EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
kimentem 20 percre, rittig 1-1 mire visszajöttem. előtte meg néztem egy órát a fing reszelést
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Szószgét zseniA soha meg nem értett fajta.
warr_b
több mint 1 éve
KiSAKAdt belőleEz mèg a Mestertől is gyenge lenne 😉
Gergőbácsi
több mint 1 éve
KiSAKAdt belőleIktriad please! 😀 😀 😀
Gergőbácsi
több mint 1 éve
KiSAKAdt belőle
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
De érdekes ha kapura lőnek az ilyen kaliberű játékosok akkor abból gól is lehet, nem csak ívelgetni kell a 4 védő között labdába nem érő Kanek..

több mint 1 éve
Nagyon hülyék ezek az angolok. Ahelyett, hogy agyonvernének mindenkit sétálgatnak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
kurva Anglia 😕Kapufás gólt kapusnak felróni nem jogos.
1-1
Sommer ezt csúnyán benézte
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Nem ezen múlik úgy tűnik 😏Tudtam ha kimegyek a locsolót arrèbb tenni gól lesz 😛Nálam is megdolgozott érte a szivattyú
A legközelebbi 15 perc múlva esedékes 🙂
dande2
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Fújják le, ennyit tippeltem

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Lol, mekkora mak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Szószgét zseni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nocsal😛
több mint 1 éve
Tudtam ha kimegyek a locsolót arrèbb tenni gól lesz 😛Nálam is megdolgozott érte a szivattyú
A legközelebbi 15 perc múlva esedékes 🙂
dande2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mondjuk ha Walker helyett TAA van jobbhátvédben, akkor is gól, mert Trent még ennyire sem lett volna közel hozzá.
több mint 1 éve
Országos pick volt uefa tipperben az Embolo első gól 😎
több mint 1 éve
háháá...sebaj nézhetik majd Délkaput még 2 évig a színvonalas taktikájával..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
ha nem gól szerintem tizi