NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
265
27
23:00, MATCH4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e tőled. Azonkívül hogy négy kerék és egy kormány van mindkét sorozatban, gyakorlatilag mindenben különböznek.Köszi.Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.
Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
Őszentsége Sobri Jóska
Az hogy a Cup Series menői indulnak-e a két kisebb sorozat versenyein, igazából három dolgon múlik. Van-e szponzoráció, az adott versenyző szeret-e ezekben a sorozatokban is versenyezni, illetve hogy van-e szüksége az extra időre amit pályán tölt. Ez utóbbi persze inkább a fiatalok esetében szokott előfordulni.
Mikey
Mi az IndyCar és a NASCAR között az érdemi különbség?
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez egy nagyon, nagyon élvezetes káosz volt Bristolban!
több mint 2 éve
Köszi.Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.
Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
Őszentsége Sobri Jóska
Az hogy a Cup Series menői indulnak-e a két kisebb sorozat versenyein, igazából három dolgon múlik. Van-e szponzoráció, az adott versenyző szeret-e ezekben a sorozatokban is versenyezni, illetve hogy van-e szüksége az extra időre amit pályán tölt. Ez utóbbi persze inkább a fiatalok esetében szokott előfordulni.
Mikey
Mi az IndyCar és a NASCAR között az érdemi különbség?
több mint 2 éve
A hozzáértőbbek felé kérdés😊amúgy a második részét nagyon adom, akár hányszor néztem Indyt, maga volt a dögunalom, sajnos így ebben a formában csak akkor lehet előzni ha "hagyják"
Ha jól emlékszem még 06, 07 környékén amikor a sport tv próbálkozott az Indycarral, úgy emlékeztem akkor a 16-17 futam nagy része ovál volt, pont a mostani fordítottja. Most utána kerestem, valóban jól emlékeztem, a kérdésem igazából az hogy mi az oka annak hogy 10-15 év alatt a futamok korábbi 75%-a már nem ovál, és hogy az utcai/épített pályák felé terelődött el a hangsúly?
Másik kérdés. DRS-en nem gondolkozik a széria ezeken a pályákon? Az utóbbi 2-3 évben amennyire én láttam a nem oválpályák nagy részén konkrétan nincs előzési pont, mert vagy rövidek az egyenesek, és még mellé szűk is a pálya, vagy más miatt. Lsd: St.Pete, Barber, GMR Indy, Detroit, Mid Ohio, amiket láttam, és sokat dobna ha lenne egy DRS-féle. A push to pass érzésem szerint így ebben a formában nem elég ezeken a helyeken.
esanders10
több mint 2 éve
A hozzáértőbbek felé kérdés😊Ennél jobb leírás nincs sztem
Ha jól emlékszem még 06, 07 környékén amikor a sport tv próbálkozott az Indycarral, úgy emlékeztem akkor a 16-17 futam nagy része ovál volt, pont a mostani fordítottja. Most utána kerestem, valóban jól emlékeztem, a kérdésem igazából az hogy mi az oka annak hogy 10-15 év alatt a futamok korábbi 75%-a már nem ovál, és hogy az utcai/épített pályák felé terelődött el a hangsúly?
Másik kérdés. DRS-en nem gondolkozik a széria ezeken a pályákon? Az utóbbi 2-3 évben amennyire én láttam a nem oválpályák nagy részén konkrétan nincs előzési pont, mert vagy rövidek az egyenesek, és még mellé szűk is a pálya, vagy más miatt. Lsd: St.Pete, Barber, GMR Indy, Detroit, Mid Ohio, amiket láttam, és sokat dobna ha lenne egy DRS-féle. A push to pass érzésem szerint így ebben a formában nem elég ezeken a helyeken.
esanders10
motorracingsports.com/why-does-indycar-race-on-road-courses-more-than-oval-tracks/#google_vignette
több mint 2 éve
A hozzáértőbbek felé kérdés😊Ha jól emlékszem még 06, 07 környékén amikor a sport tv próbálkozott az Indycarral, úgy emlékeztem akkor a 16-17 futam nagy része ovál volt, pont a mostani fordítottja. Most utána kerestem, valóban jól emlékeztem, a kérdésem igazából az hogy mi az oka annak hogy 10-15 év alatt a futamok korábbi 75%-a már nem ovál, és hogy az utcai/épített pályák felé terelődött el a hangsúly?
