Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
durván szoros eddig és még csak most jön a q3!
több mint 2 éve
Josh Berry aláírt Kevin Harvick ügynökségéhez, ezzel kvázi eldőlt hogy ő követi jövőre a #4-es autóban Kevint. Szomorú hogy elhagyja a Chevyt, de nagyon örülök hogy egy top autóban lehetőséget kap!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Az öreg jobb versenyző volt mint vezető, de ettől még szégyen az egész.Az megvan, hogy maga Petty vágta tönkre ezt a csapatot sok-sok év kemény munkájával, és már nem is az övé? A Toyotánál helyből harmadik számú csapat lesznek, míg a Chevynél tán még a Spire Motorsports is előttük van már a sorrendben... simán jól járnak a váltással.A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Hogyan vágjunk tönkre egy nagyszerű csapatot. Pénz van, szakértelem meg tisztelet már nem jutott. Remélem valaki megveszi a 43-ast és végre helyén is kezeli.
Ami további jó és könnyíti az átállást, hogy sem Jonesnak, sem Gragsonnak nem lesz újdonság a Toyota a JGR-os múltjuk miatt.
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Az megvan, hogy maga Petty vágta tönkre ezt a csapatot sok-sok év kemény munkájával, és már nem is az övé? A Toyotánál helyből harmadik számú csapat lesznek, míg a Chevynél tán még a Spire Motorsports is előttük van már a sorrendben... simán jól járnak a váltással.A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Hogyan vágjunk tönkre egy nagyszerű csapatot. Pénz van, szakértelem meg tisztelet már nem jutott. Remélem valaki megveszi a 43-ast és végre helyén is kezeli.
Ami további jó és könnyíti az átállást, hogy sem Jonesnak, sem Gragsonnak nem lesz újdonság a Toyota a JGR-os múltjuk miatt.
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Hogyan vágjunk tönkre egy nagyszerű csapatot. Pénz van, szakértelem meg tisztelet már nem jutott. Remélem valaki megveszi a 43-ast és végre helyén is kezeli.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Ami további jó és könnyíti az átállást, hogy sem Jonesnak, sem Gragsonnak nem lesz újdonság a Toyota a JGR-os múltjuk miatt.
több mint 2 éve
Logano szeretette volna, ha nem csak Truex Jr és Chastain csatázna a győzelemért.És mégis köztük dőlt el. 😊 Szép volt Truex Jr!
iktriad
több mint 2 éve
Szombaton Ryan, ma Martin, a Truex tesók söpörtek Doverben.
több mint 2 éve
7-en voltak körön belül Truex Jr.-hoz képest, mielőtt Logano elvesztette az autót. 😮
több mint 2 éve
Ő egy igazi Rossfiú.Uhh én imádom a szóvicceket, de erre nem voltam felkészülve. 🥹
iktriad
több mint 2 éve
Egek Ross, ennyire nem lehetsz nyomorult! Mi szükség volt erre a verseny negyedénél?!Kell az új ellenség, most hogy Hamlinnel kibékültek. Ő egy igazi Rossfiú. Nomen est omen.
Mikey
több mint 2 éve
Egek Ross, ennyire nem lehetsz nyomorult! Mi szükség volt erre a verseny negyedénél?!
több mint 2 éve
Gragson hamar megforgott, ahogy kell...Nem sikerült a minimum sebesség elérése, mára befejezte. Utolsó két verseny DNF, az utolsó ötből pedig a harmadik. Szuper.
