NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Jó lövés, bedobás!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
600 méterrel többet futott, mint Kroos..a különbség annyi, hogy Kroos ezt megteszi évi 60 meccsen, akkor ő nem gyanús? ja német..viccRitka undorító 'murica ilyen szempontból. Minden külföldit betámadnak, h tuti szed vmit, pl Katinkát is, de Ledecky, Phelps és egyéb űrlényeknél fel se merül.Az a különbség, hogy az oroszoknál a dopping államilag kontrollált, az amerikaiaknál meg a magánszektor általÉn csak azt imádom, hogy amikor az esélyes csapat kötelező győzelmei nem jönnek simán a ghyengébb csapat ellen, akkor mindenki fikázza őket, de ha véletlen egy szláv csapat hozza a kötelezőt, akkor ugyanezek az okosok csak legyintenek hogy milyen gyenge ellenfelek ellen is nyertek...vagy megvádolják őket doppingolással...
ozibozi
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018/vb-2018-doppingolnak-az-oroszok-az-amerikaiak-latni-akarjak-a-teszteket-2642911?utm_content=buffer22bfb&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
Tito05
Kampman
Tito05
több mint 6 éve
Egy próbát megér...Ritka undorító 'murica ilyen szempontból. Minden külföldit betámadnak, h tuti szed vmit, pl Katinkát is, de Ledecky, Phelps és egyéb űrlényeknél fel se merül.Az a különbség, hogy az oroszoknál a dopping államilag kontrollált, az amerikaiaknál meg a magánszektor általÉn csak azt imádom, hogy amikor az esélyes csapat kötelező győzelmei nem jönnek simán a ghyengébb csapat ellen, akkor mindenki fikázza őket, de ha véletlen egy szláv csapat hozza a kötelezőt, akkor ugyanezek az okosok csak legyintenek hogy milyen gyenge ellenfelek ellen is nyertek...vagy megvádolják őket doppingolással...
ozibozi
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018/vb-2018-doppingolnak-az-oroszok-az-amerikaiak-latni-akarjak-a-teszteket-2642911?utm_content=buffer22bfb&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
Tito05
Kampman
Tito05
több mint 6 éve
Ritka undorító 'murica ilyen szempontból. Minden külföldit betámadnak, h tuti szed vmit, pl Katinkát is, de Ledecky, Phelps és egyéb űrlényeknél fel se merül.Az a különbség, hogy az oroszoknál a dopping államilag kontrollált, az amerikaiaknál meg a magánszektor általÉn csak azt imádom, hogy amikor az esélyes csapat kötelező győzelmei nem jönnek simán a ghyengébb csapat ellen, akkor mindenki fikázza őket, de ha véletlen egy szláv csapat hozza a kötelezőt, akkor ugyanezek az okosok csak legyintenek hogy milyen gyenge ellenfelek ellen is nyertek...vagy megvádolják őket doppingolással...
ozibozi
Tito05
Kampman
Szerkesztette: Tito05
több mint 6 éve
Kampman
28 353
Az a különbség, hogy az oroszoknál a dopping államilag kontrollált, az amerikaiaknál meg a magánszektor általÉn csak azt imádom, hogy amikor az esélyes csapat kötelező győzelmei nem jönnek simán a ghyengébb csapat ellen, akkor mindenki fikázza őket, de ha véletlen egy szláv csapat hozza a kötelezőt, akkor ugyanezek az okosok csak legyintenek hogy milyen gyenge ellenfelek ellen is nyertek...vagy megvádolják őket doppingolással...
ozibozi
Tito05
több mint 6 éve
Kampman
28 353
A szerbeknek a 2. félidőben nagyon érik egy piros lap
több mint 6 éve
Huhhh, most mondta Matyi és tényleg ezen a statisztikán mennyit lovagoltam múltkor, hogy nem volt eddig fordítás a VB-n és múltkori EB-n/VB-n se sok volt.
több mint 6 éve
Én csak azt imádom, hogy amikor az esélyes csapat kötelező győzelmei nem jönnek simán a ghyengébb csapat ellen, akkor mindenki fikázza őket, de ha véletlen egy szláv csapat hozza a kötelezőt, akkor ugyanezek az okosok csak legyintenek hogy milyen gyenge ellenfelek ellen is nyertek...vagy megvádolják őket doppingolással...
ozibozi
több mint 6 éve
Hogy mennek az albánok van esély az Xre?Nem igazán, inkább a 2-0 van benne, nem az 1-1.
Toca
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
ozibozi
17 209
Én csak azt imádom, hogy amikor az esélyes csapat kötelező győzelmei nem jönnek simán a ghyengébb csapat ellen, akkor mindenki fikázza őket, de ha véletlen egy szláv csapat hozza a kötelezőt, akkor ugyanezek az okosok csak legyintenek hogy milyen gyenge ellenfelek ellen is nyertek...
több mint 6 éve
Ezt a színészkedést kellene videobírózni. Svájcihoz hozzá sem értek, elesik fogja a fejét, undorító.Visszanézni, és azonnal kiállítani az ilyet, pár év múlva megszűnne. Annyi kell, mert beléjük van nevelve sajnos. Gusztustalan.
több mint 6 éve
azt mondta Jenő, hogy Shakira? 😊
több mint 6 éve
Holnap Eddie boyra rakom elsonek, utana ha szar lesz Mullerre (ha at lehet), aztan meg Jamesre 😀csk szalagot at tudom rakni meccs utan olyanra aki holnap jatszik? (kocsog Neymar meg a kocsog sargaja)igen, én is átrakom kroosra
Borbinho
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
csk szalagot at tudom rakni meccs utan olyanra aki holnap jatszik? (kocsog Neymar meg a kocsog sargaja)igen, én is átrakom kroosra
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csk szalagot at tudom rakni meccs utan olyanra aki holnap jatszik? (kocsog Neymar meg a kocsog sargaja)szerintem már nem. Még a forduló előtt ha benyomod a automatic captaint akkor asszem azt duplázza be egyszer neked a VB folyamán aki abban a fordulóban a legtöbb pontot hozza neked.
Borbinho
több mint 6 éve
Hogy mennek az albánok van esély az Xre?
több mint 6 éve
Kampman
28 353
Amióta Montenegró is leszakadt róluk, pirosban játszanak kék helyettA szerbek vért ittak🍷jaja, nem szórakoznak 😊
Fast Willie
Mez téma: plavikhoz képest nem igazán kékek
NB2
több mint 6 éve
erről a Sergej gyerekről írták, hogy 100milla ha jól olvastam?www.transfermarkt.de/sergej-milinkovic-savic/profil/spieler/266302
gordon
több mint 6 éve
csk szalagot at tudom rakni meccs utan olyanra aki holnap jatszik? (kocsog Neymar meg a kocsog sargaja)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
A szerbek vért ittak🍷jaja, nem szórakoznak 😊
Fast Willie
Mez téma: plavikhoz képest nem igazán kékek
több mint 6 éve
erről a Sergej gyerekről írták, hogy 100milla ha jól olvastam?
több mint 6 éve
Willie Parker
15 409
A szerbek vért ittak🍷
több mint 6 éve
Nigéria-Izland 2. félidejét láttam, élvezhető volt, ez is annak indul, Svájcnak mennie kell, és a szerbek is mennek a továbbjutásért.
több mint 6 éve
ez egy lüktető őszinte meccs lesz
több mint 6 éve
bmeg a pirosak a szerbek😊01:46 nál vettem észre én is 😀
fordítva néztem
NB2