Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
lényegében egy kb nem scifi alien remake, és brutális mindenkinek javaslom| Ahogy belemászik a dög reynoldsba a mai napig kísért. | Utoljára tizenévesen az alientől paráztam úgy filmtől mint ettől. Igaz, hogy klisé film, de nagyon profin összerakva.az a baj h nem vagyok benne biztos, sőt bízom benne hogy nemNem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
www.youtube.com/watch?v=xLCn88bfW1o
Negritis
kristóf17
Toca
a Life-nál éreztem hasonlóan a trailerek után és az sztem kurvajó volt
Negritis
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
nem szedtem szét a trailert pont ezért, bár számomra elsőre mészárszéknek tűnikEn meg azt, hogy a kibaszott jo trailer azert ut, mert mindent beletoltak, a film pedig mar nem fog tudni ujat mutatni.nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Az meg tipikusan meh, hogy a trailer vegebe sikerult benyomni azt a kepkockat, amivel lelottek kb. az egesz tortenetet, | a csunya gonosz vallalati bacsi meghulyul es sajat magabol csinal kurva gonosz bacsit, es lesz belole Riot, a jo szuperhos bacsi pedig megallitja, mert ennek igy kell lennie | .
Stez
| valamint ugye elvileg a comic guruk szerint ez valszeg valami symbiote wars adaptáció lesz
szóval jön Scream, Phage, Riot, Lasher, and Agony
Aztán lehet ez az egész úgy lesz h az utódok nem is Venomtól hanem mészárszéktől származnak |
én mindenestre várom
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
| Ahogy belemászik a dög reynoldsba a mai napig kísért. | Utoljára tizenévesen az alientől paráztam úgy filmtől mint ettől. Igaz, hogy klisé film, de nagyon profin összerakva.az a baj h nem vagyok benne biztos, sőt bízom benne hogy nemNem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Toca
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
En meg azt, hogy a kibaszott jo trailer azert ut, mert mindent beletoltak, a film pedig mar nem fog tudni ujat mutatni.nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Az meg tipikusan meh, hogy a trailer vegebe sikerult benyomni azt a kepkockat, amivel lelottek kb. az egesz tortenetet, | a csunya gonosz vallalati bacsi meghulyul es sajat magabol csinal kurva gonosz bacsit, es lesz belole Riot, a jo szuperhos bacsi pedig megallitja, mert ennek igy kell lennie | .
több mint 6 éve
az a baj h nem vagyok benne biztos, sőt bízom benne hogy nemNem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Toca
több mint 6 éve
Nem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
több mint 6 éve
nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nekem is bejött a Tonya, sokat röhögtem. Szerintem jó film.
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Én Tonya...Én is mostanában néztem, de szerintem egyszer simán jó volt. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy egyáltalán nem ismertem a sztorit és nem is hallottam korábban Tonyáról (alig voltam több mint 1 éves a lillehammeri olimpia idején 😀), ami azért jót tett a film élvezhetőségének, mivel azt hittem egy (elég rövid) ideig, hogy valami #americandreamcometrue típusú film lesz. Hát aztán végül nagyon nem 😀
Néztem néztem aztán beugrott: ez olyan mint a Roncsfilm csak unalmasabb ...
Janek
Arra a gyökér dagadékra (aki a képernyőidejének felében biztos épp zabált) pedig nincsenek szavak 😀 😀
Szerkesztette: Gorcsev
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Én Tonya...Néztem néztem aztán beugrott: ez olyan mint a Roncsfilm csak unalmasabb ...
több mint 6 éve
az év hírefilmbuzi.hu/archives/2018/07/25/jon-a-deadwood-film/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezwww.youtube.com/watch?v=xLCn88bfW1o
több mint 6 éve
dugo93
4 230
Sobri belinkeli a könyvet, 3...2...1 😀az én bibliám szerint biztos nem, mert OBJEKTÍV szempontok alapján mozgóképelemzésileg nettó nézhetetlen a film a Matthew által említett dolog okánÍzlésről akarsz vitatkozni? Vagy baggio bibliája szerint strange a nyerő? 😊Ready player one, pacific rim 2 - hopnap nem fogok emlékezni, az előbbi k9nkrétan annyira idegesített, hogy alig bírtam végignézni.A top Marvel film a Doctor Strange.
Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.
