Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Pont a WRC jutott eszembe a Cup verseny után. Nem autóverseny ez már csak show.Nálam minden olyan, ahol nem az önhibádból esel ki, hanem egy vagy két másik hülye miatt, az már lutri.Akkor igazából a ralin kívül minden lutri.
A vak szerencsén múlik, hogy épp jókor vagy jó helyen, megúszod a crasheket és az utolsó 10 kőrben ott vagy az elején.
NB2
Jughead
Vicces ahogy sokszor töketlenkednek. Az Xfinity végén konkrétan hangosan röhögtem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Hát az hogy ki lesz a bajnok, az teljesen lutri.Nálam minden olyan, ahol nem az önhibádból esel ki, hanem egy vagy két másik hülye miatt, az már lutri.Ez egy versenyt nézve igaz lehet, de mint a pókerben is, a végén valahogy mindig a legjobbak vannak ott. Ezért nem szerencsejáték, nem a vakszerencsén múlik, hogy ki jut PO-ba, ki lesz a bajnok.
A vak szerencsén múlik, hogy épp jókor vagy jó helyen, megúszod a crasheket és az utolsó 10 kőrben ott vagy az elején.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 2 éve
Nálam minden olyan, ahol nem az önhibádból esel ki, hanem egy vagy két másik hülye miatt, az már lutri.Akkor igazából a ralin kívül minden lutri.
NB2
több mint 2 éve
Nálam minden olyan, ahol nem az önhibádból esel ki, hanem egy vagy két másik hülye miatt, az már lutri.Ez egy versenyt nézve igaz lehet, de mint a pókerben is, a végén valahogy mindig a legjobbak vannak ott. Ezért nem szerencsejáték, nem a vakszerencsén múlik, hogy ki jut PO-ba, ki lesz a bajnok.
NB2
több mint 2 éve
Nálam minden olyan, ahol nem az önhibádból esel ki, hanem egy vagy két másik hülye miatt, az már lutri.A vak szerencsén múlik, hogy épp jókor vagy jó helyen, megúszod a crasheket és az utolsó 10 kőrben ott vagy az elején.
több mint 2 éve
Egyébként a tegnapi szerintem messze volt a lutritól hiába super speedway.
több mint 2 éve
Ha valaki szereti a lutrifaktort egy autóversenyben az tényleg imádhatja a Nascart 😊Nekem tetszik, hogy bármelyik versenyt kb. bárki megnyerheti, én inkább azt furcsállom, ha valakinek az jön be, hogy tíz versenyből nyolcat toronymagasan ugyanaz a versenyző nyer, mint F1-ben volt rengeteg éven át.
NB2
Pont a lutrifaktor az, ami miatt végig izgalmas a körözés, nincs az, hogy 20 kör, és nagyjából lefutott a verseny. Kvázi bárki megnyerheti még a kétharmada után is. Pl. az előző versenyt, a Daytona500-t úgy nyerték meg, hogy kb. 10 körrel a vége előtt a teljes élboly elszállt/átrendeződött egy balesetben, a mostanit meg egy olyan versenyző, aki nem standard top10-es arc. De az alapszakasz végén, a PO-ba azért nagyrészt a favoritok jutnak be, és a végső győztes is a szezont végig dominálók közül kerül ki.
több mint 2 éve
Ha valaki szereti a lutrifaktort egy autóversenyben az tényleg imádhatja a Nascart 😊Csak a hat superspeedway verseny lutri teljesen. Daytona, Atlanta, Talladega.
NB2
több mint 2 éve
Ha valaki szereti a lutrifaktort egy autóversenyben az tényleg imádhatja a Nascart 😊
több mint 2 éve
Kiváncsi leszek. 😊Hat megvolt életem második NASCAR futama is, és hat aztakva…. 😀 ez nagyon király volt. Amikor 2 hete eldöntöttem, h idén követni fogom a nascart nem gondoltam, h 2 futam alatt ennyire berant.Na akkor mostantól teljesen más versenyekre számíts.
