egy gyökér...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 078 — Invisible man
Michelisz Norbi ismét villant: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/turaauto-michelisz-norbert-fantasztikus-gyozelemmel-zarta-a-vb-t-2053588

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Alonso nyerte az utolsó Pirellis tesztet, 105 kört nyomott le. Ezzel hivatalosan is vége a 2010-es F1-nek.JayB
Akkor igy a vegere:

http://www.youtube.com/watch?v=IsDfPsAR6MI

Jo kis video, szezonzaro musor vegen volt. Hangulatos.

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 693
Alonso nyerte az utolsó Pirellis tesztet, 105 kört nyomott le. Ezzel hivatalosan is vége a 2010-es F1-nek.
több mint 15 éve
Olyan kell, akivel Alonso nem balhézik össze. A legtutibb az lenne, ha mindkét ferrarit ő vezetné 😀Black_Adder
Az fizikailag lehetetlen, max. ha klonozzuk, csak akkor meg onmagaval veszne ossze....

Legjobb megoldas lenne, ha Sato jonne Massa helyere. Verseny max. akkor nyerna, ha mar tenyleg minden epkezlab ember kipottyant, viszont pontokat tudna elvenni a vetelytarsaktol....sok rajtbalesettel. 😉lotus86
Hmm mondjuk ha már japán derék Kamuit elnézném Alonso mellett a srác amilyen agilis Alonso a köv szezonban a 3. verseny után agyvérzést kap 😀

Madden hates me.
több mint 15 éve
Rengeteg baromi tehetséges újonc tűnik el mert türelmetlenek velük szemben. Talán Fernando Alonso sem tartana ott ahol ha Briattore nem lett volna nagyon okos. Először a Minardiba ültette ahol nyomás nélkül szerezhetett tapasztalatot majd Alonso akarata ellenére csak tesztpilóta állást adott neki a Renaultnál hogy ismerkedjen a csapattal és csak ezek után kapott rendes ülést. Lehet hogyha rögtön bekerül a Renault-ba úgy végezte volna mint ahogy Petrov vagy Hülkenberg fogja. Persze ott van Hamilton is, de szerintem 10-ből egyszer sül így el a dolog.JayB
Hááát fene se tudja, sokan azt mondják h pl Kovalainenből azért nem lett komolyabb pilóta mert túl sokáig volt tesztpilóta a Renault-nál és ez idő alatt ugye nem versenyzett és kikopott belőle a szükséges aggresszivitás ami kell egy jó versenyzőnek

Madden hates me.
több mint 15 éve
Vizsgalni fogjak a csapatutasitasokat
http://www.vezess.hu/forma1/todt_ferrari_csinalhatta_volna/27707/