NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
88
18
19:00
Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons
80
16
Detroit Lions - New Orleans Saints
52
11
RedZone week 1
41
8
Cincinnati Bengals - Tampa Bay Buccaneers
40
10
Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns
38
10
Carolina Panthers - Chicago Bears
22
9
Houston Texans - Buffalo Bills
19
9
19:00, ARENA4
Tennessee Titans - New York Jets
16
5
Baseball
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Ilyen ember játszik nálatok Sobri
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
10 008
blue jays 😊
több mint 6 éve
Váó, engem szó nélkül beírtatok, gratula 😛 Egyébként még a Red Sox is szóba jöhetett volna de maradjon 😉
több mint 6 éve
Ezúton szeretném megköszönni a Royalsnak, hogy 9:0 után már nem eröltették annyira a dolgot és megálltak 11 - nél. Ma lesz mit javítani.
több mint 6 éve
Azé' naA chicagoi csapatoknak nagyon megy ez most idén 😊Nehogy chicagói házidöntő legyen a World Seriesben... 🤭
Kampman
Mikey
több mint 6 éve
A chicagoi csapatoknak nagyon megy ez most idén 😊Nehogy chicagói házidöntő legyen a World Seriesben... 🤭
Kampman
több mint 6 éve
Red Sox

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Csak a jenkik! (najó, Cubs-ot is szeretem)
több mint 6 éve
A chicagoi csapatoknak nagyon megy ez most idén 😊
több mint 6 éve
Alec Mills no hitter 😀
több mint 6 éve
Meg több a hurrikán...New Orleanst én is jobban szeretném... (jobb a klíma! 😊 is!)Red Sox?Boston.
(nem divat? mi a baj vele?)
zemanla
Mikey
zemanla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Sixto megint zseniális volt. Elképesztő ez a srác.
több mint 6 éve
Ó amit a 2. inningtől mutatott Stiever, az valami bámulatos volt. Szép jövője van a pitchingnek Chicago déli oldalán.
több mint 6 éve
Azt hiszem ezt a mai meccset elengedem... Így 3. inning 9:0-nál 😀
több mint 6 éve
New Orleanst én is jobban szeretném... (jobb a klíma! 😊 is!)Red Sox?Boston.
(nem divat? mi a baj vele?)
zemanla
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Hogy elcsúszott? Rossz volt a kitámasztás és kifordult a bal lába.😀😀😀De ez miért történt?
twitter.com/SportsCenter/status/1305171945722445824?s=20
Mikey
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
😀😀😀De ez miért történt?
Mikey
több mint 6 éve
😀😀😀Ez milyen!?🤣
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
SF Giants 👑beírtam akikre emlékeztem így hirtelen 😊két hsz nem lehet egyszerre kiemelve, majd az elsőbe szépen bemásolgatomEz is jó. 👍
r.baggio
Sobri Jóska: Los Angeles Angels
Sobri Jóska
r.baggio
Blue Jays szimpatizáns
Szerkesztette: nagir

több mint 6 éve
Red Sox?(nem divat? mi a baj vele?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Padres
több mint 6 éve
Pirates (másodsorban Dodgers, harmadsorban Padres)
több mint 6 éve
Giants. (Mellettük még erősen Orioles, Athletics, Blue Jays)