Nyilván a szabályokat, csapatokat, versenyzőket meg tanulnom kell, de nagyon bejön eddig. Alig várom a vasárnapot!
rob3r7o
Mikey
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Atyaég, nem tudom láttam ennél a harmadik szakasznál végig, és a finishnél jobb záróetapot eddig Nascarban!
több mint 2 éve
Hat megvolt életem második NASCAR futama is, és hat aztakva…. 😀 ez nagyon király volt. Amikor 2 hete eldöntöttem, h idén követni fogom a nascart nem gondoltam, h 2 futam alatt ennyire berant.Na akkor mostantól teljesen más versenyekre számíts.
Nyilván a szabályokat, csapatokat, versenyzőket meg tanulnom kell, de nagyon bejön eddig. Alig várom a vasárnapot!
rob3r7o
több mint 2 éve
beszarszOh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 2 éve
Hat megvolt életem második NASCAR futama is, és hat aztakva…. 😀 ez nagyon király volt. Amikor 2 hete eldöntöttem, h idén követni fogom a nascart nem gondoltam, h 2 futam alatt ennyire berant. Nyilván a szabályokat, csapatokat, versenyzőket meg tanulnom kell, de nagyon bejön eddig. Alig várom a vasárnapot!
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Amikor 0,007-el maradsz le az 1.-től és ez "csak" a 3. helyre elég...3-WIDE AT THE LINE! WHAT A FINISH. Repost to congratulate Daniel Suárez on his Atlanta Motor Speedway WIN! pic.twitter.com/RdewRqJiwg
— FOX: NASCAR (@NASCARONFOX) February 26, 2024
több mint 2 éve
Ez a Verdák IRL hármas célfotó voltDe örülök Suareznek.
zacknorb
több mint 2 éve
Ez a Verdák IRL hármas célfotó volt
több mint 2 éve
Az erős befutó volt. 😀
több mint 2 éve
Marha jó ez az új Atlanta, bár én az előzőt is szerettem eléggé
több mint 2 éve
Hát, a Cuposok eléggé bekezdtek
több mint 2 éve
Igen ezzel most találkoztam én is…A Race 2 kimaradt csak az eredményt láttam de Lowes egy utolsó körös manőverrel nyomta le Bautistat. Rozoga alatt megfőtt a bömbi. Rea elesett.pedig talán a legjobb futam volt a hétvégén.
Cowboykarcsi90
jól indult az év, pedig szkeptikus voltam.
törölt kristof
Sebestyén Peti “…hát ezt hogy csinálta!?” őszinte rácsodálkozása zseniális 😀
De amúgy tényleg elképesztő, szerintem én még nem láttam itt senkit így előzni, kívülről körbe motorozva a másikat. Az is lehet hogy ABnél volt valami technikai gixxer? Nem mondott semmit a verseny után?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Vagy nézzünk mondjuk 2-3 szezontNekem inkább az visszás, h dawyd Bulega egyszeri eredményéből von le általános következtetést az SBK színvonalára.Oké. Térjünk vissza rá szezon felezőnél.
Egy olyan év első versenyéből, amikor a nagymenők márkát és csapatot váltottak és mindenki kb még tesztüzemmódban van, Bulega meg amúgy egy jó motoron meg és előtte Supersportozott, vagyis jó mélyen volt. Lehet h ő 24-25 évesen érik majd be.
Willie Parker
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
4 330
Nekem inkább az visszás, h dawyd Bulega egyszeri eredményéből von le általános következtetést az SBK színvonalára.Oké. Térjünk vissza rá szezon felezőnél.
Egy olyan év első versenyéből, amikor a nagymenők márkát és csapatot váltottak és mindenki kb még tesztüzemmódban van, Bulega meg amúgy egy jó motoron meg és előtte Supersportozott, vagyis jó mélyen volt. Lehet h ő 24-25 évesen érik majd be.
Willie Parker