Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Riddickre igaz, hogy nem hozza az első rész újszerűségét, viszont szerintem a második sem volt annyira dinamikus... bár akció mozinak nem volt az rossz...viszont a széria elvesztette a horror (?) elemeket az első részből, amiért kár... a harmadik részben | a homok-skorpió-patkány-kutya lények későn okoznak valamiféle parát | ezért nem is lehet úgy izgulni.

A | barangolok, kutyátszelyidítek, kitapasztalom a világot | rész viszont a harmadikban bejött... csak hát kicsit első részt meg kicsit második részt akartak és a két szék közt a pad alá estek...

haszi, azért ne add fel, nézd meg, mert mindenkinek mást jelent... és összességében még így is bejött nekem a film hangulata... pontosabban inkább bejött, mint nem 😀 (nálam 5.4/10)

Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)Collapo
Én Riddick-rajongóként ismét árnyalnám a képet:
Ritkaszar rész lett.
Se a 2. rész dinamizmusa, se az 1. rész újszerűsége, hangulata nincs benne, zagyva, unalmas, ötlettelen, és pont rajongóként igazán lehangoló, hogy ez lett a 3. rész.Sobri Jóska
Az baj.
Elbizonytalanítás van így kéremszépe'.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hamarosan...
Meg ne nézzétek. Vagy, ha mégis nekiveselkednétek, előtte rejtsetek el minden olyan eszközt, amivel a "film" után ártani tudtok magatoknak. Én botor először a sorozataddict-os csávó írását olvastam el, nem a kommenteket cc-on...csak tudnám meg egyszer, hogy kié az a blog...
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 419 — #NoStress
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)Collapo
Én Riddick-rajongóként ismét árnyalnám a képet:
Ritkaszar rész lett.
Se a 2. rész dinamizmusa, se az 1. rész újszerűsége, hangulata nincs benne, zagyva, unalmas, ötlettelen, és pont rajongóként igazán lehangoló, hogy ez lett a 3. rész.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 index.hu/kultur/cinematrix/2014/01/22/itt_az_elso_hivatalos_kep_a_dumb_es_dumber_2-bol

Végre egy normális vígjáték is lesz idén. Ezt is megéltük 😛
Mondjuk az egyet nehéz esz túlszárnyalni

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Tegnap megtekintettem a Wall Street farkasát. Nekem bejött pedig annyira Leonardot se bírom és a hosszú (3 óra) filmeket se. De ez lekötött, folyamatosan volt pörgés. Jó poénok voltak benne szóval részemről ajánlós.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ez azért elég szomorú hír:  www.ign.com/articles/2014/01/22/tarantino-ditches-the-hateful-eight?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook
több mint 10 éve
Köf, Coll. Akkó nekem gyó leszen, mer' senki nem tökk, de én aszem rá jongónak számítom magam.
😀kishaszi
Nekem is bejött 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Köf, Coll. Akkó nekem gyó leszen, mer' senki nem tökk, de én aszem rá jongónak számítom magam.
😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
Tegnap én az obviliont tudtam le. Nem kell egy műfaj megújító, innovatív filmre gondolni de érdemes megnézni. Ellövi a szokásos kliséket ugyan, meg van is benne koppintás pár másik sci-fiből ill. kicsit kiszámítható is mégis nagyon korrektül össze van rakva. Szép a látványvilág, a történetben nincsenek logikai bukfencek, végig le tudta kötni a figyelmemet. Összességében aki ilyen jellegű szórakozásra vágyik annak ajánlani tudom...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Kill The Irishman