Fargo - kár, hogy csak most pótoltam, de nem ez lesz a kedvenc coen filmem.
peach
Nem láttad vagy nem értetted? 😛
Sobri Jóska
peach
r.baggio
több mint 6 éve
Pont az a baj hogy nálam nagyobb koca néző se sok van. A CGIre mint szóra is rákerestem hogy tényleg az amire gondolok. Na így tűnt fel hogy mikor maszk nélkül harcolnak külön életet élnek nyaktól felfelé és lefelé valami megmagyarazhatatlan elválasztással. És még sorolhatnám a "kilógó" dolgokat. Ennyire elcseszve én még nem láttam sehol.Nekem mezei nézőként nincs szemem az ilyesmihez ezért nem is volt zavaró 😊Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.Nálam az ötlet jó, de az eddigi egyetlen film aminél konkrétan zavart a CGI. Főleg a harcoknál volt nagyon durva. Ez nagyon lerontott az értékből.
peach
Matthew99
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
nekem pedig pont a harcok tetszettekahogy az Ant-Man-ben is a Strange-ben is kreatívan az adott világhoz igazították a harcokat
nyilván hozzá tartozik hogy szeretem a Pink Floyd klippeket is - pedig még csak nem is toltam acidot se soha
valamint elég sok animét néztem, ahol vannak még elborultam harcok mint az hogy a teret görbítjük
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Nekem mezei nézőként nincs szemem az ilyesmihez ezért nem is volt zavaró 😊Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.Nálam az ötlet jó, de az eddigi egyetlen film aminél konkrétan zavart a CGI. Főleg a harcoknál volt nagyon durva. Ez nagyon lerontott az értékből.
peach
Matthew99
több mint 6 éve
az én bibliám szerint biztos nem, mert OBJEKTÍV szempontok alapján mozgóképelemzésileg nettó nézhetetlen a film a Matthew által említett dolog okánÍzlésről akarsz vitatkozni? Vagy baggio bibliája szerint strange a nyerő? 😊Ready player one, pacific rim 2 - hopnap nem fogok emlékezni, az előbbi k9nkrétan annyira idegesített, hogy alig bírtam végignézni.A top Marvel film a Doctor Strange.
Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.
peach
Sobri Jóska
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.Nálam az ötlet jó, de az eddigi egyetlen film aminél konkrétan zavart a CGI. Főleg a harcoknál volt nagyon durva. Ez nagyon lerontott az értékből.
peach
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ízlésről akarsz vitatkozni? Vagy baggio bibliája szerint strange a nyerő? 😊Ready player one, pacific rim 2 - hopnap nem fogok emlékezni, az előbbi k9nkrétan annyira idegesített, hogy alig bírtam végignézni.A top Marvel film a Doctor Strange.
peach
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ready player one, pacific rim 2 - hopnap nem fogok emlékezni, az előbbi k9nkrétan annyira idegesített, hogy alig bírtam végignézni.A top Marvel film a Doctor Strange.
peach
több mint 6 éve
Ready player one, pacific rim 2 - hopnap nem fogok emlékezni, az előbbi k9nkrétan annyira idegesített, hogy alig bírtam végignézni.Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Haverok HarcaRöviden annyi, hogy egyszer jó (de nem ér mozijegyet).
Végig azt éreztem, hogy valamiért nem jön át film, nem ragad magával a sztori úgy igazán. Értettem, hogy mik akarnak lenni a komikum forrásai, vagyis tudtam hogy hol és mikor kellene nevetnem egy nagyot, de valahogy nem sikerült. Pedig az ötlet szerintem nagyon jó. Van is benne akció, meg dinamika néhol olyan mintha valami akciófilm forogna. Ilyenkor a Jerry nevű fószer dolgai viszont túlságosan kilógnak a film által sugallt valóságérzetből, és engem volt hogy zavart. Általában ez a kettősség jellemzi a filmet és ezen kellene nevetni, hogy néha elborulnak az agyak aztán hirtelen BUMMM vissza a realitás talajára. De nekem inkább csak adott valami kellemetlen érzést amitől nem tudtam elengedni magam és kattogtam hogy most akkor kamu vagy sem.
| Ja és ebben is benne van már majdnem tipikus amcsi vígjáték(!) toposz, hogy az egyiknek rákos daganata van és ettől volt a nagy felindulás, hogy még utoljára megtegye amire vágyik (megfogja Jerry-t). |
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
sokan lehúzzák, de én imádtam az Ant Man& Wasp-tkicsit a tét (a kedvem nem sötét), a poénok ülnek
az akció kreatív
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=mP0VHJYFOAUugyanez, mínusz a dínós baszakodás
a Jurassic World bejelentese ota nem vartam ennyire filmet! ha vmit akkor ezt tuti moziban nezem majd. (gyerekkorom legmeghatarozobb es kedvenc zenekara a Queen volt, de mai napig imadom es hallgatom. hasonloan a Jurassic Park filmekkel, azok is gyerekkorom elmaradhatatlan reszet kepeztek 😀 )
Borbinho
több mint 6 éve
Hmm-hmm... i'm intrigued. Not impressed, just intrigued.Szintén a nem megfilmesíthető sztorik közé tartozik, de mivel Cameron/Rodriguez - ha valóban kijön decemberben - lehet adunk neki egy esélyt...
www.youtube.com/watch?v=X2BhLUFoIxY
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)