Mikey
több mint 2 éve
Gragson hamar megforgott, ahogy kell...
több mint 2 éve
Helyette végre Indycar a TV-benPalou újabb Top5 hely, szépen szállítja ezeket, kezd emlékeztetni a bajnoki évére.
zacknorb
McLaughlin nyert, Grosjeannak megint "csak" a 2. hely lett meg, de most legalább nem lökték ki egymást!
több mint 2 éve
Nincs mit 😊Hat igen, sejtettem. 😕Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.pár éves a tapasztalatom, de egyedül amikor futamon voltam láttam normális felhozatalt...
roberto23
Heisman nádor
Akkor legalább meg egy ok, hogy jövőre kinezzek a nemet futamra. Koszi az infót egyébként!😊
roberto23
Attól függ milyet szeretnél. Reklámosokat online kerestem anno külön is de nem találtam. Most még megnéztem a sapkámat amit Valencia nagydíjon vettem, de sajnos a cetlin írt weboldal se tud sokat segíteni.
Nagy GPcsapatosból annyi lesz szerintem hogy egy 30-45 percig el tudod őket nézegetni, a kisebbeknél akkoriban személyre szabott nem sok volt, de minden csapat jelen volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hat igen, sejtettem. 😕Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.pár éves a tapasztalatom, de egyedül amikor futamon voltam láttam normális felhozatalt...
roberto23
Heisman nádor
Akkor legalább meg egy ok, hogy jövőre kinezzek a nemet futamra. Koszi az infót egyébként!😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.pár éves a tapasztalatom, de egyedül amikor futamon voltam láttam normális felhozatalt...
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Helyette végre Indycar a TV-ben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ma nem lesz Cup futamNagyon át kéne rakni erről a hétvégéről a doveri versenyt, évek óta mindig gond van az eső miatt...
zacknorb
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Nekem inkább úgy rémlik, hogy akkor dobálja a vasat amikor relatíve nyugis helyzetben van...Bagnaia eddig hatalmas csalódás volt idén nekem, de ez most klasszis volt. Szépen és türelmesen behúzta. Szép volt!Ez a mai a világbajnok Bagnaia volt ez kétségtelen. Kiderül Le Mansba melyik utazik ki.
Megnehezíti nekem, hogy végül melyik b betűs Ducatis olasz legyen a kedvencem. 😀
roberto23
Amúgy én minden alkalommal rázom a fejem, amikor feljön, hogy Pecco nem birja a nyomást és hogy azért bukik amikor bukik. A faszi MotoGPs győzelmeinek legalább a fele ilyen volt mint a mai. Egy-két tizedre a másodiktól, úgy hogy szinte végig szorongatták a tökeit. Csak nézzük meg az első király kategóriás győzelmét Aragonban MM ellen. Nem az a sétagalopp volt az se… Aki nem tudja kezelni a nyomást, az nem hoz össze egy szekérhátsó ilyen futam győzelmet.
Nyilván hülyén hangzik egy győzelem, meg kb. az idei legjobb versenye után ezt mondani de nagyon kéne Pecconak egy sportpszihomókus, aki ezt szépen felgöngyölítené nála.
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Bagnaia eddig hatalmas csalódás volt idén nekem, de ez most klasszis volt. Szépen és türelmesen behúzta. Szép volt!Ez a mai a világbajnok Bagnaia volt ez kétségtelen. Kiderül Le Mansba melyik utazik ki.
Megnehezíti nekem, hogy végül melyik b betűs Ducatis olasz legyen a kedvencem. 😀
roberto23
Amúgy én minden alkalommal rázom a fejem, amikor feljön, hogy Pecco nem birja a nyomást és hogy azért bukik amikor bukik. A faszi MotoGPs győzelmeinek legalább a fele ilyen volt mint a mai. Egy-két tizedre a másodiktól, úgy hogy szinte végig szorongatták a tökeit. Csak nézzük meg az első király kategóriás győzelmét Aragonban MM ellen. Nem az a sétagalopp volt az se… Aki nem tudja kezelni a nyomást, az nem hoz össze egy szekérhátsó ilyen futam győzelmet.
Nyilván hülyén hangzik egy győzelem, meg kb. az idei legjobb versenye után ezt mondani de nagyon kéne Pecconak egy sportpszihomókus, aki ezt szépen felgöngyölítené nála.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!