EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
kimentem 20 percre, rittig 1-1 mire visszajöttem. előtte meg néztem egy órát a fing reszelést
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Szószgét zseniA soha meg nem értett fajta.
warr_b
4 hónapja
KiSAKAdt belőleEz mèg a Mestertől is gyenge lenne 😉
Gergőbácsi
4 hónapja
KiSAKAdt belőleIktriad please! 😀 😀 😀
Gergőbácsi
4 hónapja
KiSAKAdt belőle
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
De érdekes ha kapura lőnek az ilyen kaliberű játékosok akkor abból gól is lehet, nem csak ívelgetni kell a 4 védő között labdába nem érő Kanek..
4 hónapja
Kampman
28 313
Azért hihetetlen, hogy néha miket eredményeznek a kapuralövések.
4 hónapja
Nagyon hülyék ezek az angolok. Ahelyett, hogy agyonvernének mindenkit sétálgatnak.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
kurva Anglia 😕Kapufás gólt kapusnak felróni nem jogos.
1-1
Sommer ezt csúnyán benézte
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Nem ezen múlik úgy tűnik 😏Tudtam ha kimegyek a locsolót arrèbb tenni gól lesz 😛Nálam is megdolgozott érte a szivattyú
A legközelebbi 15 perc múlva esedékes 🙂
dande2
Gergőbácsi
4 hónapja
Fújják le, ennyit tippeltem
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Lol, mekkora mak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Szószgét zseni
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Nocsal😛
4 hónapja
Tudtam ha kimegyek a locsolót arrèbb tenni gól lesz 😛Nálam is megdolgozott érte a szivattyú
A legközelebbi 15 perc múlva esedékes 🙂
dande2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Mondjuk ha Walker helyett TAA van jobbhátvédben, akkor is gól, mert Trent még ennyire sem lett volna közel hozzá.
4 hónapja
Országos pick volt uefa tipperben az Embolo első gól 😎
4 hónapja
bogjosi
1 493
háháá...sebaj nézhetik majd Délkaput még 2 évig a színvonalas taktikájával..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
ha nem gól szerintem tizi