EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Yes please
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Na ez a jinx.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Szeddkibohóóóc!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
4 hónapja
Kampman
28 313
tegnap szidtátok a meccseket és én mondtam, hogy azok nem voltak rosszakA német-spanyol gyengén indult, de a 2. félidőtől egész korrekt volt, akár emlékezetesnek is lehetne mondani, de szerintem 10-15 év múlva nem nagyon fogják emlegetni.
szóval értékelje át, aki leszólta a tegnapi, mert ehhez képest azok überszuperek voltak
NB2
A portugál-francia csak simán szar volt.
Ez az egész EB legsemmilyenebb meccse, de itt nagyjából ez is volt a realitás.
4 hónapja
Elmeny, hogy ez a francia meg angol csapat is a dontoert fog jatszani. XD
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
hozzá se ért a fejéhez, de úgy fogja, mintha lerúgták volna...
4 hónapja
ezekkel az angol meccsekkel tényleg kínozni lehetene
4 hónapja
Fontos_Vidra
1 482
bekapcsoltam és azt látom, hogy sír a labda
4 hónapja
tegnap szidtátok a meccseket és én mondtam, hogy azok nem voltak rosszakszóval értékelje át, aki leszólta a tegnapi, mert ehhez képest azok überszuperek voltak
4 hónapja
Én is allhatnek barmelyik kapuban, akkor is 0-0 lenne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Hát ezt szenvedés lesz tiziig végignézni 😁Hátha addig a torna legnagyobb felfedezetlenje, Mr. Own Goal újra betalál. 😀
kapitnono
4 hónapja
Hajdu B-nél kezd elszakadni a cérna 😀
4 hónapja
Konsa mi a faxra üvöltött ekkorát, amire Orsato lefújta Embolo faultját???Oké, húzta vissza, de ordítani minek???
4 hónapja
Lehet legközelebb a tizit sem rúgják rá nehogy kontra legyen belőleÉn is kinézek belőle egy "Play it safe, lads!' bekiabálást, valahányszor valami kreativitásra vetemednének.Jó, azt azért nem SG mondja nekik, h a szögletet adják haza a balfékekEbben hogyan lehetsz ennyire biztos? Én kinezem Garethbol
Willie Parker
csebi
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kampman
28 313
Én is kinézek belőle egy "Play it safe, lads!' bekiabálást, valahányszor valami kreativitásra vetemednének.Jó, azt azért nem SG mondja nekik, h a szögletet adják haza a balfékekEbben hogyan lehetsz ennyire biztos? Én kinezem Garethbol
Willie Parker
csebi
4 hónapja
Jó, azt azért nem SG mondja nekik, h a szögletet adják haza a balfékekEbben hogyan lehetsz ennyire biztos? Én kinezem Garethbol
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
www.youtube.com/watch?v=l993QhYa0OICsöcs time? 😄
warr_b
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Anglia lehúzza a saját szintjére Svájcot. Színtelen szagtalan az angol támadás, semmi váratlan nincs (azaz de Southgate meglepett mindenkit hogy Saka bal oldalon lesz aztán nem). Svájc meg nem elég jó, hogy ezt a tempót felhúzza.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Ahogy a csoportkör első két fordulójában elég nagy biztonsággal meg lehetett tenni a minimum 2, de inkább 3 gólt, úgy azóta a maximum 2 is elég nagy százalékban jön.The beautiful game
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
nem úgy volt, hogy Saka balbunkó? ehhez képest mindenhol látom csak balon nem 😀Ezt csak a szakértők gondolták hogy a nevekből mi lesz a felállás. Senki nem mondta hogy az lesz
petey
4 hónapja
Kampman
28 313
Ahogy a csoportkör első két fordulójában elég nagy biztonsággal meg lehetett tenni a minimum 2, de inkább 3 gólt, úgy azóta a maximum 2 is elég nagy százalékban jön.