Tekintve hogy igaz történet és a maffiáról szól rossz nem lehet, hozta is amit vártam. Nem egy 10x nézős film de egyszer mindenkinek ajánlom. A vége nagyon erősre sikeredett.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
Az augusztus oklahomábannal az a baj, hogy túlságosan el van húzva,van benne egy tök felesleges szál amit a rendező nem is tudott jól beleszőni a filmbe...szal ha fél órával rövidebb akkor sincs semmi, sőt...+ sokszor túl szájbarágósnak éreztem. Mondjuk streep valami félelmetes tényleg....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
August: Osage country (2013): a történet itt-ott már a brazil szappanosokat idézte, de (a műfajból adódóan) ebben a filmben nem kimondottan ez a lényeg. Meryl Streep zseniális színésznő, ám a film - összességében - egy picit gyengébbre sikerült, mint a "saving Mr. Banks". Talán azért, mert az utóbbi egy picit életszerűbb és "megfogható" (emberközelibb?) maradt mindvégig. Alapvetően az Osage Country a gyermekeikért mindent feláldozó vidéki szülők tragédiáját állítja relációba az elidegenedéssel, a kiüresedett családi kapcsolatokkal, a családi titkokkal és a fel nem oldott belső konfliktusokkal. A 'saving Mr. Banks' nem csak a saját drámai vonalát viszi végig a zenitig, hanem... egy picit több ennél. Talán a történet lezárása miatt, talán az egyszerűbb tematika miatt... nem igazán tudom, de az utóbbi inkább "egyben van". Nálam ez 6,5 /10. Ajánlom.
több mint 10 éve
Eddig bármelyik háborús filmet vártam, hatalmas csalódás lett belőle...
Remélem most rám cáfol ez az alkotás:
mi ez? Memphis Belle kicsivel több számítógépes utómunkával?JC6
az a vicc h szarabbnak tűnik egy több mint 20 éves filmnél. mintha tv-re készülne. a cgi kurvaszar, normál látvány is fosslowmotion
A history-n van hasonló színvonalú cgi... egy látványra építő háborús filmnél azért ennél több kellene.briareos
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life

JC6
mi ez? Memphis Belle kicsivel több számítógépes utómunkával?slowmotion
az a vicc h szarabbnak tűnik egy több mint 20 éves filmnél. mintha tv-re készülne. a cgi kurvaszar, normál látvány is fos

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Ha már latin vonal...
Biuitful
AGI szerintem eddigi leggyengébb filmje ami azért nagyon ütös es odaver lelkileg!
Ha nem spoilerezek akkor is el kell mondjam mennyire meggyötri a lelked az emberi nyomorúság,balsors amit itt kapsz.
Kicsit sok mindenből de ez nem a korcs szerelmek....
Van itt minden misztikum,emberi lélek,szenvedés,fájdalom már már túl sok is .....
Igazi pokoljárás ami után virágos menet a szürke hétköznap...
J Bardem a hátán viszi a filmet de nála ez alap .
Buli előtt ne nézd meg!Janek
rendben volt ez a film tényleg! a hangulata, a helyszínek , jelenetek, nagyon hitelesek voltak, szinte mintha ott lennél!
de a csúcs tényleg Barden !zseniális ! a misztikus vonal nagyon jól eltalált !mondjuk feleségem a pincejelenetnél köszönte szépen és lelépett... 😊

ja! és egy kérdés!ki , mit gondol? | a szenegáli nő Ige valójában visszajön a végén? sztem pl. nem... | | |
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Remélem nem sokáig lesz érvényben 😀
JayB

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
saving Mr. Banks (2013): Emma Thompson és Tom Hanks karaktere nagyon viszi a filmet. Annyira, hogy mellettük Colin Farrell is jó drámai színésznek hat. A műfaj kedvelői nem fognak csalódni! Nekem 8.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Megnyugodtam, azt hittem a Paind&Gain csak nekem nem tetszik... 😊Newman
Szerintem is nagy király. Pedig úgy mentem neki, hogy na ez egy tipik amerikai tömeg film lesz, és nem. Végre nem csak sablon fingós poénok voltak benne.dugo1993
Kiemeltem Neked a lényeget, vonhatod is vissza a lájkot 😛Rataxes
Pedig azt hittem, hogy csak ez után rúgtam be 😀

Ui.: vissza is vonom 😀

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 633 — Cowboys fan

JC6
mi ez? Memphis Belle kicsivel több számítógépes utómunkával?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Szerintem is nagy király. Pedig úgy mentem neki, hogy na ez egy tipik amerikai tömeg film lesz, és nem. Végre nem csak sablon fingós poénok voltak benne.dugo1993
Kiemeltem Neked a lényeget, vonhatod is vissza a lájkot 😛Rataxes
Megkapod az enyémet az övé helyett 😀
Nem is értettem amit írt 😀
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Kiemeltem Neked a lényeget, vonhatod is vissza a lájkot 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Szerintem is nagy király. Pedig úgy mentem neki, hogy na ez egy tipik amerikai tömeg film lesz, és nem. Végre nem csak sablon fingós poénok voltak benne.