Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 164 — Illegális gyakorló
Pont ezt akartam mondani, lassan több a reklám, mint az érdemi közvetítés...

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 113
Undorítóan sokat foglal a képből ez a bánat új kiírás. Ez már majdnem NASCAR szint.
Cubehor
Itt legalább nincs öt körönként három körre elég reklám.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 29 761 — nabege2@yahoo.com
Bottas: mintha tavaly lenne... elkúrt rajt, majd beragad valaki mögé
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 948
Bottas hozza a szokásos formáját a forgalomban. 😂😂
több mint 4 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 010 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
De azért pattognak rendesen a kocsik mint kecskeszar a palánkon

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 948
Milxen gomb van Max kocsiján hogy hirtelen 3mp/el gyorsabb?
vpi
Most ő volt az új gumikon, de ezzel az elfékezéssel dobta is ezt az előnyt.
több mint 4 éve
Autóverseny van kéremszépen. Tetszik eddig ez a szezon.
Hanni
???
Tavaly a ferka helyett merci volt, de a többiek már megint sehol, szóval eddig uaz mint tavaly. Izgalmas verseny kéne, hát az eddig nincs meg.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 802 — Poloska confirmed
Autóverseny van kéremszépen. Tetszik eddig ez a szezon.
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 753 — Patriot
Milxen gomb van Max kocsiján hogy hirtelen 3mp/el gyorsabb?

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 220 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Törtènt valami rajtnál?
Bealudtam 🤣
steelwolf
Akkor te vagy Bottas.
csipkelli
Jaja 😁
Látom visszaesett!
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 753 — Patriot
kínai srác (Zhou) nevét biztos így kell mondani, ahogy Wéber mondja???
NB2
Csó

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Törtènt valami rajtnál?
Bealudtam 🤣
steelwolf
Akkor te vagy Bottas.
több mint 4 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 720 — Tyrone Creek
Undorítóan sokat foglal a képből ez a bánat új kiírás. Ez már majdnem NASCAR szint.
Cubehor
hé, a miénk felül fut és sokkal szebb!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 220 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Törtènt valami rajtnál?
Bealudtam 🤣
több mint 4 éve
kínai srác (Zhou) nevét biztos így kell mondani, ahogy Wéber mondja???
több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 330
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 948
Na Merci futamra megtalálta a tempót úgy néz ki.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 619 — …not me…Im in my prime!
MM-et nagyon nem szeretik az istenek😕
esőben tudott volna villantani, erre...
kezd sok lenni a perec, azért ennek előbb utóbb végzetes következményei lesznek
NB2
Szegény fel se épült de már nyomni akarja.
Inkább várna még egy évet és akkor 1000%-os lenne mint így 70-80%osan versenyezgetni. Persze megértem, versenyvágy. De még előtte is ottvan az élet.
Coolearie
Többször is azt nyilatkozta év elején a szezon előtt, hogy 100%-os fizikai állapotban van. A válla nem hátráltatja már. Elvileg a szeme is rendben.

Nem hiszem hogy ez az esés most akármilyen összefüggésben lenne az előző sérüléseivel.

Sokkal inkább az idén forradalmian új géppel a Hondánál, meg azzal, hogy a Michelin megváltoztatta az ideszánt gumikeveréket ahhoz képest amivel még a preseason teszten amúgy kimondottan jól működtek itt a Hondák.

Látványosan világtalan volt az összes Hondás egész hétvégén, a két repsolostól is azt lehetett látni, hogy folyamatosan a határon kell menniük, hogy csak egyáltalán esélyük legyen mondjuk a legjobb ötbe bekerülni. Ebbe benne van az ilyen hiba. Marquez meg amúgy is egy ilyen versenyző, mindig a határon megy. Így érte el a sikereit is, ennek ez az árny oldala de ez nála a package része, ez van. Ő sohasem fog 43 évesen motorozni, legalábbis nem tudom elképzelni. Ha azt fogja érezni, hogy már nem tud folyamatosan a határon menni egyszerűen visszavonul. Szerintem.

