EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Ez a Schar világi balfasz, meterekkel lő mellé nem szabad lőjön majd tizenegyest
4 hónapja
Nem mondtam hogy nem az. Csak megjegyeztem. Szerintem a franciak megnyerik ezzel a jatekkal az EB-t.Franciak meg az angolok es a 2016os Portugal stilussal akarnak dontot jatszani. Meg a vegen osszejon! #beautifulgameDe ha ez a sikeres stratégia? Miért kockáztatnának?
Zsellér van de Vrij
Nem túl látványos, de végülis győzni kell, nem szépen játszani.
És azt a franciák eddig elég jól hozzák.
Őszentsége Sobri Jóska
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Idiota barom, miert nem vetted le azt a labdat?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Willie Parker
15 381
Azok még nem ezek a svejciek voltakA vb-n a portugálok eléggé legázolták őket.A magyar válogatott a 60. és a 70. perc között. 😀Voltak akiknek már sikerült.Svájc ellen nem lehet jól játszani, a németek sem tudtak, pedig ők még akartak is.Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?a szokásos futballterrorizmus.
shagi0206
deyell
Willie Parker
Kampman
iktriad
Kampman
4 hónapja
Willie Parker
15 381
Az angol csapat olyan visszafogott, mintha Rocco Siffredi óvszert használt volna a filmjeiben
4 hónapja
Mostanában miért dívik a fo tizenegyes rúgot lehozni a párbaj előtt?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Hajdúbé milyen svájci kispadról dumál? 😊saját kispadjának esett neki Kane
4 hónapja
Kampman
28 313
A vb-n a portugálok eléggé legázolták őket.A magyar válogatott a 60. és a 70. perc között. 😀Voltak akiknek már sikerült.Svájc ellen nem lehet jól játszani, a németek sem tudtak, pedig ők még akartak is.Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?a szokásos futballterrorizmus.
shagi0206
deyell
Willie Parker
Kampman
iktriad
4 hónapja
A magyar válogatott a 60. és a 70. perc között. 😀Voltak akiknek már sikerült.Svájc ellen nem lehet jól játszani, a németek sem tudtak, pedig ők még akartak is.Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?a szokásos futballterrorizmus.
shagi0206
deyell
Willie Parker
Kampman
4 hónapja
Franciak meg az angolok es a 2016os Portugal stilussal akarnak dontot jatszani. Meg a vegen osszejon! #beautifulgameDe ha ez a sikeres stratégia? Miért kockáztatnának?
Zsellér van de Vrij
Nem túl látványos, de végülis győzni kell, nem szépen játszani.
És azt a franciák eddig elég jól hozzák.
4 hónapja
Kampman
28 313
Voltak akiknek már sikerült.Svájc ellen nem lehet jól játszani, a németek sem tudtak, pedig ők még akartak is.Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?a szokásos futballterrorizmus.
shagi0206
deyell
Willie Parker
4 hónapja
okosan arra riadtam felA svájci gólra kinyílt a szemem a kommentátor miatt, de az is kb 15 mp volt 😀Tegnap este a büntetőpárbaj alatt úgy kellett erőltetve ébren maradnom minden rúgás előtt/alatt.
shagi0206
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Kampman
28 313
A svájci gólra kinyílt a szemem a kommentátor miatt, de az is kb 15 mp volt 😀Tegnap este a büntetőpárbaj alatt úgy kellett erőltetve ébren maradnom minden rúgás előtt/alatt.
shagi0206
4 hónapja
Willie Parker
15 381
Svájc ellen nem lehet jól játszani, a németek sem tudtak, pedig ők még akartak is.Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?a szokásos futballterrorizmus.
shagi0206
deyell
4 hónapja
shagi0206
10 922
A svájci gólra kinyílt a szemem a kommentátor miatt, de az is kb 15 mp volt 😀
4 hónapja
Kampman
28 313
Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?Csak a szokásos, aztán a 75-80. perc között kicsit megőrült mindkét csapat, ún. "támadásokat" folytattak, voltak gólok is, meg minden.
shagi0206
4 hónapja
Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?borzasztó, volt egy jó 5 perc, mikor az 1-1 gól született, de borzalom azon kívül
shagi0206
néha villannak az angolok, svájciak meg beszariak, pedig lehetne kontrázni, néha megteszik
4 hónapja
deyell
11 702
Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?a szokásos futballterrorizmus.
shagi0206
choose life
4 hónapja
Franciak meg az angolok es a 2016os Portugal stilussal akarnak dontot jatszani. Meg a vegen osszejon! #beautifulgame
4 hónapja
shagi0206
10 922
Milyen jó, hogy átaludtam az egész meccset kb. Legalább jó volt a meccs, vagy csak a szokásos angol meccsszínvonal?
4 hónapja
hülye svájci, hogy rákba lehet ennyire fölélőni????szokásos svájc. képtelenek átlépni a saját árnyékukat
ahelyett, hogy visszapasszolta volna lövésre
amúgy is rohadt dühös vagyok rájuk, mert olyan befosiak, simán verhető lenne ez az Anglia, ha bátrabban játszanának, de mindig visszapasszolnak, ahelyett, hogy gyors kontrával jönnének
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
kibaszott angolok negyedszer szopattak le 😀 én hülye meg mindig betippelem nekik az egy gólos W-t
4 hónapja
hülye svájci, hogy rákba lehet ennyire fölélőni????ahelyett, hogy visszapasszolta volna lövésre
amúgy is rohadt dühös vagyok rájuk, mert olyan befosiak, simán verhető lenne ez az Anglia, ha bátrabban játszanának, de mindig visszapasszolnak, ahelyett, hogy gyors kontrával jönnének
4 hónapja
Egyébként kezdjèk a meccseket a 80. percnèl ès utána jöjjön 30 perc hosszabbítás ha nem bírnak egymással 🤪
4 hónapja
Kane a francnak rúgod el Palmer elől, aki az üres kapuba rúghatta volna kb. Helyette félfordulatból bele a védőbe, gratulálok...