NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Moto3 és Moto2 is Jó szoros volt, és utóbbiban nyert Acosta 😊 ❤️

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én nem értem bazmeg, az összes szerencsétlent ki tudom választani kedvencnek. Creednek ezen a hétvégén egy potenciális Top5 helye szállt el mások hülyesége miatt az utolsó körökben. Ha egyszer elkezdi a karma visszaadni Sheldonnak, amit elvett tőle a tavalyi szezon kezdete óta, akkor tíz versenyből nyolcat fog megnyerni. Kurvára ideje lenne már ha megfordulna a szerencséje!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Bagnaia csak azért nem lesz olyan simán vb, mint Verstappen, mert ő jópárszor el fogja dobni a Ducatit.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Dögunalom volt, Rins elkúrta mindenki versenyét. Unom már most Pecco sok győzelmét.
több mint 2 éve
IndyCar vezetősége megpróbált leérni FIA-i mélységekbe:
 www.gpblog.com/en/news/196618/crashes-veekay-and-ilott-indycar-moves-kerb-and-tells-no-one.html
Heisman nádor
Annyi ember dolgozik ott is, hogy a faszba tudnak elfelejteni szólni?!

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
IndyCar vezetősége megpróbált leérni FIA-i mélységekbe:
 www.gpblog.com/en/news/196618/crashes-veekay-and-ilott-indycar-moves-kerb-and-tells-no-one.html

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szóval rövid oválokon vannak esőgumik a NASCAR-ban, erre leesik két csepp eső és félbe is szakítják a versenyt. WTF.
Mikey
Tudnám mitöl fosnak ennyire 😕
🤘 gaben 🤘
A tavalyi austini verseny után különösen vicces.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Na ott a pole. Jó lenne Peccotol megint egy tökéletes hetvege, ha már múltkor hülye volt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 822 — Deion Sanders for president!
Szóval rövid oválokon vannak esőgumik a NASCAR-ban, erre leesik két csepp eső és félbe is szakítják a versenyt. WTF.
Mikey
Tudnám mitöl fosnak ennyire 😕

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Mikey
Ja merthogy nem azért van, hogy esőben menjenek, hanem hogy eső után a vizes pályán hamarabb újra tudják indítani a versenyt. A mai verseny 50.3%-a ment le sárga zászló alatt, konkrétan 20 percet versenyeztek érdemben. Közben minden versenyző azt mondja hogy simán lehetett volna folytatni esőben is, mert bőven jók a gumik. Hát majd kialakul, remélem a versenyzői visszajelzések alapján majd engedni fogják idővel.

több mint 2 éve

Szerkesztette: Mikey

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
a Wikipedia szerint Bastianinit Pirro, Pol Espargarot Folger, Marc Marquezt pedig Bradl fogja helyettesíteni hétvégén

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Oliveira ott lehet Austinban a pályán

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 822 — Deion Sanders for president!
A mai egy fekete nap
Elhunyt Cserkúti József "Öcsi". Valamint egy teszt során történt balesetben elhunyt a Hyundai gyári WRC pilótája, az ír Craig Breen.
zacknorb
Hatalmas tragédia mindkettejük elvesztése és mégis.mennyire más az érzés. 😕

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
A mai egy fekete nap
Elhunyt Cserkúti József "Öcsi". Valamint egy teszt során történt balesetben elhunyt a Hyundai gyári WRC pilótája, az ír Craig Breen.
zacknorb
Öcsi meg az M3-as bömös... jó száguldozást az égi pályákon!
több mint 2 éve
A mai egy fekete nap

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nagy örömömre Zane Smith helyettesíti most hétvégén Ware-t az #51-es RWR Fordban. Érdekes lesz látni, mit tud kihozni a gyengécske RWR autóból, persze az elsődleges az extra tapasztalatszerzés lesz számára.

több mint 2 éve
Elliott visszatér a hétvégén Martinsville-ben, érdekes hogy egyből a leginkább megterhelő pályán, és nem utána Talladegában, ami kevésbé venné igénybe a gyógyult lábát.

több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
 p1race.hu/2023/04/11/hivatalos-marc-marquez-hianyozni-fog-a-rajtracsrol-austinban/
2 jó pályáját hagyja ki😕
NB2
Jah és Bastianini is. Úgyhogy hétvégén biztos, hogy új győztest avatunk a COTA-n.

