Baseball
Szerkesztette: Löfli
Nem tudom, hogy hogyan nézzek arra, hogy szoros meccseken veszítünk. Örüljek, hogy tavalyhoz képest minimális a teljesen homály meccs, vagy szomorkodjak, hogy a szoros meccseinket rendre bukjuk.
A másik dolog, hogy én nem szoktam bírózni, de az egy kicsit felb@szott az éjjel, hogy az összes kétes helyzetből az Indians jött ki jobban. A 9.inningben kiesik Dyson egy véleményes szituációban. Az egyik kezével valóban Lindor cipőjét kapta el, de a másikkal lehet megvolt a bázis. Mindenesetre outot adtak, majd a GW home run többek szerint foul ball volt. A bírók mégis megadták.
Szóval a jó csapatnak nyilván szerencséje is van, mi meg nem vagyunk jó csapat.
de ha amcsi fociban megszerzi a védő csapat a labdát, akkor a birtoklásra tekintettel nem lesz belőlük onnantól támadó csapat?Az NFL-ben több lehetőség is van, de azon kívül is van sok opció, sok sportban.Van a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?van bármilyen sport, ahol a védekező csapat/játékos szerez pontot?
Vagy azt csak és kizárólag úgy lehet, hogy az ütő (támadó) csapat embere eléri a 4. baset?
Sobri Jóska
robiroboter
De olyan sportot nem nagyon tudok a baseballon, kriketten kívül, ami olyan, mint egy stratégiai játék, és egyértelmű, átjárhatatlan pontszerző illetve védekező körökre van osztva.
Erről akartam megbizonyosodni.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Water covers 75% of the earth's surface.
— Cut4 (@Cut4) August 18, 2020
Luis Robert's got the rest. pic.twitter.com/AhTk0zFuW3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
De ez pl számomra akkor bullshit mintha üres kapura csak a csicskák lőnek gólt. 3-0-nál rá van kényszerítve a dobó, hogy zónába dobja. Persze, hogy jobban figyel hátha szeretem labda jön. Én mikor játszottam nem is figyeltem a countot. Ha elsőre jött jó labda, arra lengettem. Szóval ekkora ziccert hülyeség lenne kihagyni. Teszem hozzá előző héten néztem valamelyik Sport tv-s meccset. 4 inningen keresztül azt figyeltem, hogy az egyik csapat dobója elsőre elég nagy százalékban fastballt dobott a zónába. Én a második at-batnél tuti suhintottam volna rá egyet csak az íze kedvéért.Van ilyen íratlan szabály?A baseball tele van évszázados íratlan szabályokkal, amiket ma már a fiatalabbak egyre kevésbé vesznek komolyan. Például egy ilyen, hogy a hazafutásokat sem illik látványosan ünnepelni, a kieső ütő/futó nem megy át a pitcher's moundon, miközben elhagyja a pályát, stb.
Matthew99
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
A baseball tele van évszázados íratlan szabályokkal, amiket ma már a fiatalabbak egyre kevésbé vesznek komolyan. Például egy ilyen, hogy a hazafutásokat sem illik látványosan ünnepelni, a kieső ütő/futó nem megy át a pitcher's moundon, miközben elhagyja a pályát, stb.Fernando Tatis Jr. smacked a grand slam on a 3-0 count with a big lead, leading to criticism from both managers.
— The Athletic MLB (@TheAthleticMLB) August 18, 2020
What do you think about this unwritten rule in baseball?
🎥 @MLB #PadresTwitterpic.twitter.com/55rX1bL4Qm
Van ilyen íratlan szabály?
Matthew99
Mi jöhet még? 😀
Rongyosra vernek minket minden meccsen. Minden nap megfogadom, hogy a következő meccs miatt nem fogok fennmaradni, erre megint ott tartunk, hogy háromnegyed négykor azt nézem, hogy a Mets megaláz minket 😀
Szerkesztette: adamfaragoo
Szerintem is jó nagy baromság.Én nem tudtam róla, de ez jó nagy hülyeség. Ezért számonkérni valakit...Fernando Tatis Jr. smacked a grand slam on a 3-0 count with a big lead, leading to criticism from both managers.
Matthew99
Gergőke
A kölyök most kezdi csak elkapni a fonalat, viszi a hátán a Padrest.
Az NFL-ben több lehetőség is van, de azon kívül is van sok opció, sok sportban.Van a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?van bármilyen sport, ahol a védekező csapat/játékos szerez pontot?
