Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Akkor ha már a nőkből elég(sosem elég),legyen egy kis zene,éspedig az eredeti filmzene.Azaz neked mik a kedvenceid?
de ne a Tarantino-s cuccokkal gyere mert az nem eredeti.
Ami nekem bejön elsőre:
www.youtube.com/watch?v=5NXRS5IQ7jI
old but gold:
www.youtube.com/watch?v=bk4MEhUkxco
és persze a mester se maradhat ki:
www.youtube.com/watch?v=PYI09PMNazw
www.youtube.com/watch?v=ajI2OPRfTps
és végül ami picit billeg de mégis eredeti mert a filmhez készült és nem is jellemző ez a fajta zene a pályafutására
több mint 5 éve
Ejjjj ez a Bad Boys 3 de rosszul sikerült. 😀újranéztem mind3at
Végig olyan összecsapott érzésem volt vele. Persze ez valahol az előnye is. Gondolom ők is rájöttek, hogy ebből nem kell plusz fél óra 😀
dugo93
sztem a 2.hoz képest nincs lényeges szinvonal esés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ejjjj ez a Bad Boys 3 de rosszul sikerült. 😀Végig olyan összecsapott érzésem volt vele. Persze ez valahol az előnye is. Gondolom ők is rájöttek, hogy ebből nem kell plusz fél óra 😀
több mint 5 éve
Az emberek mondják, hogy a drogtól... károsodik aaaz agyunk... óóó... de.. öööö...Alapmű! 😎Legnagyobb 😁Akkor mar Toketlenek. 😀vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
a túlértékelt Tia CArrerevel 😀
Negritis
Stez
warr_b
-Teljes nukleáris megsemmisülés!
- (jön a kedvenc igazgatóm) 😁
- De hisz ez él!
Jeremy Renner Oscar alakítása 😎
- Lisa!?... Lisa, Lisa, Lisa, Lisaaa?!
- Mivan?!
- Nem jössz bulizni?
😂😂
Jah, és Lisa is top 10 sexy lehetne 😎
Chargers LT
És a High on life zenekar 😀
Aaa...., köz. Béé..., köz. Céé..., köz........
"mama löki nekem, hogyan éljek én
de énnekem mindegy mit mond, szarok bele én!"
Minden perce arany 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Alapmű! 😎Legnagyobb 😁Akkor mar Toketlenek. 😀vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
Negritis
Stez
warr_b
-Teljes nukleáris megsemmisülés!
- (jön a kedvenc igazgatóm) 😁
- De hisz ez él!
Jeremy Renner Oscar alakítása 😎
- Lisa!?... Lisa, Lisa, Lisa, Lisaaa?!
- Mivan?!
- Nem jössz bulizni?
😂😂
Jah, és Lisa is top 10 sexy lehetne 😎
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Tényleg simán az 😆"Állj! Ez az ember szellemileg visszamaradott! 😂"Legnagyobb 😁Akkor mar Toketlenek. 😀vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
Negritis
Stez
warr_b
Nálam simán kult vígjáték.
peach

több mint 5 éve
"Állj! Ez az ember szellemileg visszamaradott! 😂"Legnagyobb 😁Akkor mar Toketlenek. 😀vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
Negritis
Stez
warr_b
Nálam simán kult vígjáték.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ok értem, de nekem a carterrel pont az a bajom, hogy nem koherens, a karakter többször is segget csinál a szájából és az elveiből, amikor a latino gyereket harmadszor fogadja vissza a csapatba egy boci szemű bocsánatkérés után meg már egyenesen önmaga paródiájába hajlik a film. A remember tge titansben bezzeg denzel nem ilyen jóska pista, csak a legvégén enged lejjebb mikor dr. turkot mégis pályára küldi gosling helyett 😊meg opie.Jóhogy. Ebben legalább benne van avon barksdale, az ifjú ryan gosling meg dr turk a dokikból. 😀miért ez jobb? 😊közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
peach
www.youtube.com/watch?v=ami3nF3N0T4
briareos
peach
nem rossz film, nem erre akartam célozni, hanem azért ebben is van uram igen uramos ugráltatás.
bizonyos rétegek csak ebből értenek
sok társaságban a coach carter hasonló alapmű mint a remember the titans
briareos
több mint 5 éve
Legnagyobb 😁Akkor mar Toketlenek. 😀vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
Negritis
Stez

több mint 5 éve
viszont abban nincs sport, az a Veszélyes kölykök paródiája kbvagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
Negritis
több mint 5 éve
Akkor mar Toketlenek. 😀vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
Negritis
több mint 5 éve
vagy a fos osztály vigyázza Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
slowmotion
több mint 5 éve
a Vadmacskák az ilyen nagyon lepattant iskolában játszódik, azértha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
NB2
több mint 5 éve
ha legalább a vizesnyolcast írtad volna😊és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
slowmotion
több mint 5 éve
és a Vadmacskák szintjét eléri? 😊Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
csebi
több mint 5 éve
Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.én is most pótoltam, és nekem tetszett eléggé, de valóban nem éri el a titans szintjét.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Szerintem is alapmu mind a ketto, meg ha a Coach Carter nem is olyan jo, mint a Titans.
több mint 5 éve
meg opie.Jóhogy. Ebben legalább benne van avon barksdale, az ifjú ryan gosling meg dr turk a dokikból. 😀miért ez jobb? 😊közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
peach
briareos
peach
nem rossz film, nem erre akartam célozni, hanem azért ebben is van uram igen uramos ugráltatás.
bizonyos rétegek csak ebből értenek
sok társaságban a coach carter hasonló alapmű mint a remember the titans
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 5 éve
sztem messze van a "nagyon rossz"tólJóhogy. Ebben legalább benne van avon barksdale, az ifjú ryan gosling meg dr turk a dokikból. 😀miért ez jobb? 😊közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
peach
briareos
peach
klasszikus sport film, jó alakításokkal
több mint 5 éve
Jóhogy. Ebben legalább benne van avon barksdale, az ifjú ryan gosling meg dr turk a dokikból. 😀miért ez jobb? 😊közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
peach
briareos
több mint 5 éve
Az emlékeinkben biztosan (ha jó rég láttuk) 😊Ha már rossz film, ajánlásra a Capricorn One-t néztem meg (mint egy méltatlanul alulértékelt alkotást), de bár ne tettem volna. Az alapötlet jó, de ahova kifut a sztori, egészen röhejes, megint működnie kellett volna az imdb <7 előszűrőmnek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
miért ez jobb? 😊közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
peach
több mint 5 éve
közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
több mint 5 éve
közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartert