Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
több mint 4 éve
WSBK: Bautista 22’-től megy vissza, vagy jön vissza a gyári Ducatihoz. Ugye az már egy pár nappal ezelőtt kiderült, hogy Redding lép és jövőre már van der Mark csapattársa lesz a BMWnél. Mondjuk ez is érdekes számomra, hogy vajon ez a brit döntése volt, vagy inkább a Ducati nem akarta igénybe venni a szolgáltatásait már a továbbiakban. Az minden esetre szerintem élég fejvakarós képlet, hogy a vörösök hogyan látják jobbnak a bajnoki esélyeiket Bautistával. Aki hiába dominálta szét a 2019es szezon első felét, ha utána talán még inkább történelmi léptékű volt a szétesése a szezon hátra lévő részében. Rea igazából köszönte szépen.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
www.vezess.hu/forma-1/2021/08/24/f1-komoly-bajba-kerulhet-a-merci-fonok/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
B L A N E Y !!! 😊Nagyon komoly meccs volt az első helyért, úgy az egész versenyen a legelejétől.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Közben egyébként a WSBKban is szép csöndben az utóbbi évek legizgalmasabb szezonját futják. Rea és Toprak abszolut fej fej mellett, most épp pl. pontegyenlőséggel vezetik a bajnokságot. De az e hétvégi háromból két versenyt megnyerő Redding sincs még teljesen lőtávon kívül. Razgatlioglu korszakos tehetség lehet, nem is értem anno a Kawa miért engedte el, most be lennének biztosítva a Rea utáni korszakra.
több mint 4 éve
Wow Habsburg Ferdinandék az utolsó 3 percben veszik át a vezetést a kategóriájukban, mert Robert Kubicáék kocsija megáll 23 óra 57 percnél.
több mint 4 éve
Dráma van!
több mint 4 éve
Rinus VeeKay, te nagyon idióta.
több mint 4 éve
Most nézem, hogy nem 3-kor ér véget??? Fura...Tavaly is 4-kor indult mar.
NB2
több mint 4 éve
Most nézem, hogy nem 3-kor ér véget??? Fura...De. UK idő szerint.
NB2
Nálunk 16-kor.
több mint 4 éve
Most nézem, hogy nem 3-kor ér véget??? Fura...
több mint 4 éve
2-300 évvel ezelőtt egy Habsburg Ferdinand nevű ember hadjáratokat vagy országot vezetett. Ma az LMP 2-es kategóriát vezeti éppen Le Mansban a 24 óráson. 😊
több mint 4 éve
A NASCAR vizsgálja a lehetőségét annak, hogy az LA Coliseumban megoldható-e egy Cup Series verseny. Azt tudom, hogy pl. a Bowman Gray Stadiumben tartanak modified versenyeket ezer éve, de az teljesen más és ez így elsőre elég extrémnek hangzik. Másodjára is.Miért?
Egyre erősebbek viszont azok a pletykák, miszerint Gateway is kap jövőre Cup Series versenyt, ami viszont több mint reális, és nagyon örömteli is lenne, mert jó pálya és a st. louisi piac is adott.
Mikey
Megépítik, mennek körbe körbe, lelátók vannak, hely a boxoknak van.
Miért extrém?
több mint 4 éve
A NASCAR vizsgálja a lehetőségét annak, hogy az LA Coliseumban megoldható-e egy Cup Series verseny. Azt tudom, hogy pl. a Bowman Gray Stadiumben tartanak modified versenyeket ezer éve, de az teljesen más és ez így elsőre elég extrémnek hangzik. Másodjára is.Egyre erősebbek viszont azok a pletykák, miszerint Gateway is kap jövőre Cup Series versenyt, ami viszont több mint reális, és nagyon örömteli is lenne, mert jó pálya és a st. louisi piac is adott.
több mint 4 éve
Es tenyleg❤️❤️❤️❤️Ha jól értelmezem, Vinales-Yamaha páros azonnal felbontotta a szerződést az évre.Igen, Vinalesnek ennyi volt a Yamahanál. Valszeg Morbidelli megy oda, Dixon pedig az SRT-be
Coolearie
Most azt hallottam hogy Crutchlow lesz év végéig Vinales helyén, örülhetsz 😉
Heisman
több mint 4 éve
Ha jól értelmezem, Vinales-Yamaha páros azonnal felbontotta a szerződést az évre.Igen, Vinalesnek ennyi volt a Yamahanál. Valszeg Morbidelli megy oda, Dixon pedig az SRT-be
Coolearie
Most azt hallottam hogy Crutchlow lesz év végéig Vinales helyén, örülhetsz 😉
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha jól értelmezem, Vinales-Yamaha páros azonnal felbontotta a szerződést az évre.
több mint 4 éve
Motogp:Egy extra hazai búcsúkör Rossinak.
Sepang törölve, helyette gokart Misano.
Nagyon dühös vagyok, mert a Sepang is egy piszok jó pálya, hosszú, van hely előzésre, kicsiknek legalább 15 helyen lehet előzni, de a nagyoknak is jó, ehelyett kapunk egy élvezhetetlen pályát. Én Misanot annyira rühellem, hogy azt elmondani nem tudom!
NB2
több mint 4 éve
Motogp:Nem voltak pedig rossz versenyek ott sem az utóbbi években, még ha nem is kimondottan a rengeteg előzés miatt, ezt adom. Bár szerintem nem is csak ettől tud egy verseny “jó” lenni.
Sepang törölve, helyette gokart Misano.
Nagyon dühös vagyok, mert a Sepang is egy piszok jó pálya, hosszú, van hely előzésre, kicsiknek legalább 15 helyen lehet előzni, de a nagyoknak is jó, ehelyett kapunk egy élvezhetetlen pályát. Én Misanot annyira rühellem, hogy azt elmondani nem tudom!
NB2
több mint 4 éve
Motogp:Sepang törölve, helyette gokart Misano.
több mint 4 éve
Le Mans 24h van a hétvégén ❤️A Daytona500 és az Indy500 integet messziről 😀
A legjobb motorsport esemény minden évben 😎🤩
(Jelenleg épp időmérő a EuroSporton)
Chargers LT
több mint 4 éve
Le Mans 24h van a hétvégén ❤️A legjobb motorsport esemény minden évben 😎🤩
(Jelenleg épp időmérő a EuroSporton)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/motogp/motogp-valentino-rossi-apuka-lesz-2845199Gratula Dokikám! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nem a torrentezéssel van bajom, hanem az ncore-ral.Egy kérdés, honnan lehet MotoGP futamot letölteni az ncore-on kívül? Előre is köszi...rutracker (de az is torrent)
nagir
NB2
A választ pedig köszönöm!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!