Vagy azt csak és kizárólag úgy lehet, hogy az ütő (támadó) csapat embere eléri a 4. baset?
Sobri Jóska
robiroboter
De olyan sportot nem nagyon tudok a baseballon, kriketten kívül, ami olyan, mint egy stratégiai játék, és egyértelmű, átjárhatatlan pontszerző illetve védekező körökre van osztva.
Erről akartam megbizonyosodni.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
hokiban is szerzett már öngólt támadó csapat, késleltetett kiálltás alattVan a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?van bármilyen sport, ahol a védekező csapat/játékos szerez pontot?
Sobri Jóska
robiroboter
Van a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?van bármilyen sport, ahol a védekező csapat/játékos szerez pontot?
Sobri Jóska
robiroboter
Ő ő ő valami amerikai foci mintha rémlene, vagy mia csuda 😛 😉 (pl saftey 😊)Van a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?van bármilyen sport, ahol a védekező csapat/játékos szerez pontot?
Sobri Jóska
robiroboter
Van a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?van bármilyen sport, ahol a védekező csapat/játékos szerez pontot?
Sobri Jóska
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Van a baseballban olyan történés, büntetés, ármi, aminek köszönhetően egy dobó (védekező) csapat pontot tud szerezni?Nincs.
Sobri Jóska
Én nem tudtam róla, de ez jó nagy hülyeség. Ezért számonkérni valakit...Fernando Tatis Jr. smacked a grand slam on a 3-0 count with a big lead, leading to criticism from both managers.
Matthew99
Fernando Tatis Jr. smacked a grand slam on a 3-0 count with a big lead, leading to criticism from both managers.

After hitting back-to-back-to-back-to-back homers in a victory over the Cardinals on Sunday, the White Sox hit six more home runs on Monday. Anderson homered twice, as did Luis Robert -- marking his first career multi-homer effort -- while Danny Mendick and Yoán Moncada also cleared the fences.Scott MerkinEmellett a történelem első csapata a ChiSox amelyik back-to-back meccseken back-to-back home runokkal kezdett. Nagyon kemény.
Dane Dunning, the No. 8 White Sox prospect per MLB Pipeline, looks likely to make his Major League debut Wednesday against the Tigers, though Hahn stopped short of announcing it Monday.Scott MerkinDane is az a kategória, akire végtelenül kíváncsi vagyok. Tavaly Tommy John műtétje volt, ez lesz a visszatérése.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Igen, meg barmi lehet azert, foleg ebben a rovidebb szezonban.Mondjuk én még mindig nem mondanám meg pontosan mi lesz.Hiányzott már ez a régi Marlins 😀Azert ez varhato volt ott. Mindenki aradozott itt par visszatero meccs utan micsoda merleguk volt, persze 10 meccsbol osszesen nem volt nehez egy jo minisorozattal.
Esünk-bukunk össze vissza, ipari mennyiségű walk, második inningbe bullpen. 😀
Konkrétan olyan szarok vagyunk az utolsó három meccsen, hogy a kedvem elment az egésztől. 😀
adamfaragoo
zavi27
Mert azt azért hozzá kell tenni, hogy még mindig nem a rendes csapat játszik. A kezdőből 4-5 játékos illetve a bullpen 60% hiányzik még egy pár meccsig.
Hát ez zseniális 😀 😀
twitter.com/_Hornik_/status/1295549154261962752
adamfaragoo
Mondjuk én még mindig nem mondanám meg pontosan mi lesz.Hiányzott már ez a régi Marlins 😀Azert ez varhato volt ott. Mindenki aradozott itt par visszatero meccs utan micsoda merleguk volt, persze 10 meccsbol osszesen nem volt nehez egy jo minisorozattal.
Konkrétan olyan szarok vagyunk az utolsó három meccsen, hogy a kedvem elment az egésztől. 😀
adamfaragoo
zavi27
Mert azt azért hozzá kell tenni, hogy még mindig nem a rendes csapat játszik. A kezdőből 4-5 játékos illetve a bullpen 60% hiányzik még egy pár meccsig.
Hát ez zseniális 😀 😀
twitter.com/_Hornik_/status/1295549154261962752
Hiányzott már ez a régi Marlins 😀Azert ez varhato volt ott. Mindenki aradozott itt par visszatero meccs utan micsoda merleguk volt, persze 10 meccsbol osszesen nem volt nehez egy jo minisorozattal.
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May