Szerkesztette: esanders10
több mint 2 éve
Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
több mint 2 éve
Cody Ware helyett Matt Crafton vezeti az #51-est a Cup SeriesbenCody személyes okok miatt marad távol
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Megint megbüntették a Hendricket, de most csak Byron és Bowman csapatát. 😃Emellett most olvasom, hogy a Kaulig Racing ugyanazért a szabálytalanságért végül teljesen más büntetést kapott a fellebbezés után egy NASCAR-tól független döntésben, fantasztikus! Szabályt is módosítottak, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.
Mikey
A mai program eső miatt törölve a bristoli dirtön, nem ez az első ilyen eset, hatalmas blama kezd lenni az hogy húsvétkor tartják ezt a versenyt...
több mint 2 éve
pedig már pont le akarta BogyózniÖrülök neki. Úgy tűnik versenyről versenyre javul.A nap hőse Josh Berry.Aki eddig esetleg kételkedett volna benne, azoknak most bizonyította, hogy a nagyok közt van a helye.
iktriad
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Örülök neki. Úgy tűnik versenyről versenyre javul.A nap hőse Josh Berry.Aki eddig esetleg kételkedett volna benne, azoknak most bizonyította, hogy a nagyok közt van a helye.
iktriad
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
A nap hőse Josh Berry.Aki eddig esetleg kételkedett volna benne, azoknak most bizonyította, hogy a nagyok közt van a helye.
iktriad
több mint 2 éve
Őszintén? Számomra igen. Ahogy láttam a közvetítés előtt, hogy esik végig pörgettem magamban, hogy kiknek kedvezhet az eső. Harmadik vagy negyedik opcióként jutott eszembe, hogy na meg Zarco! Szarul fog kezdeni, visszaesik a középmezőny végébe ésa verseny feléig ott is ragad. Majd az utolsó 10-12 körben őrült hajrába kezd és egy utolsó körös manőverrel bezsebeli a nyolcvan hatodik második helyét(Az megvan, hogy neki van a GP történetében a legtöbb második helye úgy, sohasem nyert?).Talán szárazon lehetett volna kicsit több izgalom, nem tudom de így most az biztos hogy az első háromban nem nagyon volt kérdőjel a pozíciókat illetően…Zarco 2. helye ennyire egyértelmű lett volna?
Cowboykarcsi90
Jughead
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
A nap hőse Josh Berry.
több mint 2 éve
Újabb őrült véghajrára van kilátás a NASCAR-ban a richmondi short tracken.
több mint 2 éve
"Why is there a red flag?" pic.twitter.com/pyJXgbzwZS
— Mathis Perreault (@MathisPerreau13) April 2, 2023
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Talán szárazon lehetett volna kicsit több izgalom, nem tudom de így most az biztos hogy az első háromban nem nagyon volt kérdőjel a pozíciókat illetően…Zarco 2. helye ennyire egyértelmű lett volna?
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
engem azért elkeserít, bár kb fixen biztos voltam benne, hogy a legalsó ív kivételével mind szar, so valaki eldobja, caution és nem hozza be Pato a Victory lane-reKözbn Pato O'Ward nagyon durván tolja az Indycarban a Texas Motor Speedwayen. a verseny egy pontján a második is körhátrányban volt márMeg sem lep hogy nem ő nyert.
zacknorb
Palou P3, hamar megvan az idei első dobogó!
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Közbn Pato O'Ward nagyon durván tolja az Indycarban a Texas Motor Speedwayen. a verseny egy pontján a második is körhátrányban volt márMeg sem lep hogy nem ő nyert.
zacknorb
Palou P3, hamar megvan az idei első dobogó!
több mint 2 éve
én sem voltam elájulva a GP-től
több mint 2 éve
Mondjuk tavaly a -90 pontot Quartával szemben nagyrészt ennek köszönheti. Onnantól viszont stabil volt. Lehet hogy kell neki idő amíg belerázódik a szezonokban. Legalább így egy darabig érdekes lesz ez az év.Amúgy ez is kurva érdekes, mert a két kisebb géposztályban abszolút az ellenkezője volt rá jellemző. Mondhatni pont, hogy ez volt az egyik legnagyobb erőssége. Ha nem is volt az adott versenyen a leggyorsabb, a legagresszívabb, azt lehetett tudni, hogy de legalább behozza a gépet egybe. A moto2es bajnoki évében, ha jól emlékszem konkrétan minden versenyt befejezett.Bagnaia eldobtaSzokott olyat csinálni 😊
zacknorb
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Aztán felkerült a királykategóriában és azóta ütötte fel ez nála a fejét. Az ujonc szezonjában talán a legtöbbet bukó motoros is volt, vagy valami ilyesmi.
Érdekes anyag lenne Ő is egy sport pszichológusnak az biztos.
Cowboykarcsi90