EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀5 perc foci, 115 perc fingreszelésről maradtál le.
Löfli
több mint 1 éve
akkor a holland-törökön tuti az OT? 😊beraktam én is, de ezek után tuti a 3-1-es holland győzelem 😀
NB2
több mint 1 éve
nincs több fekete mágia 😕tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀2,24-es a gólátlag Löfli.
Löfli
Én nem akarok senkit sem blamálni, de ez a legsötétebb időket idézi.
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nem volt egy magyar rokona, mint Hingisnek, hogy honosítsuk? 😀Shaqiri a rétoromán/albán/koszovói nemzet bombázójaShakira johetett volna hamarabbPique egy időre teljesen kivette a játékból.
gamerkr
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀2,24-es a gólátlag Löfli.
Löfli
Én nem akarok senkit sem blamálni, de ez a legsötétebb időket idézi.
több mint 1 éve
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀Keveset voltál wc-n, az a baaaj
Löfli
több mint 1 éve
tizikre pont hazaértem, történt valami fontos? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
akkor a holland-törökön tuti az OT? 😊Tuti.
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Svajc kihagyta a helyzeteit a vegen, igy Anglia nyeri a tiziparbajt.Hol van iktriad.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
akkor a holland-törökön tuti az OT? 😊
több mint 1 éve
Svajc kihagyta a helyzeteit a vegen, igy Anglia nyeri a tiziparbajt.Szerintem elrontják az angolok
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Ha nincs Merino gólja a 120. percben, a két kontinenstorna mind a négy negyeddöntője 11-es párbajjal végződött volna.Ötből négy, bravó!
Dráma. | Kabaré. |
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
De a legjobb egy focimeccsben a tizenegyespárbaj.Végre ismét eljutottunk egyig.
több mint 1 éve
Hát egy 5 percet leszámítva tényleg a nézhetetlen kategória volt a tizikik 😂

több mint 1 éve
Svajc kihagyta a helyzeteit a vegen, igy Anglia nyeri a tiziparbajt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Shaqiri a rétoromán/albán/koszovói nemzet bombázójaShakira johetett volna hamarabbPique egy időre teljesen kivette a játékból.
gamerkr
iktriad
több mint 1 éve
Ezek utan az angolok továbbjutnak az tutiA foci tényleg meghalt ha ez a bagázs eltud vergődni a döntőig...
több mint 1 éve
Shaqiri gondolta megprobalja, elvegre adja a tv
több mint 1 éve
Shakira johetett volna hamarabbPique egy időre teljesen kivette a játékból.
gamerkr
több mint 1 éve
Érintés nélküli szögletből majdnem gól. Megérdemeltük volna, hogy így legyen vége. 😀
több mint 1 éve
Shakira johetett volna hamarabb
több mint 1 éve
tegnap a franciák legalább nem voltak puncik és szanaszét kontrázták a portugálokat, svájciak hülyék, pedig zavarható ez az angol védelem
több mint 1 éve
Ez a Schar világi balfasz, meterekkel lő mellé nem szabad lőjön majd tizenegyestHa kapu közepét célozza, még becsúszhat a kapufa mellett.
FLZOLI
több mint 1 éve
Saka most balhátvéd volt