Filmek

40 feliratkozó

több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Arról nem tudtam, hogy így ekkora különbség van a két verzió között. Bár így is néhol kusza volt, nem tudnék kiválasztani 30 percet amit kilehetne vágni. Így legalább érdekes lesz szinkronosan újranézni, ott elvileg a kivágott részeket eredeti hang mellett csak feliratozzák.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem azért de a Batman vs Superman kurva jó lett.
Affleck jó denevér, a látványra nem lehet panasz, Zimmer megint zseniálisat alkotott. Kicsit értelmesebben lett volna előadva a "sztori", hozta volna a Nolan-féle Batman színvonalat.
Egyedül a páncélozott, lomha Batmant nem veszi be a gyomrom, de legalább a Supermannel való viaskodás enyhít rajta egy kicsit. Illetve kár a Wonder Womanes spoilerért. Viszont ezeket leszámítva nálam nagyon egyben volt az egész, szinte biztosan többször újranézős.

Mi lehet velem a baj shawnka? 😀
süti
gondolom nem moziban láttad
a "fanok" a dvd verzió után úgymond elnézést kértek
de szánalom h kell + fél óra h a film jó legyen és anélkül bevitték a moziba
Negritis
Mondjuk tény, én moziban láttam először, nem volt rossz, de vontatottnak véltem, nem igazán jutottam dűlőre úgymond a filmmel, mondjuk összességében így is azt mondtam, nem rossz.

Azóta megnéztem a bővített változatot, a plusz jelenetek kifejezetten sokat dobtak az összhatáson, magyarázatot adtak egy-két kérdésre. De utána meg már úgy vagyok vele, hogy a film nem maradt a „nem volt rossz” szinten, hanem nálam egyenesen jó lett.

A legtöbben egyébként a darkos, nyomott hangulat miatt sírtak, nekem az kifejezetten tetszett. Nem vagyok biztos benne, hogy az, hogy a nézők nyomására például a következő Snyder DC-film felületesebb, poénosabb lesz úgymond, az jót tesz majd az egésznek.

Összességében nagyon kellett ez a bővített változat, tök sok mindenre kapunk választ a pluszokból, meg maga a történés is érthető, rendezettebb, meg hát Lex mesterkedései is letisztultak, amire szükség is volt.

Én bírtam ezt a filmet. Ami számomra csalódás volt, az az X-Men Apocalypse. De az nagy.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 418 — The Mathematician
Affleck jó denevér, a látványra nem lehet panasz, Zimmer megint zseniálisat alkotott. Kicsit értelmesebben lett volna előadva a "sztori", hozta volna a Nolan-féle Batman színvonalat.
Egyedül a páncélozott, lomha Batmant nem veszi be a gyomrom, de legalább a Supermannel való viaskodás enyhít rajta egy kicsit. Illetve kár a Wonder Womanes spoilerért. Viszont ezeket leszámítva nálam nagyon egyben volt az egész, szinte biztosan többször újranézős.

süti
gondolom nem moziban láttad
a "fanok" a dvd verzió után úgymond elnézést kértek
de szánalom h kell + fél óra h a film jó legyen és anélkül bevitték a moziba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Nekem meg a deadpoolt volt szenvedés végignézni. Lehet elvitt a hype és sokat vártam, de nálam kb a külön farkas féle színvonalán mozog.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Linklater bezzeg nem tud hibázni, egy vérbeli feel good film lett ebből

www.cw6sandiego.com/wp-content/uploads/2016/03/EverybodyWantsSome470.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Viszont ezeket leszámítva nálam nagyon egyben volt az egész, szinte biztosan többször újranézős.
süti
wow, én öt percig bírtam nézni, ennyi időbe telt, hogy nulla elvárásból indulva mégis a végletekig felhúzzon, ahogy az irodaházakban és az utcán az emberek lazán sétálva, nézelődve élik meg (vagy épp halnak meg), hogy szétverik körülöttük a várost

képregényfilm oké, az ember tegye félre ilyenkor a realitásérzékét, de ez egyszerűen csak elmondhatatlanul fos rendezés, nem más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

süti
Szenilis poldvizes: arcal a csempefelé!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
"Egyetlen lövéssel!"

nyugodjék...

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
 external-frt3-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBb_W72R-u9EcIn&url=http%3A%2F%2Fwww.daidegasforum.com%2Fimages2%2F376%2Fbud-spencer-terence-hill-abbigliamento-film.gif&ext=gif

több mint 9 éve
caseyjones Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 56
Egy toplista Bud Spencer és Terence Hill összes közös filmjéből:

puffinlekvarhun.blog.hu/2016/07/01/az_internet_reakcioja_bud_spencer_halalara
több mint 9 éve
szerettem imádtam a filmjeit, és nem tartom színész óriásnak mert valljuk be nem az
viszont nála szerethetőbb melák kevés volt a világon