Nálam amúgy a hétvége motorosa Quartararo, megint egy olyan versenyen hozta kb. a maximumot ami papíron nagyon nem neki kedvezett. Akár bajnok lesz idén is akár nem, remélem szépen lassan lekopik majd az a megítélés róla is, hogy csak egyszeri “szerencsés” világbajnok.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
NB2
Szegény fel se épült de már nyomni akarja.
Inkább várna még egy évet és akkor 1000%-os lenne mint így 70-80%osan versenyezgetni. Persze megértem, versenyvágy. De még előtte is ottvan az élet.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 959 — Vikings fan
alfa a legjobb kocsi idén, ha bottas 6. tud lenni vele xD
eaglesmcnabb
Tényleg még mindig a hamiltonutáloknak Bottast kell szidni egy ilyen időmérő után is?!
braxa88
Ja aztán ha nem küzd Hami a bajnoki címért akkor is belekötnek hogy bezzeg most nem megy neki. Az egyszerre Max és Ferrari “drukkerek” (értsd bandwagonos idióták) nem is tudják mit csináljanak.
Heisman
Könnyű megkülönböztetni a Merci szurkolókat a többiektől.
0 humorérzék. Frusztráció. Bandwagonozásnál beláthatnák, hogy valszeg régebb óta vannak itt szurkolok akik Ferrarinak / Mclarennek / Red Bullnak szurkolnak, minthogy beszállt az F1-be mint a Merci mint csapat, de hát nyilván több bandwagoner van ezeken a csapatokon mint az elmúlt 7 évben szarrá nyert Mercin. 🤷‍♂️🤔😂
Toca
Azért vicces hogy kiemeltem egy tavaly megjelent bandwagon alfajt, akik Ferrari drukkerek évek óta, aztán nyerjen Max aki többször kibaszott a Ferkával is.
Amúgy nem sikerült Merci drukker találni, én leszarom melyik csapatba ül Hamilton, mehetne akár Haasba is. Nem hozott lázba egy Bottas vagy Rosberg győzelem se. Valszeg mint a legtöbb Pecc drukker 2007-ben felugrottam egy vonatra és azóta nem volt ideje leszállni 😀
Heisman
Én meg már gp2-ben neki szurkoltam, szóval már azelőtt a wagonon voltam, hogy az elindult volna 😀
peach
GP2-Ben én is szurkoltam neki és a McLarenes éveiben is bírtam.
Aztán kicsit felrementek nála a dolgok fejben. Nyilván a kurvaunalmas Merci szezonok se tettek hozzá semmit.
Amúgy meg az nem bandwagon hogy bárki nyerjen csak Hami ne. Szimplán valami ok miatt döntés.
Ferrarisok Schumi rekordjanak megdöntését nem akarták, a Hami haterek már unják a dominanciát meg nem bírják a fejét. A semlegesek meg már várták, hogy végre verseny legyen és kicsit változzanak a pólusok.
Ugye ezeknek a változtatásoknak már 2 éve érvénybe kellett volna lépniük, Merci és Hami kapott +2 évet, hogy elvezhessék az 8-10 éve megszerzett előnyt.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Az IndyCar texasi versenyének kvalifikációján Jimmie Johnson, aki első ovál versenyén indul a sorozatban, 27-ből a 18. helyet szerezte meg. Nem is rossz. A pole egyébként a mclarenes Felix Rosenqvisté lett a szezonnyitón nyertes Scott McLaughlin előtt.

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 164 — Illegális gyakorló
eaglesmcnabb
Tényleg még mindig a hamiltonutáloknak Bottast kell szidni egy ilyen időmérő után is?!
braxa88
Ja aztán ha nem küzd Hami a bajnoki címért akkor is belekötnek hogy bezzeg most nem megy neki. Az egyszerre Max és Ferrari “drukkerek” (értsd bandwagonos idióták) nem is tudják mit csináljanak.
Heisman
0 humorérzék. Frusztráció. Bandwagonozásnál beláthatnák, hogy valszeg régebb óta vannak itt szurkolok akik Ferrarinak / Mclarennek / Red Bullnak szurkolnak, minthogy beszállt az F1-be mint a Merci mint csapat, de hát nyilván több bandwagoner van ezeken a csapatokon mint az elmúlt 7 évben szarrá nyert Mercin. 🤷‍♂️🤔😂
Toca
Montoya fan voltam, ő kiszállt, így új kedvenc kellett, Hamilton rookie éve első edzésétől vagyok a bandwagoner
braxa88
Sehol nem vagy sajnos. A 2000-es évek legelején a Szigeten odajött hozzám egy nem egészen józan srác, a vállamra tette a kezét és tudományos komolysággal annyit mondott: "Négereket a forma 1-be!", majd tovább állt. Na ez volt a korai bandwagon 😀

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 16 105 — a new hope (again)
eaglesmcnabb
braxa88
Heisman
Toca
Azért vicces hogy kiemeltem egy tavaly megjelent bandwagon alfajt, akik Ferrari drukkerek évek óta, aztán nyerjen Max aki többször kibaszott a Ferkával is.
Amúgy nem sikerült Merci drukker találni, én leszarom melyik csapatba ül Hamilton, mehetne akár Haasba is. Nem hozott lázba egy Bottas vagy Rosberg győzelem se. Valszeg mint a legtöbb Pecc drukker 2007-ben felugrottam egy vonatra és azóta nem volt ideje leszállni 😀
Heisman
Én meg már gp2-ben neki szurkoltam, szóval már azelőtt a wagonon voltam, hogy az elindult volna 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
eaglesmcnabb
braxa88
Heisman
Toca
Montoya fan voltam, ő kiszállt, így új kedvenc kellett, Hamilton rookie éve első edzésétől vagyok a bandwagoner
braxa88
Szégyelld magad!