NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
159
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 566
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Moto3 és Moto2 is Jó szoros volt, és utóbbiban nyert Acosta 😊 ❤️
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Én nem értem bazmeg, az összes szerencsétlent ki tudom választani kedvencnek. Creednek ezen a hétvégén egy potenciális Top5 helye szállt el mások hülyesége miatt az utolsó körökben. Ha egyszer elkezdi a karma visszaadni Sheldonnak, amit elvett tőle a tavalyi szezon kezdete óta, akkor tíz versenyből nyolcat fog megnyerni. Kurvára ideje lenne már ha megfordulna a szerencséje!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Bagnaia csak azért nem lesz olyan simán vb, mint Verstappen, mert ő jópárszor el fogja dobni a Ducatit.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Dögunalom volt, Rins elkúrta mindenki versenyét. Unom már most Pecco sok győzelmét.
több mint 2 éve
IndyCar vezetősége megpróbált leérni FIA-i mélységekbe:Annyi ember dolgozik ott is, hogy a faszba tudnak elfelejteni szólni?!
www.gpblog.com/en/news/196618/crashes-veekay-and-ilott-indycar-moves-kerb-and-tells-no-one.html
Heisman nádor
több mint 2 éve
IndyCar vezetősége megpróbált leérni FIA-i mélységekbe:www.gpblog.com/en/news/196618/crashes-veekay-and-ilott-indycar-moves-kerb-and-tells-no-one.html
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A tavalyi austini verseny után különösen vicces.Szóval rövid oválokon vannak esőgumik a NASCAR-ban, erre leesik két csepp eső és félbe is szakítják a versenyt. WTF.Tudnám mitöl fosnak ennyire 😕
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Na ott a pole. Jó lenne Peccotol megint egy tökéletes hetvege, ha már múltkor hülye volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Szóval rövid oválokon vannak esőgumik a NASCAR-ban, erre leesik két csepp eső és félbe is szakítják a versenyt. WTF.Tudnám mitöl fosnak ennyire 😕
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Szóval rövid oválokon vannak esőgumik a NASCAR-ban, erre leesik két csepp eső és félbe is szakítják a versenyt. WTF.Ja merthogy nem azért van, hogy esőben menjenek, hanem hogy eső után a vizes pályán hamarabb újra tudják indítani a versenyt. A mai verseny 50.3%-a ment le sárga zászló alatt, konkrétan 20 percet versenyeztek érdemben. Közben minden versenyző azt mondja hogy simán lehetett volna folytatni esőben is, mert bőven jók a gumik. Hát majd kialakul, remélem a versenyzői visszajelzések alapján majd engedni fogják idővel.
Mikey
több mint 2 éve
Szóval rövid oválokon vannak esőgumik a NASCAR-ban, erre leesik két csepp eső és félbe is szakítják a versenyt. WTF.
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
a Wikipedia szerint Bastianinit Pirro, Pol Espargarot Folger, Marc Marquezt pedig Bradl fogja helyettesíteni hétvégén
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Oliveira ott lehet Austinban a pályán
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A mai egy fekete napHatalmas tragédia mindkettejük elvesztése és mégis.mennyire más az érzés. 😕
Elhunyt Cserkúti József "Öcsi". Valamint egy teszt során történt balesetben elhunyt a Hyundai gyári WRC pilótája, az ír Craig Breen.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
A mai egy fekete napÖcsi meg az M3-as bömös... jó száguldozást az égi pályákon!
