Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Trevor Cahill mióta tud dobni? úgy tűnik 7 év után rájöttek, hogy setup mannek használható

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Fura, hogy Wainwrightot ezen a meccsen "használják el".
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Le kell venni Kershaw-t hat inning után... 😊 Mondjuk az nekem furcsa, hogy ha addig nem vették le, akkor miért pont bases loadednál, egy sokadik relieverre ekkora nyomást rakni ritkán kifizetődő, és hát mégiscsak Kershaw az ász, oldja meg, vagy veszítse el ő.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Megint jól kezdődik. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
jó kis védelmi csata ez, na nem mintha mást kellett volna várni 😊mondjuk eléggé hazafúj a strike zone, de mind1 😊
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 10 éve
Megkezdődött az NL rájátszás is végre, a Cards rögtön az első inningben beköszönt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
LOLbaszki, majdnem dőlt az a rács. ez még csak oké, de Torontóban földrengés-riadót kellett elrendelni, és nem az üdvrivalgás miatt
Jakehomer
több mint 10 éve
Na, itt a nagy esély a Royals offense előtt, bases loaded 1 out egy run a hátrány.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kezd izgalmas lenni 😊 azért remélem az Astros-Royals vége előtt befejezik ezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem olyan rosszak ezek a bullpenek 😊 Jöhet a 14. inning Torontóban
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem értem, Cuetónak miért nem hoztak egy catchert, nem tudom, hogy tényleg azért, mert Perez "túl" magas, de az biztos, hogy rohadtul nincs meg a chemistry.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nem is tartott ki 😀Ez mondjuk szép volt TulotólStroman túljutott a kezdeti bizonytalanságon, most már dominál, kis szerencsével megvan a vezetés is, most már csak a bullpennek kell még kitartania... (az is elég kérdőjeles a Blue Jaysnél)
Löfli
Jakehomer

Don't blink!
több mint 10 éve
Ez mondjuk szép volt TulotólNL-ben nevelődött 😊
Löfli
Stroman túljutott a kezdeti bizonytalanságon, most már dominál, kis szerencsével megvan a vezetés is, most már csak a bullpennek kell még kitartania... (az is elég kérdőjeles a Blue Jaysnél)
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez mondjuk szép volt Tulotól

Don't blink!
több mint 10 éve
Lehet erre a fos torontói talajra fogni, de ez vicces defense mindkét oldalról. AL sucks 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Első inningben double playre kell menni, borzalmas döntés. Persze attól még nem kellett volna kidobni az outfieldre a labdát 😀 Choke city
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na, blue jays megint szépen áll

Don't blink!
több mint 10 éve
Nem volt igazán veszélyes egyik lineup se, viszont Price öt hitből öt run (és hát a 8-9. ember csinált ebből négyet, röhej), másik oldalon is csak kicsit jobb a helyzet. Én vártam a szoros seriest (aztán lehet, hogy sima lesz, csak fordítva 😊), az ilyen erős lineup+suspect pitching csapatok szenvedni szoktak a playoffban.Azért a 11-4-től messze volt 😊Attól messze volt,de nem is volt egy pontszegény meccs. :- )
Price 0-6 a playoffban pfff
Holnap Hamels vs Stroman, hát az se a Blue Jaysnek áll.
Jakehomer
Mindenesetre örülök a Texas győzelmének,a világon senki nem várja őket a főcsoport döntőbe,ezért inkább szurkolok nekik.
Nelson87
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Azért a 11-4-től messze volt 😊Attól messze volt,de nem is volt egy pontszegény meccs. :- )
Price 0-6 a playoffban pfff
Jakehomer
Mindenesetre örülök a Texas győzelmének,a világon senki nem várja őket a főcsoport döntőbe,ezért inkább szurkolok nekik.
több mint 10 éve
Azért a 11-4-től messze volt 😊Price 0-6 a playoffban pfff
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az ásznak nem megy,még a végén tényleg jön a tippem. :- ) A megjósolt 4 Rangers run már meg is van.Price a playoff choker, nem Kershaw.
Nelson87
Lehozzák Gallardót, normális?
Tepper takarodj!