Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Hát azt én is, mert amúgy is nagy lejtőn voltunk/vagyunk nem hiányoznak a sérülések isCortes IL, király...Remélem nem kezd indulni a kórház járat.
kapitnono
Matthew99

több mint 3 éve
Cortes IL, király...Remélem nem kezd indulni a kórház járat.
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Sokkal szimpatikusabb a '23-as schedule, a kettővel kevesebb csoporton belüli szériával, és főleg azzal, hogy mindenki játszik mindenkivel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az a labda bizony rommá lett ütve. A cula erősebbet küldött bele, mint Stanton.És ennyi volt az összes pozitív megmozdulásunk a meccsen. Ja meg Newman szezonbeli első HR-je.
122.4 MPH OFF THE BAT 🤯
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 24, 2022
Oneil Cruz just recorded the hardest hit in the Statcast Era (since 2015) 💥👀
(via @Piratespic.twitter.com/5kaYhHXsTv
Matthew99
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/109037/extra-inning-55-bullpen/Értem hogy jó a bullpenünk, de az hogy McClanahan és Kluber a rotációnk azon picit felnevettem. Értem én, hogy az MLB statos oldalán csak őket lehet látni ( ha csak a qualified playereket nézed ), de azért Rasmussen 21-szer és Springs is 17-szer kezdett idén. Ez azért nem marad el annyira az elsőnek emlitett játékosok 24 meccsétől
Bruschi85
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/109037/extra-inning-55-bullpen/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Az a labda bizony rommá lett ütve. A cula erősebbet küldött bele, mint Stanton.122.4 MPH OFF THE BAT 🤯
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 24, 2022
Oneil Cruz just recorded the hardest hit in the Statcast Era (since 2015) 💥👀
(via @Piratespic.twitter.com/5kaYhHXsTv
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Buehler megint találkozott János Tomival, fasza
több mint 3 éve
Az új kedvenc. A srác hozott egy kis életet a csapatba.Remélem Stanton meg amikor visszatér rájuk rúgja az ajtót.

több mint 3 éve
Kezdenek összeállni:
több mint 3 éve
Erre jutottam én is 😊Mindenki Yankees drukker, csak nem ismeri be saját magának sem.Az azért olyan "jó", hogy amikor van egy normális dobó teljesítmény, akkor a csapat többi tagja gondolja úgy, hogy semmit nem tesz hozzá a produkcióhoz.Még egy Yankees drukker 😀
Gergőke
| Bocs, befejeztem 😊 |
Matthew99
Mikey

több mint 3 éve
Mindenki Yankees drukker, csak nem ismeri be saját magának sem.Az azért olyan "jó", hogy amikor van egy normális dobó teljesítmény, akkor a csapat többi tagja gondolja úgy, hogy semmit nem tesz hozzá a produkcióhoz.Még egy Yankees drukker 😀
Gergőke
| Bocs, befejeztem 😊 |
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az azért olyan "jó", hogy amikor van egy normális dobó teljesítmény, akkor a csapat többi tagja gondolja úgy, hogy semmit nem tesz hozzá a produkcióhoz.Még egy Yankees drukker 😀
Gergőke
| Bocs, befejeztem 😊 |

több mint 3 éve
Az azért olyan "jó", hogy amikor van egy normális dobó teljesítmény, akkor a csapat többi tagja gondolja úgy, hogy semmit nem tesz hozzá a produkcióhoz.
több mint 3 éve
Montgomery 99 dobás 9 IP, 1 H, 0 R, 0 BB, 7 Ks és nullához konvergál az ERA mióta a Cardinalsban van. Bezzeg Bader... Rohadj meg Cashman.Pujols meg 693-nál jár.
Hall of Famer Jeff Bagwell finished his career with 449 Home Runs.
— Jim Passon (@PassonJim) August 23, 2022
Hall of Famer Vladimir Guerrero finished his career with 449 Home Runs.
Albert Pujols currently has a Home Run off of 449 different pitchers.
Szerkesztette: Matthew99

több mint 3 éve
Joey Gallo mit dobott/mentett… 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
bunteto.com/media/rovat/hullamvasut-at-bat-podcast-s02-e08www.sport1tv.hu/podcasts/109013/extra-inning-54-csacsi-tatis/
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
😂😂“I’m Ozuna from the Braves” pic.twitter.com/jAp5nkTiJI
— Jomboy Media (@JomboyMedia) August 19, 2022
több mint 3 éve
Értékelhetetlen a csapat teljesítménye.
több mint 3 éve
Kár, hogy JT- nek évente egyszer van csak ilyen meccse. Newman és Reynolds is nagyot ment tegnap. Jó lenne a Reds ellen kozmetikázni kicsit a mérlegünkön.
több mint 3 éve
Kirázott a hideg ettől a Pujols grand slamtől.Hajnalban a Donaldson Grand Slam sem volt rossz 😁
Matthew99
Bár megérdemeltük volna hogy megint kikapjunk...

több mint 3 éve
Kirázott a hideg ettől a Pujols grand slamtől.

több mint 3 éve
Ijj ez ACL-gyanús Senzatelánál. szerencsétlen Rockies 😕Elég rosszul nézett ki.
empty taxi