RIP

több mint 9 éve
 www.lokal.hu/2016-06-bud-spencer-halala-elott-meg-latni-akarta-karpati-gyorgyot/
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nem nagyon van olyan film aminek minden képkockáján mosolygok, az ...és megint dühbe jövünk ilyen.
RIP Charlie Firpo, RIP Bud Spencer 😕
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Szerintem kevés olyan híresség volt/van, aki ennyire nem megosztó, filmjeit (bár nem Oscar díjas művek), mindenki ismeri, legtöbben szeretik. A 8 és 4 éves lányaimnak is meg mertem mutatni némelyik filmjét, szeretik is, igaz a kisebbik mindig megkérdezi, hogy melyik a Bud Spencer? Mondom a dagibb....😊

Másodikos általános iskolás voltam, amikor a Bombajó bokszolót vetíteni kezdték Magyarországon, anyám szegény kétszer állt sorba jegyért, nem kapott (volt, hogy majdnem verekedtek a jegyért), harmadszor már nem állt sorba..... Így arról lemaradtam, osztálytársam viszont látta, volt ám irigykedés.

Én szerettem, RIP Bud Spencer!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 850 — Patriots és Kaposvári KK fan
"Kár érte, kiváló ügynök volt." 😕
Nyugodj békében, Bud Spencer!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Koromból fakadóan pont annak a generációnak vagyok része, akik totálisan az ő filmjeiken nőttek fel. Kb fél órája olvastam, azóta magam alatt vagyok, olyan volt basszus, mint egy harmadik nagyapa számomra, imádtam minden egyes filmjét, ugyanúgy Bulldózerként, mint Banános Joe-ként. Elképesztő. VIzsgaidőszaknak vége, három napra kioffolom a civilizációt, és amelyik filmjét megtalálom, azt meg is nézem. Nosztalgia, vagy mi.
dankodavid
Nekem már meg is van a program az elkövetkezendő napokra.
Megvan az összes önálló s egyben Terence Hill-lel együtt alkotott remekműve, amit magyarra leszinkronizáltak. Banános Joe, Piedone-filmek, Angyalok is esznek babot, Akit Buldózernek hívtak. Minimum, hogy ezeket mind megnézem.
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
Koromból fakadóan pont annak a generációnak vagyok része, akik totálisan az ő filmjeiken nőttek fel. Kb fél órája olvastam, azóta magam alatt vagyok, olyan volt basszus, mint egy harmadik nagyapa számomra, imádtam minden egyes filmjét, ugyanúgy Bulldózerként, mint Banános Joe-ként. Elképesztő. VIzsgaidőszaknak vége, három napra kioffolom a civilizációt, és amelyik filmjét megtalálom, azt meg is nézem. Nosztalgia, vagy mi.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Meghalt a filmvilág egyik legnagyobb alakja, Bud Spencer. 😕 Nem jutok szóhoz. Nem bírom elhinni.
És ez most nem álhír. Több olasz hírportál is megerősítette, emellett Magyarországon az Index és a HVG is írt róla.

Nyugodj békében, Carlo Pedersoli! Nekem örökre a kedvencem maradsz Terence Hill-lel együtt!
több mint 9 éve
Én is csütörtökön megyek a Függetlenség napjára. Majd írok milyen volt.

több mint 9 éve
függetlenség napja nem csüttől jön? én tervezek beülni rá

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Valaki megnézte már a Senilla nyomában-t vagy a Függetlenség napja 2-t? mennyire érdemes beülni rá?
Mondjuk az elsőt a kislányom miatt mindenképpen megtekintjük de utóbbira csak akkor megyek ha nem katasztrófa az egész.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 890
Szemekbe zárt titkok (argentin-spanyol változat) :

Utána olvasva a filmnek, mindenhol azt láttam, hogy mennyire zseniális. Gyakorlatilag nem láttam róla negatív véleményt, ami azért ritka.

Viszont én csalódtam benne. A sztori nem volt semmi extra. A csavar a végén gyenge közepesre sikerült.

Persze, voltak benne jó dolgok is, pl a színészi játék teljesen rendben volt, mint ahogy kevés humor is. Plusz a stadionos jelenetért külön jár egy piros pont, de nekem akkor is hiányérzetem maradt. Pár dolgot jobban kifejthettek volna benne.

Nem mondom, hogy rossz volt, csak nem hozta azt a szintet amire számítottam.
6,5/10
dugo93
Nézd meg az amerikai változatot, és azonnal jobban fogod értékelni az eredetit, ami azért rendben volt.
több mint 9 éve
Szemekbe zárt titkok (argentin-spanyol változat) :

Utána olvasva a filmnek, mindenhol azt láttam, hogy mennyire zseniális. Gyakorlatilag nem láttam róla negatív véleményt, ami azért ritka.

Viszont én csalódtam benne. A sztori nem volt semmi extra. A csavar a végén gyenge közepesre sikerült.

Persze, voltak benne jó dolgok is, pl a színészi játék teljesen rendben volt, mint ahogy kevés humor is. Plusz a stadionos jelenetért külön jár egy piros pont, de nekem akkor is hiányérzetem maradt. Pár dolgot jobban kifejthettek volna benne.

Nem mondom, hogy rossz volt, csak nem hozta azt a szintet amire számítottam.
6,5/10

Szerkesztette: dugo93