Elhunyt Cserkúti József "Öcsi". Valamint egy teszt során történt balesetben elhunyt a Hyundai gyári WRC pilótája, az ír Craig Breen.
zacknorb
több mint 2 éve
A mai egy fekete napElhunyt Cserkúti József "Öcsi". Valamint egy teszt során történt balesetben elhunyt a Hyundai gyári WRC pilótája, az ír Craig Breen.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nagy örömömre Zane Smith helyettesíti most hétvégén Ware-t az #51-es RWR Fordban. Érdekes lesz látni, mit tud kihozni a gyengécske RWR autóból, persze az elsődleges az extra tapasztalatszerzés lesz számára.
több mint 2 éve
Elliott visszatér a hétvégén Martinsville-ben, érdekes hogy egyből a leginkább megterhelő pályán, és nem utána Talladegában, ami kevésbé venné igénybe a gyógyult lábát.
több mint 2 éve
p1race.hu/2023/04/11/hivatalos-marc-marquez-hianyozni-fog-a-rajtracsrol-austinban/Jah és Bastianini is. Úgyhogy hétvégén biztos, hogy új győztest avatunk a COTA-n.
2 jó pályáját hagyja ki😕
NB2
*Hopp, Rinsről megfeledkeztem. Mondjuk elég nagyot szolna, ha most ezzel a Hondával valahogy nyerne 😀.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
p1race.hu/2023/04/11/hivatalos-marc-marquez-hianyozni-fog-a-rajtracsrol-austinban/2 jó pályáját hagyja ki😕
több mint 2 éve
Cody Ware-t felfüggesztette a NASCAR, miután őrizetbe vették, mert súlyos sérüléseket okozott egy nőnek, akit megfojtogatott. Ez elég durva.Hát ezért nem indult hétvégén.
több mint 2 éve
Nagyon leegyszerűsítve ennyi, régebbi sorozat, és közelebb áll a szériaautókhoz, emiatt jobban tudnak azonosulni vele.Mert szerintem a tradicionális “amerikai” autóversenyzéshez közelebb áll a NASCAR mint az Indy.Rosszul fogalmaztam. 😊Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e tőled. Azonkívül hogy négy kerék és egy kormány van mindkét sorozatban, gyakorlatilag mindenben különböznek.Köszi.Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.
Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
Őszentsége Sobri Jóska
Az hogy a Cup Series menői indulnak-e a két kisebb sorozat versenyein, igazából három dolgon múlik. Van-e szponzoráció, az adott versenyző szeret-e ezekben a sorozatokban is versenyezni, illetve hogy van-e szüksége az extra időre amit pályán tölt. Ez utóbbi persze inkább a fiatalok esetében szokott előfordulni.
Mikey
Mi az IndyCar és a NASCAR között az érdemi különbség?
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Népszerűség és fogyaszthatóság szempontjából miért veri a NASCAR az USA-ban az Indyt?
Oválokon is mennek körbe-körbe, sok az épített, utcai pálya, gyorsabbak is, mi az a különbség, ami miatt nézettebb a NASCAR?
Őszentsége Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Mert szerintem a tradicionális “amerikai” autóversenyzéshez közelebb áll a NASCAR mint az Indy.Rosszul fogalmaztam. 😊Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e tőled. Azonkívül hogy négy kerék és egy kormány van mindkét sorozatban, gyakorlatilag mindenben különböznek.Köszi.Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.
Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
Őszentsége Sobri Jóska
Az hogy a Cup Series menői indulnak-e a két kisebb sorozat versenyein, igazából három dolgon múlik. Van-e szponzoráció, az adott versenyző szeret-e ezekben a sorozatokban is versenyezni, illetve hogy van-e szüksége az extra időre amit pályán tölt. Ez utóbbi persze inkább a fiatalok esetében szokott előfordulni.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Népszerűség és fogyaszthatóság szempontjából miért veri a NASCAR az USA-ban az Indyt?
Oválokon is mennek körbe-körbe, sok az épített, utcai pálya, gyorsabbak is, mi az a különbség, ami miatt nézettebb a NASCAR?
Őszentsége Sobri Jóska
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Rosszul fogalmaztam. 😊Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e tőled. Azonkívül hogy négy kerék és egy kormány van mindkét sorozatban, gyakorlatilag mindenben különböznek.Köszi.Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
több mint 2 éve
Ez egy nagyon, nagyon élvezetes káosz volt Bristolban!Természetesen Gragsonnek megint nem jött össze egy jó helyezés, meg sem lepődöm. Számítottam rá, hogy az amúgy garbage
iktriad
Szerkesztette: Mikey