*Hopp, Rinsről megfeledkeztem. Mondjuk elég nagyot szolna, ha most ezzel a Hondával valahogy nyerne 😀.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 p1race.hu/2023/04/11/hivatalos-marc-marquez-hianyozni-fog-a-rajtracsrol-austinban/
2 jó pályáját hagyja ki😕
több mint 2 éve
Cody Ware-t felfüggesztette a NASCAR, miután őrizetbe vették, mert súlyos sérüléseket okozott egy nőnek, akit megfojtogatott. Ez elég durva.

Hát ezért nem indult hétvégén.

több mint 2 éve
Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?
Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
Őszentsége Sobri Jóska
A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.

Az hogy a Cup Series menői indulnak-e a két kisebb sorozat versenyein, igazából három dolgon múlik. Van-e szponzoráció, az adott versenyző szeret-e ezekben a sorozatokban is versenyezni, illetve hogy van-e szüksége az extra időre amit pályán tölt. Ez utóbbi persze inkább a fiatalok esetében szokott előfordulni.
Mikey
Köszi.
Mi az IndyCar és a NASCAR között az érdemi különbség?
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e tőled. Azonkívül hogy négy kerék és egy kormány van mindkét sorozatban, gyakorlatilag mindenben különböznek.
Mikey
Rosszul fogalmaztam. 😊
Népszerűség és fogyaszthatóság szempontjából miért veri a NASCAR az USA-ban az Indyt?
Oválokon is mennek körbe-körbe, sok az épített, utcai pálya, gyorsabbak is, mi az a különbség, ami miatt nézettebb a NASCAR?
Őszentsége Sobri Jóska
Mert szerintem a tradicionális “amerikai” autóversenyzéshez közelebb áll a NASCAR mint az Indy.
Cowboykarcsi90
Nagyon leegyszerűsítve ennyi, régebbi sorozat, és közelebb áll a szériaautókhoz, emiatt jobban tudnak azonosulni vele.

több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Ezen a bristoli NASCAR Truck Series versenyen miért van ennyire nagyon kevés néző?
Illetve az min múlik, hogy van olyan versenyző (Logano), aki itt is indul és a "nagyok" között is.
Őszentsége Sobri Jóska
A Truck Series versenyeken mindig kevesen vannak, azért itt is a 80%-ot a nagyok érdeklik. Meg esős időjárás van, ilyenkor sokan maradnak alapból is otthon, ráadásul most húsvét is van, ami miatt még kevesebben indulnak neki a bizonytalannak. De pl. tévében még mindig veri az IndyCar és az F1 nézettségét is.

Az hogy a Cup Series menői indulnak-e a két kisebb sorozat versenyein, igazából három dolgon múlik. Van-e szponzoráció, az adott versenyző szeret-e ezekben a sorozatokban is versenyezni, illetve hogy van-e szüksége az extra időre amit pályán tölt. Ez utóbbi persze inkább a fiatalok esetében szokott előfordulni.
Mikey
Köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e tőled. Azonkívül hogy négy kerék és egy kormány van mindkét sorozatban, gyakorlatilag mindenben különböznek.
Mikey
Rosszul fogalmaztam. 😊
Népszerűség és fogyaszthatóság szempontjából miért veri a NASCAR az USA-ban az Indyt?
Oválokon is mennek körbe-körbe, sok az épített, utcai pálya, gyorsabbak is, mi az a különbség, ami miatt nézettebb a NASCAR?
Őszentsége Sobri Jóska
Mert szerintem a tradicionális “amerikai” autóversenyzéshez közelebb áll a NASCAR mint az Indy.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska

Mikey
Köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Rosszul fogalmaztam. 😊

több mint 2 éve
Ez egy nagyon, nagyon élvezetes káosz volt Bristolban!
iktriad
Természetesen Gragsonnek megint nem jött össze egy jó helyezés, meg sem lepődöm. Számítottam rá, hogy az amúgy garbage Petty GMS-nél Legacy MC-nél nehéz újonc éve lesz, de az első nyolc verseny minden létező pesszimista várakozásomat is jelentősen alulmúlta. Valami szar mindig történik vele. Azok közül akik minden versenyen indultak, csak Haleyt (a pontlevonás miatt) és Ty Dillont előzi, nagyon tré ez eddig.

Szerkesztette: Mikey