Baseball
Szerkesztette: Löfli

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
All 50 of @TheJudge44's home runs this year.
— MLB (@MLB) August 30, 2022
Enjoy. #AllRise pic.twitter.com/cD2yPwjIEv

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Castro és Marcano is jó volt. 🙂
leesett a raklapról, okosba' vettek belőlemi történt, Puffin lekvárt ettek, dögvész pusztított köztük?Az max San Joséban lenne, nem? 😀
slowmotion
Darksun3
mi történt, Puffin lekvárt ettek, dögvész pusztított köztük?Az max San Joséban lenne, nem? 😀
slowmotion
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
Kershaw, Gonsolin még off, Buehler másfél-két év, Heaney éppen visszatért a kórházból, Anderson és Urias viszi a boltot.
mi történt, Puffin lekvárt ettek, dögvész pusztított köztük?
Váratlan söprés a South Side-on.Hehh, nem.
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Aroldisnak az a szerencséje hogy lejárt a trade időszak mert én biztos úgy vágnám ki hogy a lába se éri a földet.Idei teljesítménye után szerintem amúgy is lapát, mert ennyi pénzért konkrétan botrányos amit nyújt
Prior to tonight’s game, the Yankees placed LHP Aroldis Chapman on the 15-day injured list (retroactive to 8/24) with an infected wound from a recent tattoo.
— New York Yankees (@Yankees) August 27, 2022
Matthew99

🔥Egyrészt grat; másrészt Donnie Baseball tudja, hogy kell széthajtani a dobókat
Complete game No. 4 for @sandyalcantar22! pic.twitter.com/UjwZ6OXpd5
— MLB (@MLB) August 28, 2022
adamfaragoo
Prior to tonight’s game, the Yankees placed LHP Aroldis Chapman on the 15-day injured list (retroactive to 8/24) with an infected wound from a recent tattoo.
— New York Yankees (@Yankees) August 27, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Complete game No. 4 for @sandyalcantar22! pic.twitter.com/UjwZ6OXpd5
— MLB (@MLB) August 28, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
És nem csak az MLB-ben kezd ez egyre gyakoribb lenni, az a legdurvább.The Seattle Mariners and rookie Julio Rodriguez are finalizing a massive long term contract extension. The extension will be $210 M guaranteed over 14 years with the ability to grow to well over $400M.én ezen azt nem értem, hogy oké, látszik rajta, hogy jó lesz, de még egy évet sem húzott le a ligában, és már kapásból hozzávágnak egy ekkora szerződést?
Via Jeff Passan
P@trik
Tatis is két évet végigmelózott (more or less), és csak utána kapta meg a 14/340-et...
slowmotion
The Seattle Mariners and rookie Julio Rodriguez are finalizing a massive long term contract extension. The extension will be $210 M guaranteed over 14 years with the ability to grow to well over $400M.én ezen azt nem értem, hogy oké, látszik rajta, hogy jó lesz, de még egy évet sem húzott le a ligában, és már kapásból hozzávágnak egy ekkora szerződést?
Via Jeff Passan
P@trik
Tatis is két évet végigmelózott (more or less), és csak utána kapta meg a 14/340-et...
Rays és hosszabitás már meglepő. Általában nem fizetünk meg senkit, nincs rá budgetGlasnow hosszabitva. Meglepődtem mert nálunk ez nem szokás 😀 A pletykák azt rebesgetik amúgy, hogy playoffra visszatérhet, az mondjuk nagy boost lenneMeglep hogy csak 1 évet hosszabbítottak vele, vagy ennyire félnek a sérülésektől?
Wester
kapitnono
Lesz ez még így se!
Glasnow hosszabitva. Meglepődtem mert nálunk ez nem szokás 😀 A pletykák azt rebesgetik amúgy, hogy playoffra visszatérhet, az mondjuk nagy boost lenneMeglep hogy csak 1 évet hosszabbítottak vele, vagy ennyire félnek a sérülésektől?
Wester

Lesz ez még így se!
Miami Marlins GM Kim Ng announced that Jesus Aguilar has been designated for assignment. pic.twitter.com/kO2QijaIL4
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 26, 2022
Imádom 😁Where's (Os)waldo? He's everywhere! pic.twitter.com/Hrzqycn5gZ
— MLB (@MLB) August 26, 2022
Matthew99
Mondjuk érdekelne hogy jött hogy RF legyen mikor világ életében az infielden játszott

Via Jeff Passan
Where's (Os)waldo? He's everywhere! pic.twitter.com/Hrzqycn5gZ
— MLB (@MLB) August 26, 2022