Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Perez te balfasz mást nem tudok rád mondani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Perez, istenem...
több mint 1 éve
Na, kaotikus egy Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tsunoda oldalról sisakban mint egy babyyoda.
több mint 1 éve
Sajna Yuki marad a VCARBban 😕Megnéztem volna már máshol, idén eddig remekül megy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szépen lassan el lehet kezdeni beszélgetni Zhou alkalmatlanságáról is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kicsit beárazta a mezőnyt van Gisbergen a tegnapi edzésen Sonomában. A második Kligermanre és a harmadik GIbbsre is 3 tizedet vert, a másik kiváló road course menő Allmendingerre pedig több mint egy másodpercet.A nagyoknál Blaney volt a leggyorsabb, Gibbs és a debütáló Brown előtt.
Ugyanitt Gragson 7. időt ment, ez némileg meglepő számomra, mert még sosem versenyzett Sonomában a regionális ARCA szériáknál nagyobb sorozatban. (Igaz, '19-ben nyert itt.)
(A tegnapi West Series versenyén indult is, vezetett is, de az autója szétesett, és ő is hibázott, így csak 16. lett.)
Az edzésen egyébként 23-an is gyorsabbak voltak az eddigi pályarekordnál, miután új az aszfalt. A célegyenesre visszafordító hajtűkanyarba pedig végre végig raktak le betonterelőket. Időszerű volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
formula.hu/f1/2024/06/07/sajto-newey-harom-evre-a-ferrarinal
több mint 1 éve
Nolan Siegel helyettesíti a hétvégén Agustín Canapinót a Juncos Hollinger Racing #78-as autójában Road Americában.Határozottan jó döntés, az argentin is nagyon érdekes reakciókat adott a szurkolóinak a minősíthetetlen viselkedésére.
több mint 1 éve
Az a csoda, hogy a Hungaroring új épülete sem dől össze. Mikor voltam kint a főelosztókat bekötni, meséltek érdekességeket az ottaniak. 😀Szerintem már az meglepő, hogy a Forma 1-et meg tudják rendezni...
több mint 1 éve
Ameddig fiszem - faszommolnak másik pályák építésével, én addig nem is veszem komolyan az egészet. Senki ne magyarázza be nekem, hogy a Hungaroringet drágább lenne GP kompatibilissé tenni, mint nulláról felhúzni egy komplett létesítményt.Amíg ezek vannak, az addig számomra egyértelmű árulkodó jel, hogy pénzmosásról/egyéb smekkerkedésről szól az egész. Valójában hatodlagos, hogy tényleg lesz e GP vagy akár csak WSBK verseny a pályán valaha.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
dawyd728
4 195
Hagyjuk már. Ha nincs akarat, akkor nem is lesz verseny. Hónapok óta vannak egyéb versenyek/rendezvények a pályán.Milyen érdekes, hogy ez a pálya sem lesz kész időre...hu.motorsport.com/hazai/news/elmarad-a-magyar-fordulo-a-rangos-motorverseny-sorozatban/10620435/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR28UN0PtZNY8U10kuj0tB-cIodjV_Qt5MzJ-jNSkRm2u6T8T8hK-IaE050_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcwSuperbike Balatonpark OFF, hivatalosAzt lehet tudni, miért?
zacknorb
Mikey
dugo93
Mikey
több mint 1 éve
Noha Road American még Helio viszi a 66-ost, utána jön Malukas!De nagyon röhögnék ha előzné Pourchaire-t. (Nem valószínű, de vicces lenne.)
zacknorb
több mint 1 éve
Milyen érdekes, hogy ez a pálya sem lesz kész időre...hu.motorsport.com/hazai/news/elmarad-a-magyar-fordulo-a-rangos-motorverseny-sorozatban/10620435/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR28UN0PtZNY8U10kuj0tB-cIodjV_Qt5MzJ-jNSkRm2u6T8T8hK-IaE050_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcwSuperbike Balatonpark OFF, hivatalosAzt lehet tudni, miért?
zacknorb
Mikey
dugo93
több mint 1 éve
Noha Road American még Helio viszi a 66-ost, utána jön Malukas!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hu.motorsport.com/hazai/news/elmarad-a-magyar-fordulo-a-rangos-motorverseny-sorozatban/10620435/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR28UN0PtZNY8U10kuj0tB-cIodjV_Qt5MzJ-jNSkRm2u6T8T8hK-IaE050_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcwSuperbike Balatonpark OFF, hivatalosAzt lehet tudni, miért?
zacknorb
Mikey
több mint 1 éve
Superbike Balatonpark OFF, hivatalosAzt lehet tudni, miért?
zacknorb
több mint 1 éve
Superbike Balatonpark OFF, hivatalosEhh, pedig terveztük, hogy a fiammal ketten felmegyünk, és helyszinen nézzük. 😕
zacknorb
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Superbike Balatonpark OFF, hivatalos
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha Bryce Young-nak nem jön össze az NFL karrier, a NASCAR-ban tárt karokkal várják. 😀Did you know Bryce Young can carry tires too? #panthers pic.twitter.com/GSVKen1kxj
— Hendrick Motorsports (@TeamHendrick) June 6, 2024
több mint 1 éve
A jól értesültek szerint a Front Row Motorsports 20 és 25 millió dollár közötti összeget fizet a Stewart-Haas Racingnek a charterért. Ez mondjuk kevesebb mint amennyiért tavaly lehetett venni, de nagyon durva hogy pár éve még Earnhardt Jr. a 6 milliót is sokallta érte.Aztán most arról pletykálnak, hogy lehet a negyediket ő fogja megvenni. (A másik kettő megy a Trackhouse-hoz és Childresshez az insiderek szerint.)
több mint 1 éve
Tényleg fel nem foghatom, hogy lehet favorizálni a rövid oválokat a road pályák kárára.Portlandnek simán a Cup Series menetrendjében kellene lennie. Nagyon jó pálya.
Még több Portland-i versenyt!
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Tényleg fel nem foghatom, hogy lehet favorizálni a rövid oválokat a road pályák kárára.Még több Portland-i versenyt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi