Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért az kemény, hogy ezt 3-an egy kis összeéréssel abszolválták.
több mint 4 éve
Nem is kell. Nem is vártam 😊Szerintem nem érdekel mit gondolsz szóval nincs ezzel gond 😊Szerintem szegénységi bizonyítvány ilyet kívánni , de hát kinek mi az érték küszöb 😊Én is az vagyok, de azért álmodozni szabad 😀Lehet én vagyok naiv, de az ilyen szerintem elképzelhetetlen az F1-ben. 😀Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
Brotesz
balintbaba
Brotesz
Toca
Brotesz
több mint 4 éve
Klasszik Max defekt a végén, mert nem bírja végig közepes 😀
több mint 4 éve
Bejött az üzletelés Masival
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szerintem nem érdekel mit gondolsz szóval nincs ezzel gond 😊Szerintem szegénységi bizonyítvány ilyet kívánni , de hát kinek mi az érték küszöb 😊Én is az vagyok, de azért álmodozni szabad 😀Lehet én vagyok naiv, de az ilyen szerintem elképzelhetetlen az F1-ben. 😀Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
Brotesz
balintbaba
Brotesz
Toca
több mint 4 éve
Hú, ez viszont szép volt
több mint 4 éve
Lesz crash előzésnél?Ha Hamika utoléri Maxikát és megpróbálja, akkor tuti!
NB2
több mint 4 éve
Jó döntést hozott a FIA evvel a rajtsorrenddel
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Lesz crash előzésnél?
több mint 4 éve
Most ezt Hamilton szurta el, de nagyon.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
DRS-nélkül. Na, akkor lehet virítani a csodamotorral.
több mint 4 éve
Szerintem szegénységi bizonyítvány ilyet kívánni , de hát kinek mi az érték küszöb 😊Én is az vagyok, de azért álmodozni szabad 😀Lehet én vagyok naiv, de az ilyen szerintem elképzelhetetlen az F1-ben. 😀Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
Brotesz
balintbaba
Brotesz
több mint 4 éve
Én is az vagyok, de azért álmodozni szabad 😀Lehet én vagyok naiv, de az ilyen szerintem elképzelhetetlen az F1-ben. 😀Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
Brotesz
balintbaba
több mint 4 éve
Nézd, amellett, hogy szabálytalanul előzött, veszélyesen tért vissza a pályára. Ez nem egy aprócska malőr volt.Ha Hamilton visszaesik 10 helyet, akkor mögé rakták volna vissza Maxikát? Át kell ezt gondolni, ez így marhaság. Boxáthajtás aztán kalap-kabát.Alapból nem volt mért pont. Szóval ugyanonnan kellett volna mindenkit elrajtoltatni.
Szokol
És akkor meg lehetett volna cserélni.
Amúgy ilyenert kb 5-10secet szoktak adni. Perez is annyit kapott valamelyik versenyen amikor szetbaszta Lecrec versenyét.
Toca
több mint 4 éve
Ocon remelem nem a jövőbeli Mercis helyét nézi.
több mint 4 éve
Ha Hamilton visszaesik 10 helyet, akkor mögé rakták volna vissza Maxikát? Át kell ezt gondolni, ez így marhaság. Boxáthajtás aztán kalap-kabát.Alapból nem volt mért pont. Szóval ugyanonnan kellett volna mindenkit elrajtoltatni.
Szokol
És akkor meg lehetett volna cserélni.
Amúgy ilyenert kb 5-10secet szoktak adni. Perez is annyit kapott valamelyik versenyen amikor szetbaszta Lecrec versenyét.
több mint 4 éve
Lehet én vagyok naiv, de az ilyen szerintem elképzelhetetlen az F1-ben. 😀Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
Brotesz
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.Remélem Botlásnak megmondták, hogy a rajtnál csússzon bele maxikába
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Verstappen felrakta a sárgát. Rajtnál ezek kinyomják egymást, lehet ballagni Abu Dhabiba.
több mint 4 éve
Ha Hamilton visszaesik 10 helyet, akkor mögé rakták volna vissza Maxikát? Át kell ezt gondolni, ez így marhaság. Boxáthajtás aztán kalap-kabát.
több mint 4 éve
Szivárvány, feketével kiegészítve.Tehát megkapta a szivárvány zászlót??? Vártam! 😀Cigiztem, mi történt?Maxot kizártak ide rol és jövőről is mert,
Szokol
- illegális előzött
- emiatt két autó összetört
- miután Hami elé ment ugyfekezrtt, hogy Hami neki menjen és kiessenek
Toca
Szokol
több mint 4 éve
Megúszta. Sírok! 😂😂😂Cigiztem, mi történt?Ne cigizz, mert nemcsak egészségtelen, de lemaradsz mindenről.
Szokol
OCO-HAM-MAX a rajtsorrend. ennyivel megúszta az üldözött Max
vpi
több mint 4 éve
Tehát megkapta a szivárvány zászlót??? Vártam! 😀Cigiztem, mi történt?Maxot kizártak ide rol és jövőről is mert,
Szokol
- illegális előzött
Toca
több mint 4 éve
OK, akkor csak lefulladt egy mp-reRáadásul Max a pályán kívülről vetődés után szerintem szándékosan lelassított, hátha Lajos nekimegy, és mindketten kiesnekAzért komoly elméleteket tudtok itt gyártani. Félelmetes!
vpi
Toca
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Cigiztem, mi történt?Maxot kizártak ide rol és jövőről is mert,
Szokol
- illegális előzött